Şimdi Ara

MuTurka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MuTurka

MuTurka

Evet DH üyeleri bildiğiniz gibi 2007 yılındada hizmete giren bu server tekrar açılıcakmış MuOnline severler için sevindirici çünkü sahibleri gerçekten Mu Online 'ı bilen insanlar bu zaman da böyle server çok az inş en yakın zamanda açarlar bizde MuOnline 'a doyarız

EFSANE GERİ DÖNÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msuf -- 11 Mart 2008; 17:44:06 >

• açıldıktan sonra reklam versen daha ii olmazmı?...
  • Wow Cok GüzeL oLmuş Reset Atılıp mı Başlancak Yetkili Kimse Varmı
  • ben belirmek istedim böyle bir serverın açılacağın adamlar serverın özelliklerinin ne olması için bile konu açıyorlar
    ayrıca reklamı serverın sahibi yapar ben niye yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msuf -- 11 Mart 2008; 17:47:57 >
  • Bekliyoruz Ben burda kasarım
    Magrip...
  • Magrip NE ZAMAN ONLİNe?
  • pf server açılmadan 1 ay önceden reklam yapıyolar
  • Şimdiden hayırlı olsun ...
  • Yahu siz ne kadar 2 yuzlu insanlarsiniz bir topicde server acilmadan reklam yapilsa hiç bir kotu soz soylemeden konuyu geçirirsiniz.Başka bir topicde ise yine aynı olay olmasına rağmen tam tersini yaparsınız.Acaba bunun nedeni nedir ?

- Mu Turkanında reklama ihtiyacı yoktur oynayanherkez bilir.Yaptıkları karma versiyonla oyuna 5-6 farkli clientle girelebilen tek Turk serveriydi.
  • Ewet bizde bunu anlatmaya çalısıyoruz ama bazı arkadaslar hemen konu açmıs...
  • Bende Acacam Konu

Dicem ki

Arkadaslar Mu Monarch Geri Donuyo

Herkezin Bekledigi Mu

3 ay sonra Online Olacam Beklerim :D:D:D:
  • tmm bnde gelcem ama exp düsük olsun biraz
  • Gereksiz PostLara da Uyarı VeriLmesi Lazım Artık,Abarttı Bazıları
  • HayirLi OLsun. Uzun ÖmürLü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: monarch_ts

Bende Acacam Konu

Dicem ki

Herkezin Bekledigi Mu

Arkadaşım server ztn açılacak koskoca site var önünda bunu gormemen için kör olman gerek adamlar test yapıyorlar belliki test bittikten sonra sunucu online olacak sizleri anlamak gerçekten çok güç.

@By-most Sende konu ile alakalı olmayan mesajlar yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 11 Mart 2008; 22:54:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

Yahu siz ne kadar 2 yuzlu insanlarsiniz bir topicde server acilmadan reklam yapilsa hiç bir kotu soz soylemeden konuyu geçirirsiniz.Başka bir topicde ise yine aynı olay olmasına rağmen tam tersini yaparsınız.Acaba bunun nedeni nedir ?

- Mu Turkanında reklama ihtiyacı yoktur oynayanherkez bilir.Yaptıkları karma versiyonla oyuna 5-6 farkli clientle girelebilen tek Turk serveriydi.

97 den tutun s2 ye kadar bütün clientleri desteklemekteydi s3 denememişti çünkü server kapanmıştı.
    Ayrıca arkadaşın yazısıyla Turka ekibinin hiç bir alakası yoktur.
    O nedenle serveri açın reklam yapın gibi laflar iyi olmuyor.
  • neyse fazla sözü uzatmayalım hayırlı ugurlu olsun kardesim..
  • quote:

quote:

Bende Acacam Konu

Dicem ki

Herkezin Bekledigi Mu

Arkadaşım server ztn açılacak koskoca site var önünda bunu gormemen için kör olman gerek adamlar test yapıyorlar belliki test bittikten sonra sunucu online olacak sizleri anlamak gerçekten çok güç.

Evet Test Olabilir Yazmaları Gerekir
    Öle Bende Acarım Haftada Bi Konu
    Derimki
    Serverim Acılacak Gelin ,Gidin ,Oynayın, Exp ,Vb.

Ama Bizde Diorizki Önce Serveri Ac
    Oyun Online Olsun Yap Testini (Yapacaksa )
    Sonra Reklamını Yap
    Nie Reklam Yapiosunda Diemeyiz
    Hic Yoqtan Acık Oldugunu Biliriz !

Ha Yoqsa Ben Acacam Diyip Bekleteceksen OoOoO

Her Neyse Burda Kapatalımda Konu Kirletmeyelim !

• quote:

quote:

quote:

Bende Acacam Konu

Dicem ki

Herkezin Bekledigi Mu

Evet Test Olabilir Yazmaları Gerekir
    Öle Bende Acarım Haftada Bi Konu
    Derimki
    Serverim Acılacak Gelin ,Gidin ,Oynayın, Exp ,Vb.

Ama Bizde Diorizki Önce Serveri Ac
    Oyun Online Olsun Yap Testini (Yapacaksa )
    Sonra Reklamını Yap
    Nie Reklam Yapiosunda Diemeyiz
    Hic Yoqtan Acık Oldugunu Biliriz !

Ha Yoqsa Ben Acacam Diyip Bekleteceksen OoOoO

Her Neyse Burda Kapatalımda Konu Kirletmeyelim !

Ya sen anlamak istemiyorsun yada ben anlatamıyorum.Belliki sen eski muturkayı oynamamışsın nasıl bir sunucu olduğunu bilmediğin için laga luga kolaylıkla yapabiliyorsun.

Serverin kalıcı olacağındaki kanıt domain almalarından belli tabi anlayamıyorsun ben daha ne diyim sana..

• Faewox kardesim uzatma daha fazla ve baskalarının serveriyle burada övünme yok sunucu almıslarda yok bunu almıslar dedik sana fazla uzatma işte kimsenin bişe dedigi yok açsinlar serveri öyle yayınlayın diyor millet.. Öyle konustugun için ayrıca seni kınıyorum insanlar burda özeleştirilerini yaparlar onlara karsı kırıcı ithamlarda bulunman yersiz ok. Lütfen daha dikkatli olalım. Server madem kalıcıydıda neden kağandı bana bunu bi anlatıver buarada kalıcı server yapacaklardıda simdimi akılları baslarına geldi eskiden oynamıs birisiyim diyorsun server kapanmıs diyorsun hakkın emegin boşa gitmedimi senin nasıl bu adamları savunuyorsun bende adminim serverimda serverimi kapama gibi bir niyetim yok 7/24 online neden biliyormusun insanların haklarına emeklerine karsı saygım var keyfime göre server acarım keyfime göre kapatırım yok bu platformda bir işe kalkıştıysak sonuna kadar gitmeliyiz benim felsefem bu madem büyük serverdi iyi serverdi neden kapattılar.. yaw diyorum diyorum polemik girmeyecegim ama işte dayanamıyorum.. Son sözüm şu Serverinizi acin gelin yazın buraya. Hadi kolay gelsin Mu-Turka ya
    Yakında bende 2. serveri acacam Mu-PEPSI

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.