Şimdi Ara

Muya nasıl Başladınız (Unutulmaz Mu Hatıralarınız) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye de 4 sene önce ilk mu online server ve versiyonu 97D Darklords idi. O yıllarda harbiden item bulmak exp kasmak zordu. 100 exp %50 drop u vardı server ın yanlış hatırlamıyorsam ve 10 bin veya daha fazla üyesi ile server hizmette idi. 2 server ı vardı üye çokluğundan bunun sebebi ise kitle nin fazla olmasına dayalı idi. ama Darklords son zamanlarda 2 yıl sonrası gibi artık uğraşmama ya başlamıştı çünkü teknik yada kendi sorunlarını çözemediler. Siteye bir giriyorsun res atmak için 350 lvl sonra sql server hatası ile 1 res yerine 3 4 tane birden atıyordun. bide oyunda 50 res e kadar kasmış olan bir char dan bundan yararlanıyor zaten o res ten ve pointten sonra adam 2 saate 1 res atıyor ve bu yüzden Darklords kapandı ama dediğim gibi Tr de ilk server Darklords la Başladı son Serverda Darklords la bitti. bunu gören diğer kişilerde server açmak kolay ya kendi kafalarına göre server açıyorlar bizde açtık zamanında okadar uğraştım makine başında ama diyorumki kendi kendime o zewk i ne kendi açtığım server da nede başkalarının serverında bulabilirim o yüzden Mu devri bitti Türkiyede baksanıza Mu oynayanların nerdeyse çoğu K.O Silkroad gibi oyunlara yöneliyor. Ama artık eğlence vakit geçirmek için değerlendirmeyin global kasın temiz ve dürüst serverlarda ama keşke DL geri dönse eski muhhabetler olsa ama zaman değişiyor arkadaşlar herşey olabilir ben 4 senemi verdim server kapandı sonuç ne oldu 0 genede siz bilirsiniz sizin yaşamınız ve vaktiniz ama bir türk vatandaşı olarak daha başka gerçeklere yönelmenizi tavsiye ederim isteyen bu msj ı takar ne dio bu felan der hoşgörü ile karşılarım saygılar....

• Arkadaşlar,Bakın bir kez yazacağım birdaha yazmayacağım.Birdaha beim topiğimin altına "klavye dellikanlısı ,ufacık beyinli ,her seferinde ortalığa çamur atmak,forumu kirletmek adına çirkin yazılar yazan derebeyleri yazı yazmasın."Tüm mesajlarımı takip edin en ufak çirkin yazı bulamazsınız ama çok güzel yazılar yazarık akkılı olun beyler.Lafım ortayadır.Bu forumda bazı gruplar var işi gücü sağa sola post kasmak,bende güzel post kasarım efendi olun forumu kirletmeyin.Çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum (Butür çirkin yazı yazanlar sanırım 13-15 yaşındakilerdir).Forum yöneticileride buna dikat etsinlerde şu forumdaki bazı fazlalıkları ayıklayalım.Güzel bir şeyi paylaşmak adına efendi olalım.Saygılarımla....
  • ßen Kim Ne Post Atmıs.Hangi Uye Post Kasıyor Diye Tek Tek Arastıramam.Varsa Boyle Kişiler Oradaki Şikayet Buttonu Boşuna Koyulmamıştır.Bölümde Daha Seviyeli Bir Ortam İçin Şikayet Buttonunu Kullanalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Selam..

Lise 1'e Giderken ( Alliance / Ömer Abi ) Den Görüp Bulaştım.. Server İsmi Mu-Turkiye ( Yavuz Abinin Server )
    Lise 1 De Ayağım Kırıktı Sürekli Pc Başındaydım Ve Kasmaya Başladım.. Sm Kasıyordum.. 3 Sene Aynı Serverde Oynadık.. Güldük Eğlendik.. Kesildiğimizde Ağladık.. Adam kestiğimizde Sevinçten Halay Çektik.. Ama İyiki Başlamışım..
    Lise 1 De Sınıfta Kaldım.. Mu Online Yüzünden :)

Mu-Turkiye Kapandı. Mu-Anadoluya Başladık.. Orada Kastık Aynı Şekil... Orasıda Kapandı..
    mu-Turkiye Tekrar Açıldı Gene Orada Kastım Vs.. Böylelikle 2001 Den Beri Oynuyorum.. Güzel Günlerdi.. Herşeyiyle.. iyisiyle Kötüsüyle Güzel Günlerdi.. Kazandırdıklarından Çok Kaybettirdikleri Old.. Bu Da Bu Oyunun Cilvesi..

Oynadığım Serverler..

Mu-Turkiye.
    Mu-İsrael.
    Mu-Anadolu.
    Bizmu.
    Global Mu.

8 Senedir Oynarım 1Kr Mg 1 Kere Bk Kastım.. Gerisis Hep Sm İdi.. Sm Yi Kasar Fuller Sonra Silerdim.. Baştan Bir Daha Kasardım.. ( Tam Bir Aptallıktı Ama Zevkliydi )

Bu Topick'i Açtığın İçin Tşkler Dostum.. Eski Günleri Yad Ettirdin Hepimize..

• quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

Selam..

Lise 1'e Giderken ( Alliance / Ömer Abi ) Den Görüp Bulaştım.. Server İsmi Mu-Turkiye ( Yavuz Abinin Server )
    Lise 1 De Ayağım Kırıktı Sürekli Pc Başındaydım Ve Kasmaya Başladım.. Sm Kasıyordum.. 3 Sene Aynı Serverde Oynadık.. Güldük Eğlendik.. Kesildiğimizde Ağladık.. Adam kestiğimizde Sevinçten Halay Çektik.. Ama İyiki Başlamışım..

Mu-Turkiye Kapandı. Mu-Anadoluya Başladık.. Orada Kastık Aynı Şekil... Orasıda Kapandı..
    mu-Turkiye Tekrar Açıldı Gene Orada Kastım Vs.. Böylelikle 2001 Den Beri Oynuyorum.. Güzel Günlerdi.. Herşeyiyle.. iyisiyle Kötüsüyle Güzel Günlerdi.. Kazandırdıklarından Çok Kaybettirdikleri Old.. Bu Da Bu Oyunun Cilvesi..

Oynadığım Serverler..

Mu-Turkiye.
    Mu-İsrael.
    Mu-Anadolu.
    Bizmu.
    Global Mu.

8 Senedir Oynarım 1Kr Mg 1 Kere Bk Kastım.. Gerisis Hep Sm İdi.. Sm Yi Kasar Fuller Sonra Silerdim.. Baştan Bir Daha Kasardım.. ( Tam Bir Aptallıktı Ama Zevkliydi )

Bende Mu AnadoLu kasmıştım senin nickin neydi arkadaş.

• Selam Arkadaslar

Ben Mu İle 2001 Senesinde Giresunun Oylak Bi yeri olan teyyareduzu mahallesinde tanistim

cafeye bi gittim cocuklar acayip bi sey oynuolar olm dedim bu ne salakca oyun baska bise yokmu dedim

sonra cocuklar beni pc basına bırakıp jevel yazan heart yazan her seyi al diyorlardı ve top oynamaya gidiyorlardi

bende tamam diyip bekliodum ve ole ole ogrendim

oynadıgım mu online serverlari

İlk olarak Reality mu

Usa Mu

Spıder Mu vs vs

SAYGILAR HERKEZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

ßen Kim Ne Post Atmıs.Hangi Uye Post Kasıyor Diye Tek Tek Arastıramam.Varsa Boyle Kişiler Oradaki Şikayet Buttonu Boşuna Koyulmamıştır.Bölümde Daha Seviyeli Bir Ortam İçin Şikayet Buttonunu Kullanalım.

xobi konunun senle alakası yok.zaten onu yapanlar kendilerini bilyolar.Dikkat edersen çoğu konuda bilmişlik taslayıp başkalarını kötüleyip,yadanasıl olurda bir açığını bulup nasıl rezil ederiz peşindeler.Ben bu forumu seviyeli ve paylaşımı bol olduğu artı seviyeli insanlar olduğu için seviyorum.Maksat bir şeyler paylaşmak ve yardımlaşmak.Şikeyet butonunu zaten bilyorum ama bu bazı zatları kendilerine getirmek için yazılan bir yazı idi.Kimseye ahkam kesme gibi bir derdim olmadığı gibi lütfen kimse sağa sola çamur atıp forumu kirletmesin.Söz gideceği yere ulaşmıştır sanırım.Neyse Arkadaşlar mu serüvenleriniz güzel.Sonuçta bir gün herkes mucu olacak:ddddd..
    saygıalrımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 26 Temmuz 2009; 20:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huntterr

Forum yöneticileri

Burası Beni İlgilendirdiği İçin Yazma Gereği Duydum.Postunun Benimle Alakası Olmadığını Biliyorum Fakat Şikayet Buttonunu Kullanmazsan Haklıyken Haksız Duruma Düşebilirsin.Örneklerde Mevcuttur.
  • teşekkürler xobi seni forumdan tanıyorum kardeşim.Aydınlattığın için teşekkürler.bundna sonra şikayet ederiz bizde tabi sonrada yazımızı yazarız.kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyanoqLu

quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

Selam..

Oynadığım Serverler..

Mu-Turkiye.
    Mu-İsrael.
    Mu-Anadolu.
    Bizmu.
    Global Mu.

Bende Mu AnadoLu kasmıştım senin nickin neydi arkadaş.

ßenim Nick ALCHOL İdi ( DL )
    MaRJiNaL GuiLdinde İdim..
    VaNHeLSiNG Firuz Vs ßunLarLa ßirLikTe KasTık..

• Worldkeep server ikincisiydim ne günlerdi off...
    Biri vardı server birincisiydi onun guildindeydim adını tam hatırlayamayacağım ama askere gitmişti.O gittikten en fazla 2 hafta sonra da oyun kapandı.İlk Hurricane set benimdi.Bless soul fln 100.000 di hatırlarsan.Ama exe item bulmak zordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.