Şimdi Ara

MuTurka (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun bize sıkı akip gelio desenize :)
  • Serverin geçmişini bilmeyenler lütfen daha fazla konuşmasın.
    Serverin kapanma sebebini bilmeyenler heleki hiç konuşmasın.
    Lütfen daha açılmadan olay yarattınız kimsenin acılmadan reklam yaptıgı felan yok.
    Ciddi olarak söylüyorum kişisel tartışmalarınızda mu turka adını kullanmayın.
    Henüz mu turka dan birisi gelip server açılacak kapanacak yok şu gun şu olacak demediğine göre bütün bu tartışmalarınız,ucu bize dokunan imalı sözleriniz hepsi hikaye o nedenle mu turka yazısından rahatsız olanlar bu başlığa girmesin olsun bitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Faewox kardesim uzatma daha fazla ve baskalarının serveriyle burada övünme yok sunucu almıslarda yok bunu almıslar dedik sana fazla uzatma işte kimsenin bişe dedigi yok açsinlar serveri öyle yayınlayın diyor millet.. Öyle konustugun için ayrıca seni kınıyorum insanlar burda özeleştirilerini yaparlar onlara karsı kırıcı ithamlarda bulunman yersiz ok. Lütfen daha dikkatli olalım. Server madem kalıcıydıda neden kağandı bana bunu bi anlatıver buarada kalıcı server yapacaklardıda simdimi akılları baslarına geldi eskiden oynamıs birisiyim diyorsun server kapanmıs diyorsun hakkın emegin boşa gitmedimi senin nasıl bu adamları savunuyorsun bende adminim serverimda serverimi kapama gibi bir niyetim yok 7/24 online neden biliyormusun insanların haklarına emeklerine karsı saygım var keyfime göre server acarım keyfime göre kapatırım yok bu platformda bir işe kalkıştıysak sonuna kadar gitmeliyiz benim felsefem bu madem büyük serverdi iyi serverdi neden kapattılar.. yaw diyorum diyorum polemik girmeyecegim ama işte dayanamıyorum.. Son sözüm şu Serverinizi acin gelin yazın buraya. Hadi kolay gelsin Mu-Turka ya
    Yakında bende 2. serveri acacam Mu-PEPSI

Daha Turka kelimesini duyunca kola ile bağdaştırıp birde üzerine espiri yapan bir zihniyete, serverin neden kapandığını araştırmadan sırf rahatsız olduğu için yazı yazan birine, serverin açılacağı haberi ortaya çıkınca rahatsız olan bir kişiye, aylarca season 3 geliyor dendi kimse gelmeden yazmasın demedi ancak MuTurka'nın serverinin açılacağını haber veren bir kardeşimizin açtığı konuya 30 şubat gibi espirütüel yapısı kalmamış bayatlamış bir espiriden bozma lakırdı yapan şahsiyete diyecek sözümüz yoktur.

Edit: Noktalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-copat -- 12 Mart 2008; 5:20:18 >

• Niye konu açıyosunuz o zmn ? Serveri aç Konuyu öle aç Bu konuyu açanın Serverla bi alakası bile yok Niye gelipte konu açıyo serverin admini gm si vs.vs si yokmu.nyse daha fazla uzatmaya gerek yok.Bnce konuyu silin Serveri açmadıgınız sürece herkes sizi dışlayacaktır.
  • [Anket] MuoRise.Com Hangi Exp ve Hangi Versionda Olsun ?
    İstediginiz Server Versionu Ve Özellikleri
    Su Serveri Doldurun Artik Yıllardır Acık :)
    Bunlar açılan konular hiç birine itirazım yok açabilirler kendi bilicekleri iş ancak benim açtığım konu bunlardan daha manalı konu illa tartışmak için post kasmıyalım lütfen boşuna olur

Boşa Posta Hayır

ve ayrıca by-most neden illa polemik başlatıyorsun yıkıcı değil yapıcı olun ayrıca benimle serverın ne alakası var anlayamadım sadece bu adamların sağlam olduklarını biliyorum ve Türkler içinde en iyi serverı açacak adamlar olduklarını biliyorum. Başka serverlar gibi 2-3 ay eğlenceli server değil bunlar uzun süreli {tabiki özel problemlerden dolayı kapanır bu olabilicek bir mevzu}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msuf -- 12 Mart 2008; 7:15:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: By-most

Niye konu açıyosunuz o zmn ? Serveri aç Konuyu öle aç Bu konuyu açanın Serverla bi alakası bile yok Niye gelipte konu açıyo serverin admini gm si vs.vs si yokmu.nyse daha fazla uzatmaya gerek yok.Bnce konuyu silin Serveri açmadıgınız sürece herkes sizi dışlayacaktır.

