bende bayramda gideyim diye düşündüm hazır metrolar ve istanbul boş iken ama nasip olmadı sürekli bişeyler çıktı valla daha kullanamadım. |
MÜZEKART 1 YILLIK:60 LİRA. (7. sayfa)
-
-
Hocam konudan bağımsız seninle beni karıştıran çok oluyor biliyor musun? Hatta ben bile bazen karıştırıyorum, bunu ne zaman yazdım falan diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erken gidin öğlen sıcakta sırada beklemeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müze kartı uygulamadan satın aldığımızda fiziki karttan farkı nedir?
Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Passo gibi düşünebilirsiniz. Sorun yaşamazsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanım süresi 90 gün diyor, varmı bilgisi olan.
1 yıl geçerli, aynı müzeye iki kez girebiliyorsunuz
-
istanbulda güzel yerler nere var arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangisini alacagaz resim atabilirmisiniz?
yılda iki mi yoksa 1 yıllık süremiz boyunca iki mi? aynı yere 3 defa girdik çünkü, 2si geçen yıldı ama.
-
30 aralıkda aldiniz 2024 de ..31 aralık 2024 de hakkımızın yanmamasi lazim ..yani mantıklı olan üye oldugunuz tarih itibariyle 1 yıl ve o yil icindeki 2 haktir diye dusunuyorum ..
-
kartın geçerlilik süresi 365 gün. bu süre içerisinde aynı müzeyi 2 kez ziyaret etmenize izin veriliyor. Üçüncü kez girmek isterseniz yeni müze kart alıp girebilirsiniz. Giriş hakkı eskiden sınırsızdı ancak bu sene geldi bu sınırlama.
edit: ekleme @b0Ni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaasink -- 27 Haziran 2024; 22:34:10 > -
Anladım ama dediğim gibi ağustostan beri aynı yere 3 girdim, ya takvim yılına göre çalışıyor yada sınırlama geldikten sonrakilere bakıyordur. Veya hiç önemsemiyorlar bu olayı
-
Patara antik kente 4 kere, Xantos’a 3 kere girdim. Sanırım yanlış aktarmış olabilirler. Aynı gün içerisinde maksimum 2 kere aynı yere girme hakkınız bulunuyor. Ben yukarıda bahsettiğimi 2 hafta süre dilimi içerisinde müzekartımla rahatlıkla geçiş yapabildim bilginize.
Ülkede zam gelmeyen ikinci ürün. Birincisi ise market poşeti.
Hocam arkadaşlarımdan duymuştum, "MÜZE VE ÖRENYERLERİNE GİRİŞLERDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNERGE"de de yayınlanmış. Ama tecrübe etmedim. Siz tecrübe ettiyseniz doğrudur.
Alıntı
metni:1-)T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Saraylar ve Çanakkale ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığına bağlı 350’den fazla müze ve örenyerinin tamamına bir yıl boyunca aynı müzeye iki kere olmak üzere giriş hakkı sağlar. -
Aman Mehmet Şimşek duymasın.
-
bayramda side antik kentine gittik orada girişte kimlik alıp 60 TL karşılığında fiziksel kart verdiler, verdikleri kart geçiciymiş uygulama yüklemek gerekiyormuş, müzekart uygulamasını yükleyip kimlik bilgilerini girince kart görünüyor.
ayrıca engelliler (yanında 1 refakatçi ile birlikte) ve 18 yaş altına tüm müze ve ören yerleri ücretsiz kimlik kartı yeterli müzekart çıkartmanıza gerek yok. ilaveten sizde veya ailenizde birisinde engelli raporu varsa Türkiye'deki tüm tabiat parklarına aracınızla veya yayan ücretsiz girebilirsiniz (eş anne baba ve çocuklar dahil)
müzekart alacak olanlar direk uygulama indirip 60 TL karşılığında kullanmaya başlayabilir çoğu müzede müzekart satışı yok ve işlem yapmıyorlar (sistem kapalı vs... diye sallıyorlar)
Dün Çanakkale,Bugün Assos bölgesinde idim uygulama indirip 60 tl muzekart aldım bugünde 4 tane ören yeri girdim haftasonuna kadar efese kadar inmeyi düşünüyorum
Neredeyse 50 adet arasında müze ve ören yeri tarzında yerlere ugruyacagim müze kart iyiki var tavsiye ederim 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X