Şimdi Ara

Müziğe Duyarlı Led Yapımı Resimli - Videolu Basit - GÜNCELLENDİ YENİ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.021
Cevap
98
Favori
254.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak_37

Kısmet degğilmiş :) Yaptığım led devresinide sökmeye hazırlanıyorum ama kıyamıyorum

Ama daha pes etmedim

Neden sökeceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Kısmet degğilmiş :) Yaptığım led devresinide sökmeye hazırlanıyorum ama kıyamıyorum

Ama daha pes etmedim

Neden sökeceksin?

Ya odada hiç bi teknolojik alet bırakmamayı düşünüyorum. Sadece çalışma odası olarak kullanıcam. Hatta ses sistemini bile kaldırabilirim. Devrenin de o gayet itici duran jack kablosuda bi yere sığmıyor. çok kötü görünüyor. Ledi söküp kartonpiyerlerin veya bazanın başlığına takabilirim. Boşuna verdim galiba 20 küsür parayı :) Zaten devreyi bağlyıonca bilgisiyarla hoparlörlerde cızırtı yapıyor. Hevesti işte ama kıyamıyorum güzel görüntü oluşuyo.
    Bir düzeltme yapayım ;http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-sahne-sistemleri-rgb-led-crystal-top-efekt-isik-mini-disko-isigi-96249350/detay/ Şu baya bi hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.brksnl -- 23 Ağustos 2012; 12:28:44 >

• quote:

Ya odada hiç bi teknolojik alet bırakmamayı düşünüyorum. Sadece çalışma odası olarak kullanıcam. Hatta ses sistemini bile kaldırabilirim. Devrenin de o gayet itici duran jack kablosuda bi yere sığmıyor. çok kötü görünüyor. Ledi söküp kartonpiyerlerin veya bazanın başlığına takabilirim. Boşuna verdim galiba 20 küsür parayı :) Zaten devreyi bağlyıonca bilgisiyarla hoparlörlerde cızırtı yapıyor. Hevesti işte ama kıyamıyorum güzel görüntü oluşuyo.
    Bir düzeltme yapayım ;http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-sahne-sistemleri-rgb-led-crystal-top-efekt-isik-mini-disko-isigi-96249350/detay/ Şu baya bi hoşuma gitti.

Emek olunca sökmek içimden gelmiyor benim ledlerin hassaslığı çok azaldı gibi artık çok nadiren yanıyor genelde müzik çalarken hep sönük kalıyor

Verdiğin linkteki şey hoşmuş videosu var mı?

• quote:

quote:

Emek olunca sökmek içimden gelmiyor benim ledlerin hassaslığı çok azaldı gibi artık çok nadiren yanıyor genelde müzik çalarken hep sönük kalıyor

Bulmaya tenezzül bile etmedim :)

• quote:

quote:

quote:

Bulmaya tenezzül bile etmedim :)

• Ben bu sistemi baya önceden yapmıştım halende çalışıyor fakat bugün sisteme bakınırken aklıma bi fikir geldi. Hemen sizle paylaşıyım dedim. Diyorum ki Tip31e 3.5mm jack ile aktırdığımız ses verilerini pcden değilde mikrofondan aldırabilirmiyiz ? Mesela oraya bi mikrofon taksakta ortamdaki sese göre ledler yanıp sönse ? Mesela bi bölgeye mikrofonu yerleştiririz sonraya oraya telefonu veya mp4ü fln koyduğumuzda hiç jack takmadan cihazda çalan müziğe göre yanıp sönseler ? İmkansız değil öyle değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza5454

Ben bu sistemi baya önceden yapmıştım halende çalışıyor fakat bugün sisteme bakınırken aklıma bi fikir geldi. Hemen sizle paylaşıyım dedim. Diyorum ki Tip31e 3.5mm jack ile aktırdığımız ses verilerini pcden değilde mikrofondan aldırabilirmiyiz ? Mesela oraya bi mikrofon taksakta ortamdaki sese göre ledler yanıp sönse ? Mesela bi bölgeye mikrofonu yerleştiririz sonraya oraya telefonu veya mp4ü fln koyduğumuzda hiç jack takmadan cihazda çalan müziğe göre yanıp sönseler ? İmkansız değil öyle değil mi ?

