Şimdi Ara

Mux Online# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla oyuna HD çözünürlükte girersek öpüpte başımıza koyalım bence.

Resmi sitesindeki tanıtım videosu bile HD değil. 360p sanırım.
  • Webzenden Arkadaşlarımdan Aldığım Bazı Bilgilere Göre MuX Açılımı Ertlenecekmiş ve Ne zaman Acılacağı daha net şekilde belirlenmemiş serverda ciddi sekilde bir açık tespit edilmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zago15

Webzenden Arkadaşlarımdan Aldığım Bazı Bilgilere Göre MuX Açılımı Ertlenecekmiş ve Ne zaman Acılacağı daha net şekilde belirlenmemiş serverda ciddi sekilde bir açık tespit edilmiş...

Hiç güleceğim yoktu.

Bu bölümde böyle bir mesaj yazacağım da hiç aklıma gelmezdi sadlksdjqwklejqwkeqwjekwqewqejqepjwaduashd

• @uqur
    Hayat böyle uqurum, nerde ne olacağı hiç belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Webzenden Arkadaşlarımdan Aldığım Bazı Bilgilere Göre MuX Açılımı Ertlenecekmiş ve Ne zaman Acılacağı daha net şekilde belirlenmemiş serverda ciddi sekilde bir açık tespit edilmiş...

Hiç güleceğim yoktu.

Bu bölümde böyle bir mesaj yazacağım da hiç aklıma gelmezdi sadlksdjqwklejqwkeqwjekwqewqejqepjwaduashd

quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Bende Zaten Nisan 1 Yaptım :D

• Bu neki şimdi :)
  • Bu düdüğü nie çaldım
  • quote:

quote:

quote:

Hiç güleceğim yoktu.

quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Bende Zaten Nisan 1 Yaptım :D

• Yarın açılıyor mu ?
    Sitede bi değişiklik yok.
  • Yarın Hayırlısıyla olacak ama ingilizce paket yapacaklarmı bilmiyorum tahminim yaparlar
  • 1 kaç hafta sonra serverları çıkar yine
  • İnşallah ingilizce yaparlar bende merak ediyorum oyunu,ingilizce yapmazlarsa işimiz çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -iKiDeFenix-

İnşallah ingilizce yaparlar bende merak ediyorum oyunu,ingilizce yapmazlarsa işimiz çok zor

Bence yapmazlar baksanıza oyunun sitesi felan çince
  • Oyunun sitesi açık ama çince ingilizce yerini bulamadım :D
  • aynen baktım ama bi türlü download, register gibi kısımları bulamadım
  • Bende siteyi türkçeye çevirdim yine bulamadım,acaba CD ile mi piyasaya sürülecek?Saçma bi fikir sanki mu için ama bilemiyorum
  • Varmı girebilien ya da client indirebilen
  • 22 Nisan tarihi, güncelleştirme tarihiymiş anladığım kadarıyla. Oyun henüz açılmamış.

http://mux.the9.com/news/update/index_1104.shtml Türkçeye çevirip siz de bi okuyun isterseniz.

Bu arada güncelleştirmeyle gelen resimler güzel baya. Özellikle ikinci resim.

Mux Online#

Mux Online#

• quote:

22 Nisan tarihi, güncelleştirme tarihiymiş anladığım kadarıyla. Oyun henüz açılmamış.

http://mux.the9.com/news/update/index_1104.shtml Türkçeye çevirip siz de bi okuyun isterseniz.

Bu arada güncelleştirmeyle gelen resimler güzel baya. Özellikle ikinci resim.

Mux Online#

Mux Online#

Valla Uğurum Oyun İngilizce bile olmıyacağı için hiç umutlara Kapılmaya gerek yok bence..!

• quote:

Orijinalden alıntı: lerenl

Valla Uğurum Oyun İngilizce bile olmıyacağı için hiç umutlara Kapılmaya gerek yok bence..!

Öyle valla. Ama resim hoşuma gitti.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.