Şimdi Ara

Muz cumhuriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bugun aracimi sabah biraz kotu bir yere park etmistim. Aksam geldim araci cekmisler.
    Neyse Otoparka araci almaya gittim. Parasini odedim araci alicam otoparkci aracin trafikten men edilmis dedi. Fisin bi kosesine 23. Madde men yazmis polis otoparkci araci vermiyor.
    23. Madde nedir dedim sordu plaka yokmus dedi. Araci gosterdim plakalar yerinde hicbi sorun yok. Ben veremem araci yarin subeye gidin dedi. Biraz olay cikardim bi polis geldi evraklari inceledi arabayi inceledi bi sorun goremedi. Biraz mirin kirin etti. Yarin subeye gidin hallederler dedi.
    Simdi ben bu sacmaligi cekmek zorundamiyim. Bu islemi yapan polis hakkinda dava acmayi dusunuyorum. Fikirlerinizi almak istedim.
    Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis olsun, nerden cektiler acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Gecmis olsun, nerden cektiler acaba?

Kozyatagi civarinda bi ara sokaktan.

• App plakamı var araçta?

• Cidden kıyamet kopsa da kurtulsak şu hayattan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık valla geçmiş olsun, ben muayeneden kalmıştım ruhsatta yazım hatası yüzünden, ondan sonra yine işten izin al muayene randevusu al vs. bi ton rezillik yaşadım
  • Konu başlığı ne alaka? bu kadar mantıksız olmak zorundamısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunları okuyunca diyorum ki ucuz atlatmışım.
    Bana her çıkışta çekici üstünde gider yazısı verip yolluyolardı.
  • Konuyu troller basmış yine.

• Plaka Şöförler Federasyonu mu ne onun bastığı mühürlü plakalar mı yoksa app plaka gibi orjinale uymayan plakalardan mı ?
  • polisin size hobi olarak mı sorun çıkarttığını düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

polisin size hobi olarak mı sorun çıkarttığını düşünüyorsunuz?

Plakada sorun var diyip aracı men etmek, sonra da "herhangi bir sorun görünmüyor, bugün değil ama yarın gidin aracınızı alın şubede hallederler" diye cevap vermek ve arac sahibini yok yere mağdur etmek, dalga geçer gibi olmuş kesinlikle.

Hobi olarak mı böyle yapıyorlar, yoksa işgüzarlık mı bilemem.

Daha bir sürü dalga geçer gibi şey vardı böyle. Mesela muayenesi olmayan araca ihtar verilip ruhsatının alınması ama muaynesi yapılmış olup ruhsata işlenmemiş aracın bağlanması gibi... Artık çözüldü mü bilmiyorum, ruhsat doluysa ek-1 belgesi almadan muayene ederler mi emin değilim. Eskiden ediyorlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

Konu başlığı ne alaka? bu kadar mantıksız olmak zorundamısınız?

Bakin bu cehalettir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 15 Eylül 2015; 10:43:41 >
  • Sadece polis değil, tüm kurumlar, özel sektör, vatandaş gerçekten gelişmiş ülkelerin 100 yıl gerisindeyiz.

Evet burası Muz Cumhuriyeti'dir.

Eski evimde doğalgaz çalışması yapan iş makinası binanın ana elektrik hattını kopardı. Adamları aradım müteahhit hattı derine yapmamış bizim suçumuz değil dedi, müteaahhiti aradım mahkemeye ver dedi. Elimden kaza çıkmasın diye sineye çektim gittim cebimden yaptırdım.

Diğer katlarda oturanlara durumu anlattım parayı bölüşelim dedim, kadın banane diyor. O zaman bende kabloyu şimdi keserim giderim otelde kalırım deyince beş karış suratla parayı verdiler.

Bu ülkede hak, hukuk, adalet kavramları henüz çok genç malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

alakasız olacak ama imar kanununda 23. madde uygulaması var onu bilirim. G.Zekalı bu polis milleti valla iyice sıyırdılar. Herkesi teknik uzman mı zannediyorlar.

Kardeşim anladık biz ne demek istediğini yakında muz cumhuriyetide kalmayacak o zaman 23.madde şerhleri falanda kalmaz sanırm

Sende gece gündüz demeden çalış, terörle mücadele et, vatandaşla uğraş, amirinle uğraş, sende sıyırırsın, ergen seni, klavyeden sallaması değil.

hocam otomobil konusunda bile polisi ve ülkeyi kötülüyorlar bıktık artık

• quote:

quote:

alakasız olacak ama imar kanununda 23. madde uygulaması var onu bilirim. G.Zekalı bu polis milleti valla iyice sıyırdılar. Herkesi teknik uzman mı zannediyorlar.

Kardeşim anladık biz ne demek istediğini yakında muz cumhuriyetide kalmayacak o zaman 23.madde şerhleri falanda kalmaz sanırm

Sende gece gündüz demeden çalış, terörle mücadele et, vatandaşla uğraş, amirinle uğraş, sende sıyırırsın, ergen seni, klavyeden sallaması değil.

Babalarının hayrına yapmıyor kimse mesleğini. Her işin kendine gore zorluğu var. İnsan işini yaparken olacakları bile bile kalkışır o ise. Begenmiyorsan yapmassın. Elbet yapacak biri çıkar.

Stresli işin kimseye saygısızlık, hukuksuzluk, kuralsizlik ile yaklaşılmasının bahanesi olamaz. Yapamiyorsa bırakacak. Biat kültüründen kurtulun artık. Çağ dışı kaldınız

Somada deyim yerindeyse insancil olmayan şartlarda emekçi insanlar kendilerinden katıp ekmek parası çıkarmaya çalışıyordu. Hepsi şehit oldu. Hükümetde ne şartlarda çalışıyor bu insanlar denetleme için bile onay vermedi. Sonuç ortada. gecesini gunduzunu, emeğini konusacaksak bu adamları konuşurum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 15 Eylül 2015; 12:12:04 >

• quote:

quote:

Ya eegen değil sem.

• Yamukluk en baştan Başlıyor Batı ile Doğu Arasında Zıt devlet var ;adam benim arabamı çekip para koparmak için vakit kolluyor,benden vergi almak,borç çıkarmak için hiçbir Fırsatı boş Geçmiyor haksız yere beni uğraştırıyor,işler yavaş işliyor ama batıda yolunacak kaz olarak bizler Varız sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Sadece polis değil, tüm kurumlar, özel sektör, vatandaş gerçekten gelişmiş ülkelerin 100 yıl gerisindeyiz.

Evet burası Muz Cumhuriyeti'dir.

Eski evimde doğalgaz çalışması yapan iş makinası binanın ana elektrik hattını kopardı. Adamları aradım müteahhit hattı derine yapmamış bizim suçumuz değil dedi, müteaahhiti aradım mahkemeye ver dedi. Elimden kaza çıkmasın diye sineye çektim gittim cebimden yaptırdım.

Diğer katlarda oturanlara durumu anlattım parayı bölüşelim dedim, kadın banane diyor. O zaman bende kabloyu şimdi keserim giderim otelde kalırım deyince beş karış suratla parayı verdiler.

Bu ülkede hak, hukuk, adalet kavramları henüz çok genç malesef.

Diğerlerine neden bölüşmeyi teklif ediyorsunuz?Adamların suçu ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

Konu başlığı ne alaka? bu kadar mantıksız olmak zorundamısınız?

senin mantık kelimesini cümle içinde kullanman bile o kadar ironik ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.