Şimdi Ara

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
11
Favori
14.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    55cm yi 51e kullanamazsın hocam. Silecekler çakışabilir. 51cmyi 55 e kullanabilirsin sanıyorum ancak bu seferde camı tam olarak silmez. Aracınızın silecek ölçüleri sağ ve sol tarafı neyse o ölçülerde kullanmanız daha doğru olur.
  • sadece hızlıal olduğu için bende almıyorum.
  • Hızlıaldan geçen gün bir siparişim oldu. Ürünün resminde oto şampuanı (1,46.TL) vardı. Açıklamasında ise direksiyon kılıfı vardı. Ben resim yanlıştır diye ürünü aldım. Şampuan geldi. Müşteri hizmetleri ile görüstüm, sağolsunlar 25.TL değerinde hakiki deri direksiyon kılıfı hediye ettiler. Sevmeye başladım Hızlıalı.
  • Punto evo aracım için 1'er takım aldım. umarım memnun kalırım. orjinal ölçüleri 66 cm 41 cm ben 65 cm 40 cm aldım. 1'er cm den birşey olmaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Hızlıaldan geçen gün bir siparişim oldu. Ürünün resminde oto şampuanı (1,46.TL) vardı. Açıklamasında ise direksiyon kılıfı vardı. Ben resim yanlıştır diye ürünü aldım. Şampuan geldi. Müşteri hizmetleri ile görüstüm, sağolsunlar 25.TL değerinde hakiki deri direksiyon kılıfı hediye ettiler. Sevmeye başladım Hızlıalı.

link verirmisin.
  • Arkadaşlar, bu silecekler sidepin mi, yani direk bir pin deliği var oraya takıyosun? Aracım mazda 3 2009 model?
  • NewStar Aero dan başka markalarda var, acaba hangisi daha iyidir
  • fiat fiorino için silecekler hangileri yardım edebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Hızlıaldan geçen gün bir siparişim oldu. Ürünün resminde oto şampuanı (1,46.TL) vardı. Açıklamasında ise direksiyon kılıfı vardı. Ben resim yanlıştır diye ürünü aldım. Şampuan geldi. Müşteri hizmetleri ile görüstüm, sağolsunlar 25.TL değerinde hakiki deri direksiyon kılıfı hediye ettiler. Sevmeye başladım Hızlıalı.

link verirmisin.

Ürünü düzeltmişler.

http://www.hizlial.com/falken-1-lt-oto-sampuani/31.408.8125.0033

• NewStar aldım 2 tane.
  • bende sipariş verdim fiat fiorino için ön cam ölçüleri 65cm ve 48cm
    arkadaşın peugeot 307 için ön cam ölçüleri 70cm ve 65 cm

2 adet te arka taraf için aldık pejo için 35 cm lik fiorin için 38 cm lik
    toplamda 19,03 tl tuttu gelsin deneyelim bakalım uyuyormu güzelmi anlarız
  • arkadaşlar renault scenic 2002 model araç için, hangisi uygundur ?
  • kaliteli bir şey arayanlara Silbak ve Bosch-Aerotwin öneririm
  • sadece lastik alsak 2006 model jetta var kendimiz değiştirebilirmiyiz acaba silecek lastiklerini 60 cm 48 cm sanırım benim ölçüler
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    dostum bahsettiğin sileceklerin takımı 70TL civarında. 10 tane alınır bu fiyata.
    bu sileceklerden alıp kullanan varsa yorum alabilir miyiz?
  • Golf 4 silecek boyutları hakkında yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • kliksa'da tüm oto aksesuarlarında kargo bedava. sileceklerde çok ucuz.
    http://www.kliksa.com/kategori/oto-aksesuarlari/7770
  • peugeot 206 için ölçüler 65 ve 41 cm arkadaşlar.

ben gecen senelerdede bu markadan almıştım. gayet güzel. tavsiye ederim.

konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • Daha öncede alıp kullanmıştım ömrü kısa ama bu fiyata ve kargo ücretsiz olduğundan iyi 2 takım sipariş geçtim bir takımını kullanıcam diğeri yedek dursun malüm önümüz kış haber veren arkadaşa teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savasma

kliksa'da tüm oto aksesuarlarında kargo bedava. sileceklerde çok ucuz.
    http://www.kliksa.com/kategori/oto-aksesuarlari/7770

Arkadaş haklı beyler.. Bir dahaki alacaklar buradan alabilir. Konuyu açtığım zamanlarda varmıydı bilmiyorum ancak kargo ücretli oluncaya kadar en ucuz burada sanırım

quote:

Konuya bir arkadaş kliksa.com'da da kargonun bedava olduğunu yazmış. İnceledim newstar ürünleri 2.88 kuruş. Hizlial'dan 29 kuruş daha ucuz.. Kusura bakmayın arkadaşlar Alacak olanlar buradan alsın, burası şuan daha ucuz

http://www.kliksa.com/arama/NewStar-Aero-Dynamic/#Ara:NewStar Aero Dynamic

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.