Şimdi Ara

MuX Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce youtubeden video izledım new mmoprg MuX yazıyordu eğer mu online oyle olacaksa super olur derım ben
    yine piyasaya suruldukten sonra dosyaların kamuoyuna acıklanır heralde acık kaynak dosyaları deilmi bu mux nezaman gelecek acba turkiyeye

• quote:

Orijinalden alıntı: hydro-css

arkadaşlar az önce youtubeden video izledım new mmoprg MuX yazıyordu eğer mu online oyle olacaksa super olur derım ben
    yine piyasaya suruldukten sonra dosyaların kamuoyuna acıklanır heralde acık kaynak dosyaları deilmi bu mux nezaman gelecek acba turkiyeye

walla tam olarak neden bahsettigini anlyamadim bea kardes
  • mux ağustosta çıkacak heyecanla beklediğimiz munun 3d versiyonu bakalım nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 26 Nisan 2010; 7:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

quote:

arkadaşlar az önce youtubeden video izledım new mmoprg MuX yazıyordu eğer mu online oyle olacaksa super olur derım ben

arkadaş mu online 3d versionu galiba türkiyeye ne zaman gelcek diyorum birde şuan da oynanan ulke var mıdır acaba
    bizde oranın ip si ile felan indirsek oynayabilirmiyizz

ama bence mux gelırse kesın şımdı butun mu onlıne serverlerı boşalır
  • quote:

quote:

quote:

arkadaş mu online 3d versionu galiba türkiyeye ne zaman gelcek diyorum birde şuan da oynanan ulke var mıdır acaba

wallla 3d kamerdadan hoslanmamistim insallah bu guzel olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaş hala anlamamışsın mesela silkroad online yi biliorsun değil mi onun gibi olacak artık mu online muonlinin de adı değişecek MuX online olacak

istersen sen şu videoyu izle anlarsın eski karakterler yok onlar gitti herşey yepyeni olacak

http://www.youtube.com/watch?v=--7XD45rbWA izle bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydro-css -- 27 Nisan 2010; 17:05:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaş hala anlamamışsın mesela silkroad online yi biliorsun değil mi onun gibi olacak artık mu online muonlinin de adı değişecek MuX online olacak

istersen sen şu videoyu izle anlarsın eski karakterler yok onlar gitti herşey yepyeni olacak

http://www.youtube.com/watch?v=--7XD45rbWA izle bunu

webzen de duyduguma gore 2012 de cıkıormus suan deneme asamasinda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vlan hakkında switch önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlamış sonunda :D bu yeni mu online cıkarsa piyasadakilerin devri kapanır böylece adam gibi tek bir server üzerinde takılırızz
  • quote:

anlamış sonunda :D bu yeni mu online cıkarsa piyasadakilerin devri kapanır böylece adam gibi tek bir server üzerinde takılırızz

alındım:D
  • şaka şaka :D keşke çıksada başlasak yaw daha heyacanlı olur yenı bir oyun birsey bilmioz zevkli olur
  • yha bnce güzel olmuş ama bizim TR'ler açarsa bundan bununda suyu çıkar demedi demeyin böle olcak zor olcak gece gündüz oynucaz ama bizimkilere zor geliyo açıyolar FUN sonra 1 haftaya kapatıyolar sonra noldu? "Mu Online öldü"

şimdiki öldürme hedefimiz "MuX Online" arkadaşlar
  • Sende oynama o zaman zorlayanmı var
  • bn oynucam ve oynamıcam die bir şeyler söledigimi hatırlamıyorum. sadece işini eii bilenlerin el atmasını istiyorum o zman gelince o kadar anladınmı?
  • Peki şöyle bir matemetik sana:
    1 admin fun server açar ama en az 19 kişi bi girer.
    Mu yu öldürenlerin enfazla yüzde 5 i admin dir, yani yüzde 95 player... (fun server lar sebebinde)

Ama Mu yu öldüren tekşey funserver lar değildir, zaten büyükşeylerin sebebini aramak saçmadır, sebeblerini aramalısın...

Anlaman gereken şu: eğer türkler mux server ı açarsalar, ne kadar kötü olursa olsun yada iyi olsun, oynamak zorunde olmayacaksın... Kimse oynamak zorunda değil. isteyen oynar istemeyen oynamaz... Türkler dandik server açıyor diye mux veya mu ölmez, çözüm olarak yabancı server larda oynarsın, bunun türk adminlerle ilgisi yoktur....
  • aqa senin şu sözüne katılıyorum
    ==>>"Mu yu öldürenlerin enfazla yüzde 5 i admin dir, yani yüzde 95 player... (fun server lar sebebinde) "<<==

geçenlerde Mu Online Forum sitelerini geziyodum Playerlardan biri şöle bi post atmış

"Kardeşim Bi oylama yapın sizde ne bilim bi anket falan Bi oynıyacaklarında fikrini alın kolay servermi yoksa zor servermi diye!!

Türkiye 500x altı server doldu be! 10 Ekim 2006; 9:06:15" aynı bu şekil post atmış. Bu Yönden katılıyorum sana thearthas...
  • ARKADAŞLAR İNŞ.. OYUN ÇIKARSA SERVER FİLESLERİNİ FELAN KAMUOYUNA DAĞITMAZLARDA FUN SERVER ÇIKMAZ ORTAYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

aqa senin şu sözüne katılıyorum
    ==>>"Mu yu öldürenlerin enfazla yüzde 5 i admin dir, yani yüzde 95 player... (fun server lar sebebinde) "<<==

geçenlerde Mu Online Forum sitelerini geziyodum Playerlardan biri şöle bi post atmış

"Kardeşim Bi oylama yapın sizde ne bilim bi anket falan Bi oynıyacaklarında fikrini alın kolay servermi yoksa zor servermi diye!!

Türkiye 500x altı server doldu be! 10 Ekim 2006; 9:06:15" aynı bu şekil post atmış. Bu Yönden katılıyorum sana thearthas...

arkadaslar buna bende katiliorum cunku su an 1 senedir aciq olan bi serverde kasiorum 1 senebotunca en ez ama enaz 500 tane turk gordum 500 de 10 rrden sonra zora geldikleri icin bıraktilar ben su an 72 rr yim exp %150 ama rr basina 25 milyon tyukseldigi icin oynamiolar zor geliyoya biz eskiden % 5 exp kasioduk simdi ki serverlerde adam 2 dakkada wpa proyla fullset kopyalior

• Oyunun Web Sayfası varmı bilen varsa link verirmisiniz
  • Tşkr ederim aga
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.