güzel mantık aslında hatta bir kapasitif mikrofon iş görür bende geçen günde düşündüm fakat hassaslığını nasıl ayarlayacağımı bir türlü bulamadım bilen veya deneyen varmı acaba ?
  • vumetre bende yaptım hele şükür gerçekten zor bişeyi yokmuş sorun jacktaymış videoda mavi şerid led kullandığım sistem var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: calikusu32

vumetre bende yaptım hele şükür gerçekten zor bişeyi yokmuş sorun jacktaymış videoda mavi şerid led kullandığım sistem var :D

hayırlı olsun o zaman güzel olmuş bas ve tizde ayırabiliyormuyuz aklımda birkaç fikir varda mesela basta ayrı ledler yanacak tizde ayrı felan bir proje varda nasıl yapılcağı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu[R]aK

quote:

Orijinalden alıntı: senged

Elimde tip31 varsa bende bi deniyim. Çalışırsa videosunu eklerim..

Bekliyoruz yapım aşamasındada foto eklersen herkes için açıklayıcı olur

Konu anlatımı ALINTI fakat yararlı bir konu.... Bencede ALINTI Diye Eklemelisiniz Konunuza.
  • yapılır niye yapılmasın 2+1 ses sistemi veya daha fazla varsa yapılabilir tize bir jack basa bir jack
  • quote:

Orijinalden alıntı: calikusu32

yapılır niye yapılmasın 2+1 ses sistemi veya daha fazla varsa yapılabilir tize bir jack basa bir jack

tmmda şimdi jaktan 4 kablo çıkıyor 2 şase 1 sol 1 sağ ses var ama bunları bas tiz diye nasıl ayıracağım
  • Valla daha elektroniği öğrenmedim ama şimdiye kadar oyuncaklarımla uğraşmışlığımdan ve hoparlörün bilgisayara giren yerini tamir etmemden felan edindiğim bilgiye göre anladım çok basitmiş :)
  • üstadlar ben bu devreyi yaptım evde çalıştırdım arabaya takmam mümkün müdür?Bu arada rgb şerit led güzel oluyor:)
  • Ben bu devreyi arabam için yapıcam. Bundan farklı olarak 2 tane yapıp sağ sol olarak birini sürücü tarafına birini de yolcu tarafına ayaklara ışık verecek şekilde yapacağım.
    Umarım hoş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yupocuk

Valla daha elektroniği öğrenmedim ama şimdiye kadar oyuncaklarımla uğraşmışlığımdan ve hoparlörün bilgisayara giren yerini tamir etmemden felan edindiğim bilgiye göre anladım çok basitmiş :)

Bilgisiyara giren yer nasil bozuldu nasil yaptin benimde bozukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya benim bilgisayar kasasında çalışmıyor devre ancak bi tane KAMALSONIY MP3 USB/SD OKUYUCULU RADYO diye bişiy var onun ses girişine philips 2li stero hoparlorum var çoklayıcıyla beraber devrenin jackını ve hoparlör girişini takınca çalışıyor.kasanın voltajımı yetmiyo niye çalışmıyo acaba..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yupocuk

Valla daha elektroniği öğrenmedim ama şimdiye kadar oyuncaklarımla uğraşmışlığımdan ve hoparlörün bilgisayara giren yerini tamir etmemden felan edindiğim bilgiye göre anladım çok basitmiş :)

Bilgisiyara giren yer nasil bozuldu nasil yaptin benimde bozukta

O bilgisayara giren yerin pilastiğini kompile soy at zaten kabloların bağlandığı yerler belli oluyor galiba oraya giden kablolar 2 tane oluyor ikisinin içindede bir etrafı sarılı birde sarılı olmayan kablo oluyor onların sarılı olmayanları birleştir sarılı olanlarınıda birleştir resimdeki gibi

tam 2 tane kablo oldu artık onları bilgisayara giren metale bağlayabilirsin lehimlersen daha sağlam olur bantlayabilirsinde kafana göre.Yani kolay birşey bir zorluğu yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yupocuk -- 1 Eylül 2012; 17:58:18 >

• Selam arkadaşlar bende odama müziğe duyarlı led yapmak istiyorum şuanda elımde olan jack ve adaptör uyumlumudur ona göre 1 metre şerit led ve tip31 transistör alıcam ?

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.