Şimdi Ara

Müziğe Duyarlı Led Yapımı Resimli - Videolu Basit - GÜNCELLENDİ YENİ (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.021
Cevap
98
Favori
254.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wert95

stereo jackda 3-4 çıkış olur. yani 2 tane canlı uç(sağ ve sol uçlar) diğer(ler)i şase uçtur ve 2 tane tip31c ile bu 2 canlı uçlardan stereo yapılabilir.

Devrede böylelikle karışır. Bunu şemaya döksek çok iyi olur aslında. Bu arada yarın ki sınavda Allah yardımcınız olsun.
  • Am dikkat edin jackta kisa devre olmasin ses kartiniz yanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki jackta 3 tane kablo var kulaklıktan söktüm mavi yeşil ve kırmızı var hangilerini bağlıcam onun yerine mikrofon jackı olurmu onda 2 tane kablo var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibocan07 -- 25 Haziran 2013; 0:20:59 >
  • ibocan07 İ kullanıcısına yanıt
    deneyerek bulabilirsiniz veya dediğiniz şekilde 2 kablolu mikrofon jackı kullanabilirsiniz.
  • arkadaşlar şerit ledi jacksız basa duyarlı nasıl yapabilirim vu metre gibi yükselip artan gibi değil de yanıp sönen fikriniz var mı ?
  • Güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

arkadaşlar şerit ledi jacksız basa duyarlı nasıl yapabilirim vu metre gibi yükselip artan gibi değil de yanıp sönen fikriniz var mı ?

Bu o işe yarıyor.

Aman jacka dikkat edin Asus N56'nın hoperlörü şuan cızıldıyor. Gitti güzelim laptobun ses sistemi
  • güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    normalde de zaten cızırtılı (klavye kaynaklı) ses veriyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

normalde de zaten cızırtılı (klavye kaynaklı) ses veriyor zaten.

Sağlamdı sonradan öyle oldupatlak hoperlör gibi.
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    ha öyleyse onu bilemem geçmiş olsun kardeş.
  • Devreyi yaptım devre çalışıyor ancak jackı telefona bağlayınca ledler daha parlak yanıyor pcye bağlayınca sönük yanıyor.Telefonun ses çıkışı pcnin çıkışından daha güçlü mü demek oluyor bu?Güç olarak psuda 4 pinli soketin kırmızı ve siyah ucunu kullanıyorum.
  • Yavuz01 kullanıcısına yanıt
    Hocam gucunu zaten adaptor yada pılden almıyormu benmı yanlıs bılıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Hocam gucunu zaten adaptor yada pılden almıyormu benmı yanlıs bılıyorum?

İkisinde de aynı güç kaynağını kullanıyordum.Sorunu tam olarak çözemedim o yüzden beyaz şerit led aldım ve masaya döşedim sese duyarlı yaptım.Pc ye bağlayınca az yanıyor dediğim ledi de sabit şekilde yakarak kasanın içine koydum.Fena olmadı ve beyaz ledler pcde ve telefonda aynı parlaklıkta yanıyor.
    Buda videosu:

• hocam ben yapamadım anlamadığım bir kaç şey var ?
    listedeki herşeyi aldım fakat anlamadığım şudur bu hüç kaynağını nasıl bağlicaz onun ucunu sokacak bi delik almadık vs tam ayrıntılı anlatan kimse yok mu

Müziğe Duyarlı Led Yapımı Resimli - Videolu Basit - GÜNCELLENDİ YENİ
  • immistercool kullanıcısına yanıt
    dişi adaptör jackı almanız lazım.
    veya adaptör ucunu kesip kullanın.
  • yok hocam bende bi sıkıntı var :D
  • Gerçekten çok güzel, şerit led'i alayım, başlayacağım yapmaya Teşekkürler.
  • bende renkli ledlerden yapmayı düşünüyorum
  • 5+1 destekli olurmu pcde sorun yaparmı yakma falan çok güzel yapmışsın tebrik ederim takip
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.