Şimdi Ara

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
11
Favori
14.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thegreenblack

quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

Bana silecekler geldi fakat başka marka newstar sipariş vermiştik inwells geldi fakat kaliteli gözüküyor.

invelis marka kullandim 6 ay olma di ses yapiyor ve silecek aşadan yukarı berbat yukardan asagi güzel siliyor görüşü bozuyor toplasan yağmurda 5 kere kullanmadim fakat arabanin garajı açik güneşten bozulduğunu düşünüyorum ben modacar markalardan aldim bakalim onlar nasil cikacak eğer onlarda ayni olursa bosh alıcaz galiba

suan zaten ihtiyacım yoktu yedekte dursun diye aldım.
  • hızlıal'dan 03.10.2013 de sipariş verdim hala tedarik sürecinde diyor...
  • seas79 kullanıcısına yanıt
    +1907 Sanki bulunmaz hint kumaşı...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Hocam tam Titanic Deluxe Belek yazını okuyordum Bu konu hakkında alıntı çıkınca şaşırdım valla öle hocam neyseki acelem yok...
  • seas79 kullanıcısına yanıt
    Kalp kalbe karşıymış demek ki...Okumaya devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

quote:

quote:

kıliksadan siparişi pazar günü verdim hala hareket yok kargo bölümü boş 7 gün içinde mi yolluyacaklar acaba bide bayram girerse işimiz iş sipariş verip hareket olan varmı

Kendi soruna kendim cevap vereyim.Şu an itibariyle kargo ya verilmiş.Kliksadan sipariş vermistim 6 ekimde sipariş vermiştim.

5'inde siparis vermistim, 9 ekim sabah kargoya verilmis gozukuyor benimde.

Bende kliksa dan siparis etmiştim. 45 lik kargod a 51 lik beklemede görünüyor hayirdir ins.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silecek çiziği için serium glass almanız gerekir. Camcılarda bulabilirsiniz. Keçe ped ile bu ürünü bol bol camı ıslatarak yapın ve çiziklerden kurtulun. Yalnız emek ister, her makina da kaldıramaz cam çok sert bir yüzey çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

hızlıal'dan 03.10.2013 de sipariş verdim hala tedarik sürecinde diyor...

bendede aynı mesaj attım bakalım 5 iş günü içinde kargo ibaresi var dedim bakalım ne olacak
    gelen var ise nasıl durum güzelmi? kullanımda montajda bir sorun varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

quote:

quote:

quote:

kıliksadan siparişi pazar günü verdim hala hareket yok kargo bölümü boş 7 gün içinde mi yolluyacaklar acaba bide bayram girerse işimiz iş sipariş verip hareket olan varmı

Kendi soruna kendim cevap vereyim.Şu an itibariyle kargo ya verilmiş.Kliksadan sipariş vermistim 6 ekimde sipariş vermiştim.

Bende kliksa dan siparis etmiştim. 45 lik kargod a 51 lik beklemede görünüyor hayirdir ins.

Ben 2 adet muz tipi 38 cm ve 50 cm aldim fakat gelen ürün 45 cm ve üniversal tip birde kliksanin müşteri numara si yok chat le yaziyolar :) sabancının sitesiymiş diye al dik Allahtan ucuz birşey yoksa cehennemden bi tapu aldirirlardi insana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 10 Ekim 2013; 14:36:38 >

• Banada bugün geldi silecekler, kliksa dan sipariş vermiştim. invwelss diye bi marka. ama kenardaki barkodun üstünde modacar muz tipi diye yazı da var. geçen yılda hepsiburada dan almıştım bu modcar silecekleri ama inwells değil başka markaydı o da. hepsi modcar diye satıyor ama başka markalar geliyor sanki. neyseki silecek ölçüleri doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

quote:

quote:

quote:

Az once geldi, invelis marka muz tipi, olculer dogru geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyne

Banada bugün geldi silecekler, kliksa dan sipariş vermiştim. invwelss diye bi marka. ama kenardaki barkodun üstünde modacar muz tipi diye yazı da var. geçen yılda hepsiburada dan almıştım bu modcar silecekleri ama inwells değil başka markaydı o da. hepsi modcar diye satıyor ama başka markalar geliyor sanki. neyseki silecek ölçüleri doğru.

Modacar diye bir marka yok aslında, modacar sadece tedarikçilerden mal alıp etiketleyip satıyor, kendisi üretici değil.

Bende 3-4 set aldım, benim aracımda silecekleri kaliteli alıp 1-2 yıl kullanmaktansa ucuz alıp 2-3 ay kullanmak daha verimli, o yüzden sileceklere çok önem versem de ucuz ürün alıyorum ama sık değiştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 10 Ekim 2013; 16:16:31 >
  • Benim siparişler 65 ve 40cm bugün geldi ve sadece 5,76 TL + 45 krş AvantajX

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 10 Ekim 2013; 20:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

KİLİKSADAN kaptım bı çıft

kargo ucretsız ups.

benim silecekler geldi
    uos tarafından teslım edıldı
    ılk etapta kalıtelı gıbı yarın takıcam denıyecem

bu arada 2,88 den 3,30 olmuş
    gene sıcak
  • Benim silecekler de yarım saat evvel geldi...Yurtiçi Kargo getirdi...
    Hemen inip taktım ve birkaç defa sildirdim...
    Parasına göre gayet iyi...İnşallah kısa zamanda deforme olmaz...
  • arkadaşlar kliksadan aldım bi çift fakat tek tek 2 farklı kargo ile geliyor sizdede aynımı nasıl iş bu ya :D
  • FATIH_999 F kullanıcısına yanıt
    Ben hızlıal'dan aldım...İkisi de aynı pakette idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATIH_999

arkadaşlar kliksadan aldım bi çift fakat tek tek 2 farklı kargo ile geliyor sizdede aynımı nasıl iş bu ya :D

Bende de aynıydı, 45'likler dün, 60'lıklar bugün geldi...
  • Bu hizlial kadar sacma bir firma yok. 65 cm ve 40 cm silecek siparisi verdim. Once 65 tedarik edilemiyor diye mesaj Attila aynı ölçüde başka bir urun gonderin dedim duzelttiler. Sonrasinda ise diğer 40 cm lik tedarik edilemiyor diye mesaj attilar. Allahim ya sabirrr. Onuda degistirin dedim bakalim 1 aya gelir herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: FATIH_999

arkadaşlar kliksadan aldım bi çift fakat tek tek 2 farklı kargo ile geliyor sizdede aynımı nasıl iş bu ya :D

Bende de aynıydı, 45'likler dün, 60'lıklar bugün geldi...

Inweels marka silecekler sorunsuz geldi hayirlisiyla. Kliksayi tebrik ederim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.