Şimdi Ara

MuX Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.muxonline.net/ Sitesindende ulaşılabiliyor galiba oyun halka arz edilmemiş henüz
  • umarım dosyaları para ile satarlar ;) tek kullanmlk files olrsa cok iyi olr şahsen ne kadar olrsa olsn alrm dosyaları
  • " Mucize efsane , " oyuncularının çoğunluğunun TAKIM Happy New Year 2010, Kaplan Diler ! 2010/02/11
    daha fazla sokaklar, yılbaşı atmosferini daha yoğun , bilinçsizce fenerler asılı olarak, Ox Çin Yeni Yılı ayının son haftası içinde geldiler. Zaman, eski günlerde kısa süre sonra kaybolur sinekler , Tiger yeni Lunar Yılın bulması. Yılbaşı içten Yolu üzerinde genel kitleye proje ekibi personelinin bu korna sesi uğurlu gün, dokuzuncu şehir " mucize efsane " yüksek sesle : Happy New Year !

2009 Çin Joy yabancı yetkilinin maruz beri ilk kez , dikkat ve çok sayıda oyuncu desteğini aldı beri "Mucize efsane " , bu yazının yazıldığı zaman, "mucize efsane " yaklaşık 3.500.000 oyuncuları bekliyoruz. Etkinlikler çeşitli anketlere , oyuncuların çoğunluğu değerli öneriler sunması ve beklentiler . Saygılarımızla, oyuncuların mucize efsane " arkasında durduğun için teşekkür ederim. Mevcudiyetinin nedeniyle, "mucize efsane " en çok beklenen oyunları ödül alacak ; destek nedeniyle ise, "mucize efsane " daha iyi bir yarın olacaktır. büyüme ve momentum You "mucize efsane olan , "bir kaynak !

"mucize efsane "yüksek umutlar Birçok oyuncu , biz derin sorumluluk onur , daha büyük farkında iken . Biz mucize efsane " 2010 yılında çabalarımızı iki katına çıkarmak olacaktır , " resmi sizinle en kısa sürede karşılamak . Bizimle birlikte kalplerimiz bir mucize yaratmak için çalışalım !

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

http://www.muxonline.net/ Sitesindende ulaşılabiliyor galiba oyun halka arz edilmemiş henüz

Sitesi hep çince yaw nasıl çevircem bunları
  • Google Translate
  • belli bir tarih bilen warmı ?=?
  • Agustos olarak biliyorum resmi sitede tarih belirtmiyor ??? calismalar hızlı bir sekilde devam etmekte vs
  • İlk görüntülerden aslında pekte haz almadım diyebilirim :):) knight onlinenin biraz daha renklisi gibi duruyor 2012 ye kadar idare edicek birşeyler bulmak lazım :D çünkü 2012 ye girdiğimizde ne oynucağımızı şaşırcaz Diablo III, Guild Wars 2 vs. vs. ama Diablo III gerisi yalan ^^
  • Baska Oyun Oynasamda Mu Onlineden vazgecemiyorum
  • aynen dedğin gibi mux piyasa çıkarsa şuan guncel olan serverlerin çoğu ortada kalır ve kapatmak zorunda olurlar mux'un sitesıne baktım 1 yılda neredeyse 4 milyonu aşkın kişi ziyaret etmiş buda oyunun tutulacağı anlamına gelior birde dosyalarını kımseyle paylaşmayıpta tek başlarına yuruturlerse private serverleri açılmassa super olur ama global bir şirket yapıorsa mecbur oyunun kurulumu kamu oyuna duyurmaya gereksinim duyabilir
  • MuxOnline çıksa bile en fazla 1 bilemedin 2 gün oynarım tekrar
    mu online vers97d99i devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

MuxOnline çıksa bile en fazla 1 bilemedin 2 gün oynarım tekrar
    mu online vers97d99i devam

sonuna kadar katılıyorum 97d99i res sınırı olduğunda karkaterlerin birbirine eşit olabildiği tek client...... ( thegame mu online )

gerçi buranın konusu değil ama diablo III te yayınladıkları trailerdaki oyun 2012 de çıkarsa öyle çok kalabalık bi kitle oynamaz bence. anca diablo II meraklıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdie -- 28 Temmuz 2010; 23:27:11 >
  • bence dediğiniz gibi olmayabilir
  • Bence bu mux Tutmaz Ben videolarını felan izledim belki görsel efecktlar ve kalite yönünden mudan ii olabilir ama Sanmıyorum Bunu Pek Oynamak İSteyen Olacagını tabiki Hepimiz girer Bi bakarız oyun hakkında su anda kimse Pek bişi bilmiyor Ne desek yanlıs olur ama 97d+99 un yerini hiçbişi tutmaz
  • DEDİN GİBİ 97 YERİNİ HİÇ BİR VERSİON TUTMAZ AMA MUX OLAY YARATACAK GİBİME GELİOR MU-ONLİNE DUNYASİNDA
  • mux mux mux peki neden acilmiyor webzen birakirmi pesini birakmaz bence resmen mu onlinin bi gelismisi ve telif hakki webzende webzen izin wermez bence
  • Oyun acık arkadaslar Su an da bildigim kadarı ile 3 tane server Var ama cin de oynanıyor SadeceS:
  • bizde iplerimizi çininkine gore yapar gireriz ama daha acıkmı onu bılmıorum bir oyunun tellif hakkı webzende ama uretici budefa korelıler değil çinliler
  • youtubede bir sürü videosu var , bu arada galiba bu oyun çinde falan oynanıyor
  • bilmiorum tr ile değilde google.com.cn ilee arastırdım hep bilgisayar parcaları gosterior hem ingilizce hem çince yazdım ama yok aynı seyler cıkıor

ama su siteyi buldum bir goz atsanız iyi olurhttp://mux.178.com/

birde bunuhttp://games.sina.com.cn/mux/

arkadaslar suan da galiba mux.178.com da oynanıyormus arastırmalarımda oyşe izlenimler gordum yinede bir bakın aynı private teset serveri gibi birşey ler yazıordu mux.178.com ile ilgili

ama oyun henuz download ve acc alımı için acılmamıs sitede oyle yazıordu o siteden bildirilecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydro-css -- 9 Ağustos 2010; 15:22:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.