Valla oyuna HD çözünürlükte girersek öpüpte başımıza koyalım bence.
Resmi sitesindeki tanıtım videosu bile HD değil. 360p sanırım.
Webzenden Arkadaşlarımdan Aldığım Bazı Bilgilere Göre MuX Açılımı Ertlenecekmiş ve Ne zaman Acılacağı daha net şekilde belirlenmemiş serverda ciddi sekilde bir açık tespit edilmiş...
quote:
Orijinalden alıntı: zago15
Webzenden Arkadaşlarımdan Aldığım Bazı Bilgilere Göre MuX Açılımı Ertlenecekmiş ve Ne zaman Acılacağı daha net şekilde belirlenmemiş serverda ciddi sekilde bir açık tespit edilmiş...
Hiç güleceğim yoktu.
Bu bölümde böyle bir mesaj yazacağım da hiç aklıma gelmezdi sadlksdjqwklejqwkeqwjekwqewqejqepjwaduashd
@uqur Hayat böyle uqurum, nerde ne olacağı hiç belli olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
Hiç güleceğim yoktu.
Bu bölümde böyle bir mesaj yazacağım da hiç aklıma gelmezdi sadlksdjqwklejqwkeqwjekwqewqejqepjwaduashd
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas Hayat böyle uqurum, nerde ne olacağı hiç belli olmaz
Bende Zaten Nisan 1 Yaptım :D
Bu neki şimdi :)
Bu düdüğü nie çaldım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
Hiç güleceğim yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas Hayat böyle uqurum, nerde ne olacağı hiç belli olmaz
Bende Zaten Nisan 1 Yaptım :D
Yarın açılıyor mu ? Sitede bi değişiklik yok.
Yarın Hayırlısıyla olacak ama ingilizce paket yapacaklarmı bilmiyorum tahminim yaparlar
1 kaç hafta sonra serverları çıkar yine
İnşallah ingilizce yaparlar bende merak ediyorum oyunu,ingilizce yapmazlarsa işimiz çok zor
quote:
Orijinalden alıntı: -iKiDeFenix-
İnşallah ingilizce yaparlar bende merak ediyorum oyunu,ingilizce yapmazlarsa işimiz çok zor
Bence yapmazlar baksanıza oyunun sitesi felan çince
Oyunun sitesi açık ama çince ingilizce yerini bulamadım :D
aynen baktım ama bi türlü download, register gibi kısımları bulamadım
Bende siteyi türkçeye çevirdim yine bulamadım,acaba CD ile mi piyasaya sürülecek?Saçma bi fikir sanki mu için ama bilemiyorum
Varmı girebilien ya da client indirebilen
22 Nisan tarihi, güncelleştirme tarihiymiş anladığım kadarıyla. Oyun henüz açılmamış.