Yakın zamanda İstanbul'a gidecektim alayım diyordum iyi hatırlattınız zam falan gelir şimdi. |
MÜZEKART 1 YILLIK:60 LİRA. (2. sayfa)
-
-
eyvallah hocam. ne zamandır yeni adana müzesini gezmek istiyordum bu da vesile oldu
-
Mobil müzekart olarak da kullanabiliyorsunuz diyor sitede:
"Daha önce satın aldığınız aktif bir MüzeKart'ınız varsa, T.C. Kimlik numaranızı kullanarak mevcut kartınızı etkinleştirin."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya değil bu, zaten uzun süredir bu fiyattan satılıyor. Başlığı açan arkadaş belki bu sene fiyatı arttırırlar diye açmış.
Gün içinde kontrol edeyim.
-
18 yaş altı için görüşlerden ucretsizbilet alınması yeterlidir yazıyor . 18 yaş altı ucretsizmi muze kart almaya gerek varmi oğlum için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HEpsine girilmiyor. Örn Efes'e girememiştim ben zamanında.
Link verilmiş gerçi ama o da değişebiliyor gidince "bu sene geçmiyor paralı oldu yaa yaaa" diyebiliyor personel. Şaşırmayın
-
Müzekart satış noktalarından direk olarak kart almak istediğimizde fiyat o şekilde de 60TL mi ? Bilgisi olan var mı?
-
Evet aynı fiyat oluyor ama orda beklemeye değmez uygulamayı indirip satın alın turnikeden geçin daha iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Yerebatan sarnıcı na girememiştim geçmiyor dediler o zamanlar şimdi nasıl bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki farklı kartla denedim ama alışveriş tamamlanamadı hatası alıyorum var mıdır bilgisi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı hatayı veriyor
-
Mobil uygulamayı indirip alabildim.Chrome dan bilgisayardan hata veriyor.
-
Kız Kulesinde geçiyor mu? Galata Kulesi ve Kız Kulesine girsem parayı fazlası ile çıkartırım. :):)
konu açan arkadaşa teşekkürler. kendime ve eşime aldım. 18 yaş altı çocuklarımız bedava. :)
-
ben az önce aldım. ilk deneme de hata verdi. ikinci denemede ödeme alındı.
-
bana siparişiniz tamamlandı, mail gelecek dedi ama gelen giden yok daha.
-
Bende aldim simdi yeni yilda kesin 100tl asagisi olmaz
teşekkürler, nays 'la aldım, 5 de kazı kazan 'dan geldi.
tam tersine giden çok, sadece destek amaçlı bu fiyat.
Yerebatan Sarnıcı işletmesi İBB'de. 100 gün boyunca ücretsiz yaptılar saat 11'e kadar. (Yarından sonra bitiyor.) Girişler vatandaşa 80 lira şimdilik.
https://yerebatan.com/yerebatan/ziyaret-bilgileri//
Alıntı
metni:Kız Kulesinde geçiyor mu? Galata Kulesi ve Kız Kulesine girsem parayı fazlası ile çıkartırım. :):) konu açan arkadaşa teşekkürler. kendime ve eşime aldım. 18 yaş altı çocuklarımız bedava. :) 50 lira ulaşım ücreti var. Giriş ücretsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 29 Aralık 2023; 12:52:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X