Şimdi Ara

MuTurk S6 EP3 | Exp:50 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TROJ

quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Yapılmış en saçma serverlerden birisi sanırım bu. kafasına göre çantalar siliniyor spotlar davias3 harici rezalet. arena karman çorman. Tears of Elf hiçbir şekilde düşmüyor. Oyunda daha soul göremedim.... Site felaket..

beklentin neydi ki ((:

hehe :D ama şöyle birşey de var başka server yok :D
  • Bir kaç gündür oynamaya çalışıyoruz ama 1 gıdım bile ilerleyemedik diyebilirim :) Summoner ve Rage Fighter açamıyoruz zaten ki bide bunun üstüne spotlar yeni baslayanlar için çok kötü diyebiliriz. Arena da losttower ve tarkan monsterları var spotlar dagınık nerde ne olduğu belli değil. Birde tabi setler ve çantaki tüm itemlerin silinmesi de çabası umarım bir çözüm gelir gelmezse de devam edilemez hale gelir sanırım. Zorluk derecesine bişey demiyorum. Exp düsük olabilir bunun güzel bir nedeni de muhabbet konusunda avantajlı hale geliyor. En azından pt bonus açık durumda olsun ki kağnı gibi gidiyoruz zaten en azından biraz daha hızlı bir şekilde level atlama imkanı olur. Grand reset açıkmış ama sanırım atabilen hic olmaz çünkü 3 gündür daha 1 reseti atamadık

• quote:

Orijinalden alıntı: s_ebastian

Bir kaç gündür oynamaya çalışıyoruz ama 1 gıdım bile ilerleyemedik diyebilirim :) Summoner ve Rage Fighter açamıyoruz zaten ki bide bunun üstüne spotlar yeni baslayanlar için çok kötü diyebiliriz. Arena da losttower ve tarkan monsterları var spotlar dagınık nerde ne olduğu belli değil. Birde tabi setler ve çantaki tüm itemlerin silinmesi de çabası umarım bir çözüm gelir gelmezse de devam edilemez hale gelir sanırım. Zorluk derecesine bişey demiyorum. Exp düsük olabilir bunun güzel bir nedeni de muhabbet konusunda avantajlı hale geliyor. En azından pt bonus açık durumda olsun ki kağnı gibi gidiyoruz zaten en azından biraz daha hızlı bir şekilde level atlama imkanı olur. Grand reset açıkmış ama sanırım atabilen hic olmaz çünkü 3 gündür daha 1 reseti atamadık

oynayacak server olmamasına rağmen dayanamadım bea habire çanta silinir mi? yurttan oynuyorum net gidiyor bazen ben 1 saat dışarı çıkmışken bi geliyorum çanta gene gitmiş. Tee git towna satıcıdan set silah al geri gel. zaten bu yüzden hiç jewelde birikmiyor :D Çok salakça bir server açan arkadaşlara tüm gücümle küfürü bir borç biliyorum. Bukadar sorumsuz nasıl olunabiliyor?!!

• pt bonus şart bencede inventory düzeltmiş sanırım himmet aga arena konusunda haklısın yeni bir karakterin kasacaklarıyere gidene kadar 5 kere kesiliyor. ama sohbet fena degil birazda işsiz güçsüz adam lazım bize herkes meşgul :D
  • 06.10.2012
    Sabah: 09:00
    07.10.2012
    Akşam: 21:00

Arasinda EXP BONUS 150 EXP CIKARILACAKTIR.

=============================================================
    [2012/10/5](10:24) VERSION: 11.11.92 FIX
    =============================================================
    INVENTORY AND VAULT UPGRADE
    -------------------------------------------------------------

[FIX] Success Modify Inventory Column
    [FIX] Success Modify Warehouse_Items Column
    [FIX] Success Modify ExtendedWarehouse_Items Column
    [FIX] Success Modify GuildWarehouse_Items Column

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 6 Ekim 2012; 0:30:14 >
  • Guncelleme server

ResetLEVEL: 400
    ResetPoint: 750

Lorencia Shops: Box1 Box 2 3Nesil +7 Kanat Eklenmistir.

