Şimdi Ara

Müziğin alt yapısını silip vokali almak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar herhangi bir müziğin arka fonunu silip sadece insan sesini nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

(lütfen kırıcı aşağlayıcı ve eleştirici yorumlarda bulunmayın rica ediyorum.)

• mümkünatı yok. anca youtube a xxx only vocal yazarak bulursun. o da en popüler şarkılarda olur.
  • e abicim djler mixlerken nasıl yapıyor ?
  • konu elektronik müzikse internette popüler şarkıların samplelarını bulmak zor değil. Mesela benim bir arkadaş du hast taki ses efektlerinin hepsini bulup indirmişti. Tabi araştırman gerekiyor. Senin sorduğun soru herhangi bir parçadaki vokali oradan çıkarmak ise onu müzik programlarıyla vs. yapmak mümkün değil. Bateriyi bası gitarı kısıp da vokali elde etmek falan istiyorsun anladığım kadarıyla, ama bunu programlarla yapamazsın. Anca parçanın kayıt edildiği stüdyoya gidip oradaki mixerlerden çıkartabilirsin, öyle bi imkanın olacağını sanmıyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
  • hmm yapmak istediğim tam olarak ''Bateriyi bası gitarı kısıp da vokali elde etmek'' değil. youtube da dediğin gibi yaparak bazı vokaller buldum çok teşekkür ederim. müziğin yapıldığı kayıt stüdyosuna gidipte bana şu şu vokali verin demek biraz saçma bence adamların işi yok bana vokalmi vercekler ama dj'ler sanırım pc programları ile acapellayı ve vokali birbirinden ayırıyor. internette çok aradım bu konuyu ama bulamadığım için dh'da konu açmak istedim çok teşekkürler you tube ile bazı vokalleri bulabildim ama türkçe vokaller yok sanırım dediğine göre yabancı şarkıların vokalleri daha fazla
  • rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Filmin Sesini Değiştirmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.