Şimdi Ara

Muya nasıl Başladınız (Unutulmaz Mu Hatıralarınız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla arkadaşlar hepimzin hiakayesi ilgin.bazıları komik,eğlenceli bazıları düşündürücü.bayadır kasmıyordum şişmdi bu forumda "muholandalı" ditye bir server vardı ya oraya başladım baya iyi.ama o versiyonu indirene kadar ne çektim bilemzsiniz.gittim taaa elin yabancısının clientini indirdim: oda "setuplu çıktı" sonra ara "c" de nerde diye Alahtan buldumda "lunceri yapıstırdım "kacmasın diye hemen ve 4 saattir oynuyorum baya iyi yaf.+5 e kadar kundun satılıyor.hemen açtım mg mi.Sizlerde gelinde eğlenelim.yalnız bos çar çok açmayın silmiyor valla.o yüzden "Hunterr" yerine "Huntterr" açmak zorunda kaldım.youndayken pm atın kasim sizi:)) bekliyorum hedi gelin eğlenelim.İnşAllah kapanmaz.

• ben ilk mu yu linux net de gordum ve ilk oynadigim server spider-mu'du
  • Valllaha muya ilk Turkmuda basladim (Hunter sayesinde) bizim int cafe wardi. hunter gelip oynuyordu hergun bende bakıyorum bakıyorum ne anlıyor bu oyundan surekli siyah siyah biseyler donuyor(ewil scroll)karma karisik bi oyun bi ise yaramaz..Neyse bi gun Hunter abim bana 27 lwl bi char werdi..girdik oyuna bi arkadasimla beraber kasioruz chari ama hic bir bilgimiz yok Hunter chari werdi gitti:D neyse yaratik filan oldurmeye calisiyoruz...Yere kilic dustu ben hemen bagirdim aaa olm bak gordunmu kilic bulduk guclendik filan neyse baya bi guclendik yere teleport scroll dustu biz aa Kuran-ı Kerim filan derken aldik yere her dusen scrollu:D sonra Hunter kanat giymek icin 180 lwl olmamizi filan soyledi 2 gune 180 olmustum heyecandan:D kanadi taktigimda pek bi sewinmistim...Nerde o gunlerrr...

• tanıdık matbaa warsa bi roman hazırlıyalım cok ilginc anılar var çünki
  • Ben 50 yaşında dayımın sayesinde bu oyuna başladım.. Ne zaman ziyaretine gitsem pc başına bu oyunu oynardı..

İlk server'im BİZMU.. Açıksa söyleyebilirimki ilk Bizmudan aldığım zevki hiç bir serverdan alamadım..
  • bbir gün "Turkmuda" oynarken bir abi ile tanıştım.adı ahmet idi.yaşı sanırım 45.oğluyla beraber oynuyorlarmış.ikisde dk bkasıyodu.dedim "Ahmet abi evde kavga çıkıyomu?:))) " "bazan çıkıyor dedi ama nöbetleşe oynuyoruz.biraz oğlum biraz ben."
    sonra "mugigabit" serverinde oynadım.res 1000 levelde idi ama hahmu falan serbestti.ve +4 e kadar kutular satılıyodu.orada "gökmen" diye bir arkadaşla tanıtım 3 sen evel ve hala görüşürüm yunanistanda oturuyo.hep beni kesiyolardı ordaki gavurlar bir ton arkadaş edindim ama en zevklisi Lorenciada Türkçe yazılar yazıyodum dalgasına kocaman "HIDIR EMMİNİN EŞŞEGİ KAYBOLMUŞ GÖREN VARMI?" DİYE Hepsinin üzerinde ? işereti oluyodu çok gülüyodum.beni kesersiniz ha!Vlla yaşım 31 ama yaşım 50 de olsa yine mu oynarım sanırım.şimdi haste mu oynuyorum baya zevkli ama 45 reste ful oldu mg.yukardada söylediği gibi arkadaşların baya roman yazacak kadar anı oldu.herkes yazsın eğlenelim arkadaşlar.sonra derler bir roman basarız."mu anıları2" DİYE

• Valla ben hazırlık okurken başlamıştım darklords vardı işte hiç bişi bilmioduk tabi arkadasla oynuoduk DK kastım 303 lvl sonra arkadaş mg i keşfetti.Ben bırakmadım DK mı ama mgnin koştugunu öğrenince hemen mg açtım.Hem koşuodu hemde 7 point geliodu.Bizde ulan adminin charını aldık yanlışlıkla deyip deyip gaza gelip oynuoduk
  • Ben Muya 6 Sene Önce Örenmistim Ercan Ve Ömer Den Örenmistim :D

