Valla Uğurum Oyun İngilizce bile olmıyacağı için hiç umutlara Kapılmaya gerek yok bence..!
Öyle valla. Ama resim hoşuma gitti.
Fenaymış Ama
Oynayacak online oyun arıyordum başlarız artık (:
indiremedim gittim
oyunla ilgili yetkili ki$ilerle irtibata geçen var mı ? avrupa için çık$ tarihi v.S.. bilgiler ?
son durum nedir mux online da :))
Evet arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum ama siteden hiç bişi anlamadım haliyle çince^^bi bilgisi olan varsa paylaşırversin!
Bu 3 ayda açılmayacağına kesin gözüyle bakıyorum, 3 ay sorada zaten buralarda olmayacağım için cokda fifi
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Bu 3 ayda açılmayacağına kesin gözüyle bakıyorum, 3 ay sorada zaten buralarda olmayacağım için cokda fifi
Açılır galiba (: 3 ay sonra askerlikmi geliyor gökhan
quote:
Orijinalden alıntı: l CayLaK l
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Açılır galiba (: 3 ay sonra askerlikmi geliyor gökhan
Gülme komşuna gelir başına
kaç sene oldu bea çıkarın artık :D
Oyun cıktı fakat sadece çin de gecerli :) umarım kısa zamanda avrupa yada açarlar.
oyun çinde bi başlasın sonra multilanguage olur o:)
quote:
Orijinalden alıntı: RE5P3CT
Oyun cıktı fakat sadece çin de gecerli :) umarım kısa zamanda avrupa yada açarlar.
Çinde geçerli derken? çin sitesini falan biliyorsanız paylaşın proxy falan bişiler bulur girer oynarız bari
proxy ile giris yapabilecegini sanmıyorum emin ol senin gibi bir cok kisi bekliyor oyunu ayrıca çin için gecerli derken sadece beta surumu acık oyunda yani tamamen bitmedi o yuzden dısarıdan alım yok dikkatini cektiyse video arama sitelerinde de oyun ici video paylasmamıslar :)
Mux'la İlgili Son Durum Nedir Bilen Var Mı ?
aynen harika bişey duruyor
çok güzel görunuyor çok kişiyi geri döndürür heycanla bekliyoruz umarm acildindda duyarz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme