Elimde harika bir blu-ray oynatıcı var. Yaklaşık 20 yaşında. Cd albümleri satın almak istiyorum. Bildiğiniz platform var mı? |
müzik cd satan platformlar

-
-
sarı site.
-
namussuzlar ebay’dan tanesi 50 cente aldıkları cdyi 450 kaymeye satıyor
toplu alım harici de ebay mantığını kaybediyor 38 dolar shipping istiyor trye. gümrük mevzuatlarımız sağolsun cd de alamıyoruz. tahminimce trdeki bütün yabancı müzik cdleri avrupadan el yordamıyla giriyor. yabancılar hadi neyse bi şekil alınır da, türkçe müzik dinlemek için cdye niye 2700 lira vermem gerekiyor? anlamıyorum…
-
kanka 60 yaşında mısın cd'yi napcan tak kulaklığı spotify'dan dinle.
bu tarz koleksiyon şeyleri pahalı olur zaten.
keriz silkelemek tamamen.
-
Hobi böyle şeyler ya, bir şeyler biriktirmek keyifli. Üzerine muhabbet edebiliyosun kafan dağılıyor.
-
ben apple müzik kullanıyorum. spotify sevmem.
-
PS4 Cd'si almak istiyorum ama fiyatlar aşırı derecede uçmuş
Pes 21'e 4k ₺ nedir yav
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu adam yüzünden
Konsol Oyunyoutube
Yaklaşık 20 yıl esnaflıktan sonra ; Canlı yayınlarımızda kullanıcılarla ikinci el PS4 , PS4 Slim, Pro , PS5 ve PS5 Slim Fiyatlarını konuşuyor, ticaretten nasıl zarar etmeden alışveriş yaparız şeklinde soru-cevaplarla ilerlerken bazen konu nereye açılırsa oradan devam ediyoruz, Sevgi, Saygı, Nezaket altın kurallarımız. #canlıyayın #konsoloyun #oyunsatışı #müşteri #ps4 #oyun #kutuoyun #esnafziyaretihttps://www.youtube.com/shorts/gizWAXHOTdg?feature=share -
müziğe dokunmak inanılmaz bir his. Gerek çalmak, gerek dinlemek. Elimdeki blu-ray 20 yıllık ama kondisyon ve kalite muazzam. Zamanında belki pert bir araba parası bile verilmiş olabilir bilmiyorum. Cd tuşuna basınca mekanik seslerin ardından piano black kapağın kendi kendine açılması, dinleyeceğin şeye önce dokunman, kutusuna zarar vermemek için biraz sabırla açmak ve cdyi doğru şekilde yerleştirmek… Uzun uzadıya yazabilirim. Harika bir deneyim. Üstelik herhangi bir sansür ile elimdeki parçaların silinmiyor oluşu da tatlı bir ayrıcalık. Üstelik zihin dünyamın bir kısmının yaşanarak keşfedilmesine olanak tanıyor.
farklı zevkler edinmek lazım
-
patlar bunun balonu
-
parayı vurdu patlasa ne olacak.
-
Bana da 5 yıl önce bu perilerin aynısının gelmesiyle bir heves başladım. Koleksiyon haline getirip sonra da arşive çevirdim. İlk zamanlar gittigidiyor'dan alıyordum sonra Dolap'a döndüm. Dolap'ta aradığınız her şeyi bulabilirsin tabii ki sıkı pazarlık yapman da gerekecek. Esenshop ve Opus3a'dan sıfır CD'ler aldığım da oldu. Ne tür müzikle ilgileniyorsunuz bilmiyorum ama sıra dışı bir tarzınız yoksa söylediklerim işinize yarar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
genel olarak rock/jaz/blues ama ağırlıklı olarak blues. dolapta webde çok iyi çalışmadığı için soğuttu ama opus3a fiyatlar olarak gayet uygun özellikle yabancı cdlerde. tavsiye için teşekkürler
-
batacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X