İlk Karakterim Ferhat_bk
    ikincisi HACLI
    sonuncusu HACLI :D
  • Ben Muyu İlk ChinaMu La Basladım ( zaten ilk Serverlardan Birisiydi )
    Oyuna Basladıgımda Bisey Bilmezdim Ole Bos Bos Gezerdim..
    Oyunda İlk Kopyalamayı Ogrendim Chaos Goblin Den Kopya:)
    Sonra Guilde Girmeyi Ogrendim falan fıstık...
    Sonra Kafede MuTurk Oynuolardı Ben Oynamadım Sadece İzliordum...
    Sonra MuBergama Acıldı MuBergama Oynadım...
    Oynadıgım En iyi Server SpiderMuydu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_seven

ben ilk muya muozunlude başladım.ilk önce ordaki arkadaşlarım oynarken serverı görünce midem bulanıyodu yarım saat oynuyayım dedim. bi baktım olmuş benim 2saat

ILK DARKLORDS MU NICK SKYLIGHT SM 2 RES
    SONRA bızım ordaki cafenin sahibine actirdik orda oynadım MU-OZUNLU
    SONRA ARCHANGEL SONRASI O YILDAN BURA
  • arkadaşlar buraya varsa mu karekter resimelrimizde atalım eğlenelim.içinde birde komiklikler varsa süper olur.
  • ben yaklasık 1 sene once basladım we yazın sonunda bitti en son Hanni Mu 'da oynadım İlk shadow Mu'da oyunadım Hannimu da 50 Resli DL wardı hannimu kapandı zate oyunu bıraktım

Bu Forumda Saygı Duydugum Kişiler;
    SabroN BoldMG we tabe Pessimist!! (we unuttugum ustumde emegi gecen herkese SLM ßß Mu
  • Lise1 deyken Hatırlamadıgım Bir Cafede Elemanlar Oynarken Gormustum..Uye Oldum Falan Filan Oyuna Girdim..Arkadaslarim Benden Guclu Diye Hirs Yapip Reality de 1 Gunde 48 level Oldum.Adminmisin Diye Sormaya Başladılar..Neyse Oyunu Bizim Cafeye Goturdugumde Basladim Oynamaya,Losttower da HELLFIRE Buyusunu Goren Oyuna Aşık Oluyordu..Bi Nevi Onlarida Aşıladım.Sonra Benim Memlekete Gitmem Gerekiyordu, Karakteri Oradaki Arkadaslara Verdim.Kassinlar Diye.Ben Hayal Kuruyorum Acaba Kanadi Takabildilermi Kac Level Oldular Falan Diye.Tatil Bitti Sabah 7:30 da Hic Uyumadan Cafeye Damladim Heycanla, Karaktere Bi Girdim O Da Ne Karakter Bombos Soymuslar Beni Adiler.Sonra Tam Hesap Sorayim Derken Turk Server i Acildi Dediler. Ayrica Manisadan Dediler.Neyse Ben Icimdeki Reality Acisiyla Accound Aldim.Server a Basladim.Deli Gibi Level Aliyordum.Hosumada Gitti Server Sonra Bir Kac Kisi Yuzunden Oyunda Acaip Hırs Yaptım.Serverin Ust Sıralarında Yer Alıyordum..Guildimiz Mukemmler Kisiler Mukemmel Oyun Superdi..Reality Sevdam Hemen Bitmisti..Guild War lar Kazanmaya Basladik..Serverda İlk Tantalos u Kestik Hızla Yukseliyorduk.Sonra Davias Kapida Show Yapmaya Falan Giderdik Guzel Gunlerdi..Unutamadigim Guildimiz Ve Kisiler..

Guild Ismi :
    -----------------------------------------------aLCoLLiC-------------------------------------------------

XobaLt-----FZKDeViL-------Marsil-------- DarkMG-------DjMaSTeR---------_MG_-----------Dareth

(ßen)------(Feyzo Abi)---(Erman Abi)---(Alphan Abi)-----(Apo)-------(İsmini Unuttum)----(Omer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 28 Ekim 2007; 21:10:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper

ben yaklasık 1 sene once basladım we yazın sonunda bitti en son Hanni Mu 'da oynadım İlk shadow Mu'da oyunadım Hannimu da 50 Resli DL wardı hannimu kapandı zate oyunu bıraktım

Bu Forumda Saygı Duydugum Kişiler;
    SabroN BoldMG we tabe Pessimist!! (we unuttugum ustumde emegi gecen herkese SLM ßß Mu

Saolasın

• Uzun yazıyorum kusra bakmayın.