06.10.2012
    Sabah: 09:00
    07.10.2012
    Aksan: 21:00

Arasinda EXP BONUS 150 EXP CIKARILACAKTIR

Bilginize Arkadaşlar

Bekliyoruz artık arkadaşlar fikirlerimizi hertürlü değerlendiriyor sağolsunlar biraz daha kalabalık olsak güzel muhabbet olucak spotlar falan baya güzel oldu hergün dahada güzelleşiyor server arkadaşlar sabreden derviş misali ilerliyoruz bakalım

gelin gari http://muturk.sytes.net#New-Registration;strider bide bu linkten gelirseniz dahada memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.baris -- 6 Ekim 2012; 10:21:58 >

• party bonus olsa yani 5 tane class farketmeksizin party yapıldıgından exp 250 ye cıksa çok güzel olur.
    her player icin 50x olarak düşündüm.
    şansen ben baslarım böyle bi durumda.
    ama 50x serverda hele de tr serverda oynamak çok riskli.
  • quote:

şu reset stattan bi kurtaramadınız usta, kalıcı stat olsun insan 50x de kastığına yanmaz ki resette gelen stat 300, el insaf!
    server 3günlük 5günlük belli değil, önü görülmeyenin, güven vermeyenin her zaman riski yüksektir, ben de bu risk ortamında yatırım yapmam ;)

oynayacaklara iyi eğlenceler (:

Konunun üzerinden baya geçmiş ama dostum yanlış anlamada denemeden yorum yapıyorsun ben onu anladım.

Çünkü geçenlerde bi server açıldı Reset Statdı BK-SM-ELF-SUM reste 500 point veriyodu MG-DL falan 600 point veriyodu buda 5-7 point arasındaki 2 point farkını (MG-DL) farkını kapatıyodu ki orda takip ettim seni res atmadan Reset Stat diye yorum atmıştın ben derimki gir 2-3 res at sonra yorum at

Not: Pointleri ölesine söledim tam olarak hatırlıyamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

şu reset stattan bi kurtaramadınız usta, kalıcı stat olsun insan 50x de kastığına yanmaz ki resette gelen stat 300, el insaf!
    server 3günlük 5günlük belli değil, önü görülmeyenin, güven vermeyenin her zaman riski yüksektir, ben de bu risk ortamında yatırım yapmam ;)

oynayacaklara iyi eğlenceler (:

Konunun üzerinden baya geçmiş ama dostum yanlış anlamada denemeden yorum yapıyorsun ben onu anladım.

Çünkü geçenlerde bi server açıldı Reset Statdı BK-SM-ELF-SUM reste 500 point veriyodu MG-DL falan 600 point veriyodu buda 5-7 point arasındaki 2 point farkını (MG-DL) farkını kapatıyodu ki orda takip ettim seni res atmadan Reset Stat diye yorum atmıştın ben derimki gir 2-3 res at sonra yorum at

Not: Pointleri ölesine söledim tam olarak hatırlıyamadım

kastettiğin mesaj bu sayfada;
    http://forum.donanimhaber.com/m_65505669/mpage_1/f_/key_//tm.htm

tekrar söylüyorum kardeşim, ben dh nin bu bölümünde olmam mu online oynamamdan kaynaklı, oyuncu olmamdan kaynaklı, 2006dan beri de burdayım, tek derdim sunuculara kötü eleştiri yapmak değil, hoşuma gitmeyen özellikleri yazarım, bunları yazdım diye de hiçbir serverin özellik değiştirdiğini görmedim (: böyle bi beklentim, amacım da yok ;)

benim yanlış anlayacağım bir şey yok fikir beyanından kimseye darılmadık (:
    ama senin yanlış anladığın şeyler var, birincisi o denemeden yorum yaptığımı sandığın serverda birkaç gün oynadım ki zaten 1 hafta sürdü, beni orda takip ettiğini yazmışsın ama birkaç mesaj üstteki şu mesajımı okumamışsın;

quote:

8 Eylül 2012; 18:43:00

hocam şu fo itemli storeları kaldırmayı düşünüyormusunuz

burda da ben bilmeden hakkımda yorum yaptığını anlıyorum.

ikincisi, server açılış tarihi " 07/09/2012 Cuma Günü Saat 19:00 ", açıldığında oyuna başladım, ertesi gün akşamı üstteki mesajı attım, bir sonraki gün

quote:

9 Eylül 2012; 17:40:32

bence de kalıcı stat maks 25 res gayet iyi olabilirdi, ama böyle ayarlanmış seven oynar ;)

fikrimi beyan ettim, her serverda olduğu gibi

bir sonraki gün MuLuffy reset statlar hakkına açıklama yaptı:
    "SM - BK - ELF - SUM = 25.990 Point
    "MG - DL - RF = 27. 187

aradaki puan farkı 1k, normal reset stattan hiçbir farkı yok, ben de ona göre düşüncemi açıkladım mg nin reset statta hiçbir özelliğinin kalmadığı konusunda. bunda farklı düşünen söylesin ;)

ve ertesi gün 11 eylül, sadece 5 gün sonra oyun kapanmış.

bu hikayenin bi tarafı (:

diğer tarafı; server özellikleri hakkında (özellikle reset stat için) "reset at öyle yorum yap" daki mantığı anlayamadım, reset atınca gelen point ruhumu mu okşayacak ki fikrim değişsin (: oynuyorsam yine de kabullendiğim içindir, ama bu demek değildir ki fikrimi beyan etmem :)

sonuç: bu kadar şey yazdırdın bana tebrikler :)
    dipnot: "yanlış anlama da bilmeden yorum yapıyorsun" :) ben en kötü serverlarda bile oynadım, oynamadıgım bazıları vardır, oynamadığım halde fikrimi beyan ettiğim bazıları. Ki şuan mesaj attığımız başlıktaki server gibi. çünkü samimi söylüyorum özellikleri gerçekten kötü ki yorumlardan anladıgım kadarıyla sw içi durumlar da pek iç açıcı değilmiş (:

• Evet arkadaşlar bugün Himmet aga sayesinden invectory silinme problemi giderildi. Database de bir problem olduğu için bu sorun ortaya çıkmış olasıki bir durum ki database sıfırlandı ve karakterler yeniden acılmaya basladı. Himmet aga da bu durumdan playerlar mağdur kalmasın diye kasmaya devam etmekte olan kişilere ve bugün içerisinde yeni gelecek olan kişilere 1 er reset hakkı tanıdı. En başta başlarken güzel bir durum ki katılmak isteyen arkadaslar varsa bugün için exp durumu da güzel. Evet bencede oyun içerisinde bir deneme yapmadan yorum yapmayalım. Gelecek olan kişiler olursa yardımcı olmaya calısırım tabi bende daha zayıfım ama olsun ilk etapda muhabbet lazım :) Server devamlılık oranını playerlar ile beraber çoğaltarak sağlayabiliriz. Yoksa 3-5 kişi ile koca serverda tek basımıza dolaşmakta zevkli olmuyor. Gelin hep beraber birleşelim arkadaşlar. Yardım isteyen arkadaslar oyunda nick : Sebas
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Alucard|

Olumlu - olumsuz eleştiriler muhakkak olucak. Bi insanın yorum yapması için player olmasına gerek yoktur. Eger oynamıyorsa zaten eksik gördügü için oynamıyordur. O eksikleri de burda yazdıgı zaman problem olmamalı kardes. Biraz daha hosgörülü olalım

hacı gelmionmu yaw valla iyi oldu galiba server kasıyoz sohbet muhabbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.baris

quote:

Olumlu - olumsuz eleştiriler muhakkak olucak. Bi insanın yorum yapması için player olmasına gerek yoktur. Eger oynamıyorsa zaten eksik gördügü için oynamıyordur. O eksikleri de burda yazdıgı zaman problem olmamalı kardes. Biraz daha hosgörülü olalım

pardon hacı cıkaramadım seni

• quote:

quote:

quote:

strider

• quote:

quote:

quote:

quote:

strider

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.