Ben de şerit kullanmayı öneriyorum ama şerit led kendi kapasitesinin çok altında bir performans veriyor. Oysaki mantar led oldukça iyi parlıyor. Şerit ledin ışığını arttırmanın bir yolu var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
quote:
Orijinalden alıntı: tr01maxi
quote:
Orijinalden alıntı: PcProf.
güzel :))
eğer yapacaksan şerit led kullanmanı öneririm
Ben de şerit kullanmayı öneriyorum ama şerit led kendi kapasitesinin çok altında bir performans veriyor. Oysaki mantar led oldukça iyi parlıyor. Şerit ledin ışığını arttırmanın bir yolu var mı?
bnm bildiğim gerekli enerjiyi verirseniz. ne kadar yanabiliyorsa o kadar yanar ama mantar led'le yapın daha iyi olur :D şerit şeklinde mantar Led'den yapılmış bir mazleme fena olmaz :D
ve Bu arada Aınol Novo 7 Aurora II marka 7' inç tablet almayı düşünüyorum siz nasıl buluyorsunuz bu Tablet'i
BİRAZ CANLANALIM
EĞLENCE ZAMANI
quote:
BİRAZ CANLANALIM
vauv
quote:
Orijinalden alıntı: concepty
quote:
BİRAZ CANLANALIM
vauv
aslında bu yapılır tekniğini öğrenmek gerek
quote:
quote:
quote:
BİRAZ CANLANALIM
vauv
iş devrede bitiyo galiba
quote:
BİRAZ CANLANALIM
Harika bir şey
quote:
quote:
quote:
quote:
BİRAZ CANLANALIM
vauv
iş devrede bitiyo galiba
8 er 8 er üst üst 8 kat yapsan 64 tane oluyor böyle 7 tane daha yapsan :D sonra bağlasan birbirine tamamdır :D
Bu arada benim videolar kurt kanunu dizisinin fragmanı yüzünden silindi. Yeni hesap aldım. En kısa zamanda 2 adet 1m lik şeritten oluşan çalışmamı sizlere sunacağım..
quote:
Bu arada benim videolar kurt kanunu dizisinin fragmanı yüzünden silindi. Yeni hesap aldım. En kısa zamanda 2 adet 1m lik şeritten oluşan çalışmamı sizlere sunacağım..
En yakın zamanda Bekliyoruz
quote:
Bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: berjk
kaç metre olursa olsun 12v dur ama amper değer lerini ayarla
hocam amper degerını nasıl ayarlıcam:?
quote:
Orijinalden alıntı: mert_kral
hocam amper degerını nasıl ayarlıcam:?
Bir adet led 20 miliamper çeker oradan hesapla
adaptorun amperınıde ona goremı alayım nabmam gerek sımdı :D anlamadım
arkadaşlar bende 10m yeşil renk led var led bi anda söndü yanmıyor bunun sebebi ne olabilir acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Skreyper
arkadaşlar bende 10m yeşil renk led var led bi anda söndü yanmıyor bunun sebebi ne olabilir acaba ?
yanmış olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: mert_kral
adaptorun amperınıde ona goremı alayım nabmam gerek sımdı :D anlamadım
Dostum şerit ledin içinde kaç tane led var?
Diyelim kullanacağın 1 metre şerit led ve içinde 50 tane led var o zaman 50 X 20 =1000miliamper(1 amper) yapar.Sende buna göre 12 volt 1 amper adaptör alır ve kullanırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Skreyper