Bildirim
Müzik?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bendede war aynı durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (CenGizHan) -- 20 Haziran 2006; 14:45:16 > -
Oyun $u an oynanabirliğin dı$ında...Inanılmaz lag var...Doğal kar$ılanabilir biraz amma velakin müziğin neden gittiğini anlamı$ değilim. -
bende anlamadım ama elbet gelecek eli mahkum :P bu arada arkadaslar konu dısında fakat yinede soylemekde bir sakınca bulmuyorum oyuna direk troy dan baslamıstım son acılan server hangisi acaba ? -
bence giden müziğin yerine müslümden bi parça koyucaklar mışş öyle duydummmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeet -- 20 Haziran 2006; 15:25:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: manyamisboyss
bende anlamadım ama elbet gelecek eli mahkum :P bu arada arkadaslar konu dısında fakat yinede soylemekde bir sakınca bulmuyorum oyuna direk troy dan baslamıstım son acılan server hangisi acaba ?
Greece [New] ibaresi altında listede görebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X