Sana son 1-2 hafta içerisinde açılmış, yakında açılacak olan serverlerini ilan edenlerin açtığı bir çok konu göstermemi istermisin. Neyi merak ediyorum biliyormusunuz? MuTurka daha açılmadı sizde bu kadar kaygı var ya açılınca ne olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: msuf

ben belirmek istedim böyle bir serverın açılacağın adamlar serverın özelliklerinin ne olması için bile konu açıyorlar
    ayrıca reklamı serverın sahibi yapar ben niye yapayım

sana hesap mı vericez?
  • pc-kopat cok iyi laf yapıyosun ama dogrular söylendiginde yaranız var gibi biyerlerinizde gocunbuyorsunuz Turka kelimesinin ne anlam ifade ettigini bende biliyorum o zaman degiştirin adını yada ülkeri mahkemeye verin deyinki bizim adımızı kola reklamında kullanma kardesim de sen herhalde şu dünyada tek zeki olarak kendini görüyosun ama myle olan insan biraz sorunlu insan oldugunuda unutma. Heleki dogruları esprili ile karısık söylendiginde açılmayacagını ve acıldıgındada yine okadar insanın emegini gasp edeceginizi bilerekten 30subat esprisini yapmiştim bunu sen anlamamıs olabilirsin ama bazı kelimelerin altında büyük şifreler yatar büyük anlamlar tasır biraz büyü beyin zekan gelişsin sonra gel burda mu-turka nın avukatlıgını yap. dedigimi yaparım yakında Mu-PEPSI acacam hadi eywallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

pc-kopat cok iyi laf yapıyosun ama dogrular söylendiginde yaranız var gibi biyerlerinizde gocunbuyorsunuz Turka kelimesinin ne anlam ifade ettigini bende biliyorum o zaman degiştirin adını yada ülkeri mahkemeye verin deyinki bizim adımızı kola reklamında kullanma kardesim de sen herhalde şu dünyada tek zeki olarak kendini görüyosun ama myle olan insan biraz sorunlu insan oldugunuda unutma. Heleki dogruları esprili ile karısık söylendiginde açılmayacagını ve acıldıgındada yine okadar insanın emegini gasp edeceginizi bilerekten 30subat esprisini yapmiştim bunu sen anlamamıs olabilirsin ama bazı kelimelerin altında büyük şifreler yatar büyük anlamlar tasır biraz büyü beyin zekan gelişsin sonra gel burda mu-turka nın avukatlıgını yap. dedigimi yaparım yakında Mu-PEPSI acacam hadi eywallah...

Yaw bu arkadaşın söylediklerini türkçeye çevirebilecek kimse var?

• sen anlamazsın kapasiten yetmez.
  • pc-copat ne anlatmak istedigini gayet ii anladın ama daha fazla uzatmaya gerek yok.
  • onur bırak abicim ben daha fazla bunun seviyesine inmek istemiyorum burda boşyere herkesi polemige sürüklüyor bunlar.
  • En iisi Bilgehan abicim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: By-most

En iisi Bilgehan abicim..

Yavaş Yavaş İşin Kokusu Ortaya Çıkıyor...
    Bence Konu Kilitlenmeli Çünkü Mu-Turka Ekibi Böle Bir Konu İstese idi Kendileri Açardı.Başkasının Onlar Adına Açtığı Bir Konudan Polemiğe Girmeleri Yanlış Oluyor
    Mu-Turka Ekibine de Başarılar.BeklioRuzzz
  • blackhunter neyin kokusu cıkıyor anlamadım ama en üst konuda kimler acmıs kimler yazmıs bi bak sen nekadar polemikci bir adamsın ya 549 msj yazmöıssın bakıyorumda bunun 500 ü boşboş post kasmakla oldu sanırım... bunlarla konusulmaz yaw yaz yaz dur artık
  • Size Bu Konuda Kolay Gele Ne Demek İstedigimi Bilmeyenler Sacma Mesaj Yazmasın

Ben Sadece Online Olmayan Bir Konu Uzerinde Tanıtıma Karsiyim

rLzApex
    Sana Gelince
    Mu Turkayı Azda Olsa Biliyorum
    Global Mu Olsa Ne Yazar

Server Online Olsun
    Exp Dropunu Belirle Reklam Yap Bence

Hic Yoqtan Konunun Anlamı Olur

DAHADA UZATMAK İSTEMİYORUM YORUM YAZACAK OLURSA PM ATSIN ORDA TARTISALIM !
  • Nedir Bu Tartışma Yahu....Bakıyorumda Herkez Gruplaşmış .. Neyse..Konu Sahibi Server Açılınca Yeni Bi Konu Açarsın Bu Topic çok fazla kirlendi..

Konu Kilit
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.