< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MÜZEKART 1 YILLIK:60 LİRA. (8. sayfa)
-
-
Müze kart TCKN ile eşleşiyor. Uygulamada direk çıkması lazım. Karta gerek yok diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kitap? 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay oldu sanırım .bir kampanya vardı ama unuttum .Enpara ile almıştım 60lirayı iade etmişti. Yani müzekart bedavaya geldi
kitap bedava okumak isteyene heryer kitap illa satın almana gerek yok
-
Bakanlığın il ve ilçe halk kütüphanelerinden ücretsiz faydalanabilirsiniz. İsterseniz gidip salonlarda ders çalışabilir, isterseniz de ödünç kitap alıp okuyabilirsiniz.
Ben de 2 hafta önce enpara ile aldım, 60 lira iade olmuş, zaten bedavaydı üstüne para aldık.
-
Kurtuluş Savaşı Müzesi önündeki gişeden almıştım kartı. Müzeye giriş yapmış gibi göstermişler nasıl olduysa. 2 giriş hakkından birini yemişler ayak üstü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
müzeden fiziki müzekart almıştım, şimdi enparalı oldum, sene sonuna doğru bir kart daha alsam enparadan,
1 yıllık süre baştan başlar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 12 Ağustos 2024; 14:24:31 > -
Neler satılıyor ne kadarlık indirim?
Ben de aldım.
-
Farkındalık yaratmak için,illaki bilmeyenler olduğunu düşündüğüm için bu konuyu açmıştım.
Bir çok forum ahalisinin faydalanıp vesile olmasına ufak bir katkım olduğu için sevindim.
Bakalım gene fiyat 60 lirada sabit kalacak mı?
-
Enpara sayesinde bedava aldık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
enpara.comHediye Müze Kart Kampanyası | Enpara.comhttps://www.enpara.com/kampanyalar/enparadan-muze-kart-hediyesi
Ayın enparalısı olunca iade varmış son 9 gün
Zam geldimi bu karta
Hala aynı
Güzel haber,
Fiyat değişmemiş hala 60 lira gözüküyor.
Market poşetinin bile arttığı bir zamanda yıkılmamış tek kale olarak duruyor.
İstanbulda toplu taşıma %55 zam geldi.
Yeni zamlarla en kısa mesafe indi bindi metrobüs fiyatı bile 50 liralara dayandı.
Yani neredeyse bir indi bindi metrobüs fiyatına Kültür Bakanlığına bağlı tüm müzeleri 1 yıl ücretsiz gezebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 2 Ocak 2025; 11:6:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turkelvis
Güzel haber,
Fiyat değişmemiş hala 60 lira gözüküyor.
Market poşetinin bile arttığı bir zamanda yıkılmamış tek kale olarak duruyor.
İstanbulda toplu taşıma %55 zam geldi.
Yeni zamlarla en kısa mesafe indi bindi metrobüs fiyatı bile 50 liralara dayandı.
Yani neredeyse bir indi bindi metrobüs fiyatına Kültür Bakanlığına bağlı tüm müzeleri 1 yıl ücretsiz gezebilirsiniz.Başlık vesilesiyle yenilemiş oldum. Teşekkürler hocam. Bugün işe gelirken yol parası olarak daha fazlasını verdim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X