Şimdi Ara

Mux Online# (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: lerenl

Valla Uğurum Oyun İngilizce bile olmıyacağı için hiç umutlara Kapılmaya gerek yok bence..!

Öyle valla. Ama resim hoşuma gitti.

Fenaymış Ama
  • Oynayacak online oyun arıyordum başlarız artık (:
  • indiremedim gittim
  • oyunla ilgili yetkili ki$ilerle irtibata geçen var mı ? avrupa için çık$ tarihi v.S.. bilgiler ?
  • son durum nedir mux online da :))
  • Evet arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum ama siteden hiç bişi anlamadım haliyle çince^^bi bilgisi olan varsa paylaşırversin!
  • Bu 3 ayda açılmayacağına kesin gözüyle bakıyorum, 3 ay sorada zaten buralarda olmayacağım için cokda fifi
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Bu 3 ayda açılmayacağına kesin gözüyle bakıyorum, 3 ay sorada zaten buralarda olmayacağım için cokda fifi

Açılır galiba (: 3 ay sonra askerlikmi geliyor gökhan
  • quote:

Orijinalden alıntı: l CayLaK l

quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Bu 3 ayda açılmayacağına kesin gözüyle bakıyorum, 3 ay sorada zaten buralarda olmayacağım için cokda fifi

Açılır galiba (: 3 ay sonra askerlikmi geliyor gökhan

Gülme komşuna gelir başına

• kaç sene oldu bea çıkarın artık :D
  • Oyun cıktı fakat sadece çin de gecerli :) umarım kısa zamanda avrupa yada açarlar.
  • oyun çinde bi başlasın sonra multilanguage olur o:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Oyun cıktı fakat sadece çin de gecerli :) umarım kısa zamanda avrupa yada açarlar.

Çinde geçerli derken? çin sitesini falan biliyorsanız paylaşın proxy falan bişiler bulur girer oynarız bari
  • proxy ile giris yapabilecegini sanmıyorum emin ol senin gibi bir cok kisi bekliyor oyunu ayrıca çin için gecerli derken sadece beta surumu acık oyunda yani tamamen bitmedi o yuzden dısarıdan alım yok dikkatini cektiyse video arama sitelerinde de oyun ici video paylasmamıslar :)
  • Mux'la İlgili Son Durum Nedir Bilen Var Mı ?
  • aynen harika bişey duruyor
  • çok güzel görunuyor çok kişiyi geri döndürür heycanla bekliyoruz umarm acildindda duyarz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.