Teşekkürler dostum... Malzemeleri bluemavi.com'dan aldım. Ertesi günü geldi. Evet yeşil renkteler. Devrede ufak bir problem oldu. Yanlışlıkla kısa devre yaptırdım şuan yanmıyorlar. Eğer sen de yapacaksan daha sağlam bir devre yap. Ufak bir dokunmayla kısa devre oldu.
Evet bende yapıcam. Nasıl oldu kısa devre acabaa
Biz yeşil ledliyi yaptıktan sonra arkadaşa da mavi ledden yaptık. Gel dedim ikisini de birlikte bağlayalım. O sırada tip31'in ucu ile yeşil ledlerin bir ucu birbiriyle oynaştı. Bir kaç kıvılcım sonrasında gitti işte.
Aldığın ürünlerin linkini atarmısın acaba kardeşim ? ne aldıysan noktası virgülüne kadar Mantar led kullanmadın sanırım öyle daha iyi olmuş. Bide ben bunları delikli plaketin üzerine yapmayı düşünüyorum daha sağlıklı olur sanırım
Mantar led kullandım.
Mantar Led Mavi 10 Adetlik Paket
Mantar Led Yeşil 10 Adetlik Paket
Mantar Led Kırmızı 10 Adetlik Paket
3 tane TIP 31 C
2 metre de kırmızı kablo aldım. Toplam 15 küsür lira tutuyordu. (kargo dahil) :)
Dediğin şekilde yaparsan daha iyi olur.
Hiç mantar led'e benzemiyor video'dan En kısa zamanda bende alıp denicem olumlu birşey olursa video atarım
Bekleriz.
Şimdi yeniden yeşil ledleri bağlıyorum. Güzel oluyor geceleri. :)
shift41 tam olarak şemayı çizebilirmisin pc ye bağlantı kısmını anlamadım herhangi bir zararı olurmu
Çok iyi yaaaa
Arkadaşlar bu bluemavi sitesi ne kadar güvenilir? Kaç günde geliyor ürün? Kargo parası ne kadar?
Ya ben şu 12 Voltluk adaptörü nasıl bağlayacağımı anlamadım. Çizerek filan anlatabilecek bir yardımsever var mı?
mesajım bulunsun
Şema budur. Ben bu şemaya göre yaptım.
Adaptör hakkında sorusu olan arkadaşım; orada battery yerine adaptörün + -'sini bağlayacaksın. Adaptörün siyah olan kablosu -, siyahlı beyazlı olan kablosu +'dır.
quote:
Orijinalden alıntı: Alper_Srt
quote:
Orijinalden alıntı: zhny o şekilde bağlantısı kolay mı bari ?
kabloları nasıl bağlıcamızı anlamadım
Ben ses kaynağına bağlamak istemiyorum jak yerine mikrofon taksak olur mu?
Devre için ilk denememi az önce yaptım sorunsuz çalıştı.Vaktim olunca video da koyucam
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk_94gs
quote:
quote:
+1 hangilerini nereye bağlamamız gerek?
quote:
Orijinalden alıntı: xceza94
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk_94gs
quote:
quote:
+1 hangilerini nereye bağlamamız gerek?
Ben de bilmiyorum bilen biri varsa aciklasin. Tahminim kisa olanlar +, uzun olanda -.
evet kısalar + uzun - miş
Arkadaşlar Led Ve Tip31C Sipariş ettim. Gelince Sizler İçin Yapımını Videoya Çekicegim. Yüksek Çözünürlüklü Kameraya.. Yapamayan Kalmasın...