Haber veren arkadaşa teşekkürler, 2 sene önceden kalma fiziksel kartım vardı şimdi mobil uygulama olanını aldım, 2024'de şehir dışı yolculuk yaparsam bahaneyle müze de gezerim artık :D |
MÜZEKART 1 YILLIK:60 LİRA. (5. sayfa)
-
-
teşekkürler. mobil olanından sipariş verdim. bu yaz bol bol müze ve ören yerlerini gezmeyi planlıyorum.
-
Müze kart yeni yıl yazan ne oluyor oda 60 TL . Kart mi yolluyorlar onda acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım fakat Huawei cihazda Google servisleri uyarısı veriyor barkod oluştur dediğimde lokasyon aranıyor yazısında dönüyor acaba turnikiye yakın olsa çalışırmi. Huawei de googlesiz muze kart kullanabilen varmı acaba
turnikenin yanında çalışıyor zaten.
-
2 linkteki üründe aynı mı? İkisinden birine kayıt olup alsak geçerli olur mu her yerde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu mobil muze kart icin yani okuturken nfc ozelligi gerekiyor mu telefon da ...(yok telefonumda da )
bir de fizikisi de yıllık 60 tl acaba mobil mi fiziki mi daha mantıklı ?
-
2 sene önce yazın gittim girdim efes'e. Şimdi de alırlar..
Birde köprü altında Beylerbeyi sarayını gezin müze kart ile gezdim harika bir yapı manzara o biçim
Dolma bahçede arakada askeri müze son anda farkettim hızlıca gezmeye çalıştım orada fena hafta içi sakın oluyor
Arkadaşlar 2 farklı kart var aynı fiyata. Siz hangisini aldınız?
1.Mobil MüzeKart
2.MüzeKart Yeni Yıl
Bunlardan hangisi daha avantajlıdır?
-
İkisi de aynı olmalı hocam, mobil olan uygulamadan qr ile kullanılıyor diğeri fiziki diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam cevap için.
-
Mobil olan daha rahat bence, fiziki her zaman yaninda olmayabiliyor.
Ikisi de ayni isi goruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noGret -- 31 Aralık 2023; 16:32:41 >
Fiziki almanı öneririm. Bazı yerlerde mobil çok sorun çıkarıyor ben gişe sırasını bekleyip fiziki müze kartı o an alıp müzeye girmişken bazı mobil kullananlar hala çöken açılmayan uygulama ile uğraşıyordu. Birkaç dakika sonra onlar da girdiler tabi ama pratik gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 31 Aralık 2023; 16:57:16 >
Büyük İskender' in lahitine çok şaşırmıştım. Gerçekten gidip görülmesi gerek.
Geçen sene müze kartı alıp tek oraları gezdim. Senesi geldi başka bir yere gitmedim 😂
Müze kart yeni yıl almak istedim. Ama açıklamalarında 300 müzeye giriş ücretsiz diyor. müzekart+ ise 350 müze için giriş ücretsiz diyor. Yanlış açıklama girişi mi yaptılar acaba? Çünkü ana sayfada yeniyıl kartı da müzekart+ şeklinde gözüküyor ama kendi sayfasına girince düz müzekart gibi. Bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 31 Aralık 2023; 20:47:38 > -
Faydalandım, teşekkürler.
Yani 300 müzeye kadar 60 TL kesin mi? Tabi tüm müzeler de mi?
2 adet aldık teşekkür ederiz hocam
-
Takip
Bende almıştım çoğu yerde geçmiyor nadir belli başlı yerler var sadece oralara gidebiliyosunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X