Şimdi Ara

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
11
Favori
14.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu markayı bilmiyorum ama ben HB den İnwells marka almıştım,hoşuma gitmedi...Bilgi olarak belirteyim istedim...

Ayrıca bir şey daha belirteyim...
    2008 model Corolla aracımızdaki orijinal silecekleri geçen yıla dek kullandım,geçen kış önce Bosch,ardından da İnwells aldım,ama ne yazık ki şimdi yine arayış içindeyim...
    Herhalde oydu buydu derken vereceğim paralar orijinal silecek parasına yaklaşacak...
  • hocam bağlantı adresini kopyala yada bağlantıya tıklayıp browser sayfasına bak. üstüne getirince anlaşılmıyor iyi işmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

hocam bağlantı adresini kopyala yada bağlantıya tıklayıp browser sayfasına bak. üstüne getirince anlaşılmıyor iyi işmiş.

siz deyince ilk mesajdaki linki değiştirdim.

ancak forum alt yapımızdan kaynaklanan bir durum sanırım,

değiştirmeme rağmen yine aynı şekilde ref liyor...
  • ilginç bir durum ben de şaşırdım
  • Focus 660mm fakat inwells 650mm. Kullandim rbw ayqrinda bir silecek. Zamaninda sanayide 20tl'den kitlemislerdi. 3tane aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam ölçüye bakıyımda ben alıyım bitane. Haber için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar silecek almaktansa sadece lastiğini de alabilirsiniz. 50 kr. 58 kr. gibi fiyatları var.

http://www.hizlial.com/tiger-51-cm-silecek-lastigi/31.902.0001.0895#

bkm express ile kargo bedava

Muz tipi sileceklerin lastiği değişiyor mu? Değişiyorsa en uzun lastikten 10 tane alıp bozulunca değiştirmek daha mantıklı. Ben değişebileceğini bilmiyordum. Bir dahakine öyle yaparız o zaman

• iki hafta önce aynı marka silecekten bir adet 55 ccm bir adet 45 cm sipariş verdim.

gelen sileceklerin ikiside hem aldığım markadan hemde bir birilerinden farklı markalardı 55 cm aldım 53 cm gönderdiler ama taktım sorun olmadı...

gelen sileceklerde kaliteliydi niye farklı marka gönderdiler diye dert etmedim...
  • KAPTIM 1 ÇİFT. FOCUS 1 ORJİNAL ÖLÇÜLERİ 55 - 48.
  • bende aldım 5 adet teşekkürler.
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Lastik değiştirmek çok ucuz ama tehlikeli ve kısa ömürlüo luyor. 2camımı çizdi silecek lastik değişimi yüzünden. 3.ye şans vermem artık acı bir ders oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene malum siteden iki çift almıştım.Göndertene kadar en az 10 tane mesaj attım,en sonunda bir çifti bu marka,digeri başka marka olmak üzere gönderdiler.Gerçi iki markanında aynı fabrikadan çıktığı belliydi.Bir çifti taktım.yarım yamalak sildiği için öbürünü hiç takmadan,iki çiftide çöpe attım. Eğer paranız çok vede çöpe atmak istiyorum diyorsanız buyrun alın,yok ben büyük sözü dinlerim derseniz,yaşı 35 ten küçüklere abi tavsiyesi,almayın.
  • Bende 2005 astra G sedan var. Hangi marka alırsam alayım bir türlü sesten kurtulamadım. "Harç hurç" ne yapacağımı şaşırdım. Parası önemli değil. İmdat!!!
  • Astra H için aldım bir çift. 55-45 ölçüler.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • 6 ay önce almıştım bu markadan ciyk sesi kahrediyor beni yoksa silmesi 10 üzerinden 8

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu markayı bilmiyorum ama ben HB den İnwells marka almıştım,hoşuma gitmedi...Bilgi olarak belirteyim istedim...

Ayrıca bir şey daha belirteyim...
    2008 model Corolla aracımızdaki orijinal silecekleri geçen yıla dek kullandım,geçen kış önce Bosch,ardından da İnwells aldım,ama ne yazık ki şimdi yine arayış içindeyim...
    Herhalde oydu buydu derken vereceğim paralar orijinal silecek parasına yaklaşacak...

orjinal markası denso piyasa da zor bulunan sileceklerden. geçen sene ümraniyedeki sanayi sitesinde şansa rastlayıp 2 takım almıştım

• Arkadaşlar 2007 civic için hangisi uygundur acaba ?
  • Tüh hızlıal mış

• Sol tamam da sağ için 500 mm bulamadım 510 mm aldım. Umarım uyar...
  • Merhabalar. Aracım megane. silecek ölçüleri sağ 55, sol 51. bir çift 55'lik bir çift 51'lik alsam 55lik veya 51lik solu da sağ da kullanabilir miyim? Daha önce sanayide aynı marka modeli 15 liraya takmışlardı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.