Şimdi Ara

Müzik Çalarken Seste Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda müzik çalarken seste takılma meydana geliyor. Ses kartını güncelledim fakat sorunum devam ediyor. Aimp3 kullanıyorum, şarkılarda takılıyor ara sıra. SSD'den çaldığımda sorun çok az oluyor ama HDD'den çalarsam daha fazla oluyor. Kafasına göre 10-15 dkda bir 1-2 sn takılıyor şarkılar. Nasıl çözebilirim ?

VLC'de de denedim fakat sorun devam ediyor(daha az oluyor).

• Kac gb ram kullaniyorsunuz ve islemciniz nedir ayni sorun bende de mevcut 2gb ram kullaniyorum ben ona baglamistim birde intel e4300 e :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun işlemci ve ram yetersizliğinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Başlangıçta ve Arka planda boş yere çalışan uygulamaları kapatınız. Ayrıca çift slot ram kullanıyorsanız bir tanesi çıkmış olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutyener U kullanıcısına yanıt
    şarkının kendisinde sorun yoksa ses sürücünü değiştir veya güncelle sorunun düzelir.
  • Bilgisayarımı 1 ay önce aldım. i7 2.50GHz işlemci var. 8 gb ram. Sorun donanım yetersizliği değil. Driverları da güncelledim, hatta silip tekrar yükledim. Hiçbir program çalışmıyorken, bilgisayar boştayken de takılma sorunu oluyor. Ayrıca, 128 lik şarkılarda da .flac dosyalarında da oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutyener -- 16 Ocak 2015; 3:57:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.