Şimdi Ara

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
11
Favori
14.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acelem olduğundan değil...İsterse bir ay sonra gelsin...
    Bu kadar büyük bir kuruluşun cam sileceği gibi basit bir ürünü kısa zamanda tedarik edememesine takıldım...
  • arkadaşlar bende megane 2 var üzerindeki normal sileceklerin boyutu sol 45cm sağ 60cm muz silecek için aynı ölçüler uygunmudur acaba? kolları falan değiştirmeye gerek varmı muz için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATIH_999 -- 7 Ekim 2013; 11:18:54 >
  • FATIH_999 F kullanıcısına yanıt
    Ebat değişmez...Kolları da değiştirmeye gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Hadi ya.. hemen arayım o zaman teşekkürler

E ayni fiyat degil miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trydamere87

Hyundai getz için ölçüleri bilen varmı arkadaşlar.

Tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

quote:

Hadi ya.. hemen arayım o zaman teşekkürler

E ayni fiyat degil miydi

hızlıalda 3.17 TL kliksada 2.88 TL
  • kıliksadan siparişi pazar günü verdim hala hareket yok kargo bölümü boş 7 gün içinde mi yolluyacaklar acaba bide bayram girerse işimiz iş sipariş verip hareket olan varmı

• ben kendime ve 2 arkadaşa hızlıaldan sipariş verdim
  • Arkadaşlar merhaba,

İlk mesajda verilen yabancı siteden baktım ve sileceğim 65 cm diğerinin 50 cm olduğunu gördüm. Şimdi ben bir 65lik ve bir 50 lik muz tipi sileceği ayrı ayrı mı sipariş etmeliyim? Sürücü ya da yolcu tarafı farkı yok mu bunlarda?
  • CThirty kullanıcısına yanıt
    evet hocam ayrı ayrı siparişi vereceksin. Uzunluk harici hiçbir fark yok
  • hızlıal dan ayın 3ünde sipariş verdim hala bekliyorum. Tedarik aşamasında yazmakta.
  • Konuyu açmanız uzun zamandır ertelediğim alışverişi yapmama vesile oldu. çok teşekkürler
  • Bu jettanin takma yerleri farkli var mi alan cifti 30 kusur uygun olan model

• 2008 model eski kasa fiesta icin urun bulamiyorum. Yardimci olabilecek var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: refreshing

hızlıal dan ayın 3ünde sipariş verdim hala bekliyorum. Tedarik aşamasında yazmakta.

desenize yandık kurbandan sonra ancak gelir ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

kıliksadan siparişi pazar günü verdim hala hareket yok kargo bölümü boş 7 gün içinde mi yolluyacaklar acaba bide bayram girerse işimiz iş sipariş verip hareket olan varmı

Kendi soruna kendim cevap vereyim.Şu an itibariyle kargo ya verilmiş.Kliksadan sipariş vermistim 6 ekimde sipariş vermiştim.

• quote:

quote:

kıliksadan siparişi pazar günü verdim hala hareket yok kargo bölümü boş 7 gün içinde mi yolluyacaklar acaba bide bayram girerse işimiz iş sipariş verip hareket olan varmı

Kendi soruna kendim cevap vereyim.Şu an itibariyle kargo ya verilmiş.Kliksadan sipariş vermistim 6 ekimde sipariş vermiştim.

5'inde siparis vermistim, 9 ekim sabah kargoya verilmis gozukuyor benimde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar silecek almaktansa sadece lastiğini de alabilirsiniz. 50 kr. 58 kr. gibi fiyatları var.

http://www.hizlial.com/tiger-51-cm-silecek-lastigi/31.902.0001.0895#

bkm express ile kargo bedava

Muz tipi sileceklerin lastiği değişiyor mu? Değişiyorsa en uzun lastikten 10 tane alıp bozulunca değiştirmek daha mantıklı. Ben değişebileceğini bilmiyordum. Bir dahakine öyle yaparız o zaman

mesajınıza şimdi cevap veriyorum çünkü işlemi az önce denedim evet silecek lastiği değişiyor. benim bir tanesinin ebatı 55cm. arkadaş focus'u için 65cm. almıştı ama aracına olmayınca bana verdi. az önce benim eski sileceği çıkarıp , 65 cm.lik sileceğin lastiğini benim sileceğe taktım, fazlalık kısmını da kestim. zaten adamlar sileceğin lastiği sonradan değiştirilebilir şekilde yapmışlar. sileceğin bir tarafındaki başlığı çıkartınca lastiği içinden çıkartıp yenisini takabiliyorsun. başlığı çıkartırken tırnakları var 2 adet, kırılmaması için dikkatli olmak lazım. yalnız sileceğiniz eskiyse ve kırılma eğilimindeyse hiç uğraşmaya gerek yok. hızlıal'daki 51cm. ve 45cm. lastiklerden aldım 1 adet. 96 kr. tuttu :) 55cm.lik lastikte vardı ama o bitmiş sanırım.

Evet hocam bende dün silecek gelince lastiğin değişebileceğini anladım. Yeni gelen sileceğin uç tarafları tam basmıyor. Komple sileceği değiştirdim ancak uçları tam basmayınca sadece lastiği değiştirsem daha iyi olacağını anladım. Dediğiniz gibi silecek mekanizması vs bozulmadıktan sonra sadece lastiği değiştirmek daha mantıklı ve ucuz.

haber vereyim dedim, gelen silecekler eski tip silecek lastiği çıktı muz tip silecek lastikleri 1,5 -2,5 TL arası.. yani uğraştığına değmez. zaten yenisi 2.88 kliksa'da..

• Bana silecekler geldi fakat başka marka newstar sipariş vermiştik inwells geldi fakat kaliteli gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

Bana silecekler geldi fakat başka marka newstar sipariş vermiştik inwells geldi fakat kaliteli gözüküyor.

invelis marka kullandim 6 ay olma di ses yapiyor ve silecek aşadan yukarı berbat yukardan asagi güzel siliyor görüşü bozuyor toplasan yağmurda 5 kere kullanmadim fakat arabanin garajı açik güneşten bozulduğunu düşünüyorum ben modacar markalardan aldim bakalim onlar nasil cikacak eğer onlarda ayni olursa bosh alıcaz galiba

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.