5.sınıftaydık.Arkadaşlarımla Level dergisinin çoğu sayısını kaçırmazdık o zamanlar.Biz de single oyunları bitirmekten sıkılınca bir çözüm bulmalıyız dedik.Level dergiside Online oyunlar konusunda fazladan sayfalar yazıyordu.Bizim orda ki internet cafe de herkes bir oyun oynuyordu.Herkes deli gibi KO oynuyordu.Biz birşey anlamıyorduk.Sonra 100 metre aşşağıda ki CD'ciden(kendisinin çok emeği var üstümde)oyunu temin ettik.Üyelik falan alamıyorduk.ID'yi ilk başlarda bir numara sanmıştık.İnternette deli gibi Türkiye'nin ID'sini arıyorduk(cahiliz ne yaparsınız)Telefon elimizden düşmüyordu.En sonunda allem edip kullem ettip oyuna girdik.Oyun 2 ay sonra paralıya geçince bizde online işini bırakamayız dedik.Ve bizim evin orda ki bir bilgisayarcıya gittik.Bu arkadaşım Saga Of Ryzom adlı bir oyun bulmuştu 2.GB'tı ve bizim internetimiz ADSL değildi.Bu bilgisayarcıya bize oyunu indirmesini söyledik.O da tamam 2 güne indiririm demişti bizde üzüldük.Adam dedi ki arada sırada vakit geçirmek için MU adlı bir oyun oynuyorum.Size önerebilirim bunu.Bizde tamam dedik.Aldık CD'yi hemen kurduk.Adam da şans eseri bize Reality serverını vermiş.Bize üyelik alımını falan öğretti.Bizde aldık oyuna girdik.2 gün sonra ben PC başından Saga of Ryzom'u aldığımda hemen bir kenara fırlattım ve MU'ya devam ettim.6-7 ay oynadıktan sonra ordaki edindiğimiz arkadaşlarımızla(arada oyun abimide sardı) başka bir servera başladık.Rebels MU idi adı.Sonra derslerim yüzünden oyunu oynayamadım 1 yıl kadar bir süre ara verdim.Geçen yaz Mu-Turkiye'de oyunu tekrardan herşeyiyle öğrendim.Sonra dersler yüzünden 1-2 ay ara verdim.Ordan damladım Mu-IZMIRLEE'ye.o zaman NaRKoTiK guildi ve server yetkilileriyle tanıştım.NaRKoTiK guildine girdim.Derslerim nedeniyle yaza kadar ara verdim.Yazın tekrar başladım bu sefer HeKToR(Tekin abi) sayesinde NaRKoTiK guildi başkanı oldum.(Bu olay bu yazın Mu-Turkiye serverında olmuştur.)HeKToR sayesinde şimdiki guildim IZMIRLEE'ye girdim.

Eski yaralarım deşildi bir an:(

İyi geceler.

• SeLam...

Bundan 4 veya 5 Yıl Evvel 3 Arkadas Okuldan Kacmıstıg Ve Evımızın Yanında bI cAfe VardI BI oyun oynuyolardı.
    Sorduq bu oyunun amacı nedır dıye cafe sahıbıne adam kasıonuz tam olarak bızde bılmıyoruz ınt uzerınden ve msn nesı olmaya uyelıg alamaz demıstı.
    Biz Tabi kafaya koymustuk ve bırertane uyelıg aldık oynamaya basladık ılk sıralar sadece kasardır archangel vardı en zor serverlerden bırısı en fazla resetı olan 3 veya 4 resetlıydı ve bız hıc bısı anlamadan oynardık heart love lerden dusen +7 +8 +9 itemleri toplar gıyerdık :).
    Sonrada Vachev Oynadım Vachevde Bıraz Ogrenmıstım oyunu ve adam soymaya basladık:D
    Aradan biraz zaman gecti dmuo online cıktı onu oynadık bence en zevklı mu dmuo'du :) sonra'dan ogrendıqqı cok bagımlılıq yapan bı oyun :D her zaman adam kasar set duzerdık oyunlar cokerdı sonra sınırlendık bı ara bıraktık gero basladık biz en eskılerdendık

• Mu Onlineyi İlk Kez Bir İnternet Cafede Gördümüştüm , Başlamak istedim Acc Almak Biraz Zordu Eskiden ALCHEMY Die Bir Server Vardı Unutulmaz Belki Bilen Ve Özleyenleriniz Vardı Uzun Süre Oynadım Makro Yüzünden Bir Kez Ban Yedim Yılmadım , Daha Sonra Zar Zor Reset Atmanın Eşiğine Geldim Exc Legendry Setimide Unutmam Tam Res Atıcakken Server Kapandı Bıraktım Şimdi Dikkatimi Zyhper Mu Die Bir Server Çekti Orda Oynuyorum Herkezei Bekleri ALCHEMY Kadar Olmasada Eğlenceli Ve Kalabalık Bir Server ..
  • Ben İnt cafeye Kuzenle Caunter Oynamaya Gitmiştik Abi Ye sormadın Önle Güzel Gözüküyodu renkli flan sonra arada 1 ay geçti bana öğreten abiden daha iyi biliyodum En Zevkli Mu Da Mu-Manisa
  • Ben ilk olarak kingmunun ilk sahibi sansarin kafede basladim:DVe bidaha birakamadimm..Ozaman mu zordu black dragon için neler cektik biz:D
  • 4-5 Yıl önce Bizim internete Arkadaşın Teki Yükledi Mu Online Yi..Dedi Bana Çok Zevkli Gel Başlayalım Başladık Bi kere..Bağımlısı oLduk.Bizi Gören Kafe Deki Gençler de başladı Serverda Jewel Of Chaos çok Değerliydi Zor Düşüyodu Bi De Satınca 33 m Para Veriyodu.. Bizim Ark Bulmuş Bitane Bağırıyo " Nan Yumurta Gibi Bişi Buldum Bi Sattım 33m" Hala Aklıma Geldikçe Gülüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.