Şimdi Ara

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
11
Favori
14.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bauhausta bosch aerotwin silecekler tanesi 17-22 tl, boyuta göre. ben aldım fiyat iyi.

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

bauhausta bosch aerotwin silecekler tanesi 17-22 tl, boyuta göre. ben aldım fiyat iyi.

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar

silecek budur. gerisi hikaye. bende geçenlerde bosch aerotwin 1 tkm aldım 48tl ye, bauhaustan. gerçekten herşeyiyle kaliteli bir silecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 6 Ekim 2013; 9:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

Lastik değiştirmek çok ucuz ama tehlikeli ve kısa ömürlüo luyor. 2camımı çizdi silecek lastik değişimi yüzünden. 3.ye şans vermem artık acı bir ders oldu

benim camda da silecek çiziği var çözümü var mı?

ayrıca 2005 focus sedan için iyi bir silecek önerecek var mı ölçüleriyle?
  • Aldim silecekleri. Fakat cengel tip sileceklere gore geldi. Benim yandan takmaliydi. Bu hizlial.com'un her idi dandik. Ford 2008-2011 silecegi satiyor. Gondeerdigi urune bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece lastik değiştirip kar ettiğini düşünüyor insan ama sonunda camda kılcal çizikler olunca çok daha pahalıya geliyor. bi daha asla almam, en kalitelisini alacan en az 3 yıl kullanırsın kafan rahat olur. zaten en pahalısı takımı 50 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Kokularinda fiyati iyi gibi bu arada..

Mango-Seftali

Mango-Limon

Japon gülü

Airwick çakmasi mi bunlar

ben hizlial'dan almıştım daha önce. oldukça iyi çıktı , uzun süredir kullanmama rağmen halen koku veriyor. arabaya yeni binen kimse kavun mu kokuyor diyor? benim aldığım mango-limon 'du sanırım. kokusu güzel , rahatsız edici değil.. benzerleri a101 ve bim'de 5.99'a satılıyor..

• bende ölçülere bakıp alırım bugün
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Golf 4 araci olcusu 480 - 530 .. 480 var 530 cm yok :) takim alalim dedik ama olmadi ..

aynen benim aracında 53 cm olan sürücü tarafı bulamadım acaba sitemi yanlış biliyor

• Ben de 2 aracıma da birer takım aldım Kliksa'dan. Geçen kış sanayiden almıştım toplam 40 liraya. Şimdi 13 lira tuttu. Bir de oto kokusu aldım Missflora...Geçen sene Hepsiburada'dan 8-10 parça malzeme almıştım. Kompresör, koku, silecek falan...Her parçaya ayrı kargo yazdıklarını bilmiyordum. Hemen iptal ettim farkedince. Sinir tepeme çıktı.

Konu sahibine teşekkür ederim.
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Birde bunlarda kargo ücreti yok dimi. Öellikli kliksa da ordan başka siparişlerde vermeyi düşünüyorumda
  • 2004 model polo için arka tarafa hangi ölçülerde silecek alınabilir?
    ön tarafı ögrendim de arka......
  • 2011 renault symbol aracım için hangi ölçülerde almalıyım?*
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    cetveli al eline ölç silecekleri, en garanti yol bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

2011 renault symbol aracım için hangi ölçülerde almalıyım?*

Diğer Clio'lar ile aynıysa (yukarıda başlık sahibi link vermiş) 60+40cm. Symbol farklı mıdır bilemem...

http://www.wiperblades.co.uk/renault-clio-years-2005-to-2012-wiper-blades/
  • poet3333 kullanıcısına yanıt
    İstanbul anadolu yaksında çözümü var, 2-3 ay önce 60tl ye yapıyorlardı.
    Ölçüleri Focus'cular yazarlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Dikkatimi çekti de

http://www.kliksa.com/urun/transformacion-seffaf-tampon-koruyucu-bant-1-metre-x-10-cm-55g052/901777501

işe yarar bir şey mi

Tampona çarpan taşlara faydası olabilir ancak sert yerlere sürtünce bir faydası olmayacağını düşünüyorum.
  • astra j için hangisi uygun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

İstanbul anadolu yaksında çözümü var, 2-3 ay önce 60tl ye yapıyorlardı.
    Ölçüleri Focus'cular yazarlar sanırım.

çok teşekkürler hocam ama şaşırdım pasta gibi birşey denemişlerdi bulunduğum yerde ama çözüm olmamıştı acaba diğer illerde de bu konuda destek veren yerler varmı ki?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.