Şimdi Ara

Müzik Dinlemek İçin Siteler!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten müzik dinleme tutkunları! Bildiğiniz iyi siteleri yazabilir misiniz acaba?
    Meselaa...

www.muzikdinleindir.com gibi. sizler de bildiğiniz iyi müzik sitelerini yazarsanız çok iyi olur

• http://fizy.com/ 'den iyisi yok.Radyo olarak isehttp://www.bira.fm/ candır canandır.
  • evet biliyorum fizy yi bira.fm de çok iyi orada bir tek yerçekimini iptal edemedim Bildiğin gibi fizy yi turkcell satın aldı 750.000 dolar civarında. ama linkini verdiğim site fizyden daha iyi. Çünkü hem kendi playlistini oluşturuyorsun hem de bulamadığın şarkı olmuyor
  • grooveshark.com süper kendine özel playlistte yapabilirsin yada istediğin kategoriyi seçip yeni müzikler keşfedebilirsin
  • hiç duymamıştım kaliteli bir siteymiş teşekkürler ayrıca biraz önce keşfettim şarkının adını bilmiyorsun diyelim. sözlerinin bir kısmı geliyo aklına. böyle bi durumda muzikdinleindir.com da arama çubuguna bildiğin kısmı yazıp arayınca da şarkıyı bulabiliyosun. Sizin verdiğiniz sitelerde denedim fakat şarkının adını bilmemizi istiyor çıkarmıyor şarkıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappulce

hiç duymamıştım kaliteli bir siteymiş teşekkürler ayrıca biraz önce keşfettim şarkının adını bilmiyorsun diyelim. sözlerinin bir kısmı geliyo aklına. böyle bi durumda muzikdinleindir.com da arama çubuguna bildiğin kısmı yazıp arayınca da şarkıyı bulabiliyosun. Sizin verdiğiniz sitelerde denedim fakat şarkının adını bilmemizi istiyor çıkarmıyor şarkıyı.

O dediğini google a da yazsan çıkar ismi o kadarda önemli değil bence
  • olur mu tek siteden halletmek varken
  • hiç internetten müzik dinlemem beğendiğim bir sanatçıyı diskografi olarak çekerim , ama grooveshark akar. kendi playlistini yap kop.
  • rapzede
  • last.fm yalnız paralıdır kendisi.
  • Trance fm ve Youtube .
    Müziğin içine etmemek, ve sindirip tüketmemek için genelde son tercihim internet ortamında dinlemektir.
  • Dediğiniz sitelerin hepsine baktım çok teşekkür ederim. Yalnız söylediklerinizin hepsinde eksiklikler var. birinde olan diğerinde yok.www.muzikdinleindir.com da ise hepsi mevcut. kendi playlistini oluşturup hesabına kaydettikten sonra istediğin zaman istediğin yerden girip ulaşılabilmesi çok iyi mesela ve bu playlistteki parçaları rastgele çaldırabiliyorsun. Bu hiçbirinde olmayan bir özellik. ayrıca arama çubuğu da çok gelişmiş. Kısacası içlerinde en çok gözebatanı varsa o dawww.muzikdinleindir.com

• muzikdinleindir.com 'u hiç beğenmedim, bi kere isminde kalite yok, bloglar anahtar kelime yazar ya, o gibi olmuş ismi. sitenin design'i pek iyi değil. ve ayrıca burada yazılanların hepsi bu siteden iyi bence. Reklam kokan hareketler bunlar :)

Last FM ve grooveshark'ı tek geçerim. Grooveshark müthiş özellikle, her türlü şarkıyı bulabiliyorum, playlist özelliği, radyosu mükemmel hiç bilmediğim müzikleri öğreniyorum. en popüler müzik listesi vs vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

muzikdinleindir.com 'u hiç beğenmedim, bi kere isminde kalite yok, bloglar anahtar kelime yazar ya, o gibi olmuş ismi. sitenin design'i pek iyi değil. ve ayrıca burada yazılanların hepsi bu siteden iyi bence. Reklam kokan hareketler bunlar :)

Last FM ve grooveshark'ı tek geçerim. Grooveshark müthiş özellikle, her türlü şarkıyı bulabiliyorum, playlist özelliği, radyosu mükemmel hiç bilmediğim müzikleri öğreniyorum. en popüler müzik listesi vs vs...

Sitenin tasarımıyla mı ilgileniyosun işleviyle mi onu anlamış değilim. ona bakarsan craiglist sadece yazılardan oluşan bir site ama milyonlar kullanıyor. Yetersiz bir yorum. Yetersiz bir inceleme. Yetersiz bir düşünce emin olwww.muzikdinleindir.com hepsinden daha iyi. ayrıca isminde nasıl bir kusur buldun anlayamadım

• quote:

quote:

muzikdinleindir.com 'u hiç beğenmedim, bi kere isminde kalite yok, bloglar anahtar kelime yazar ya, o gibi olmuş ismi. sitenin design'i pek iyi değil. ve ayrıca burada yazılanların hepsi bu siteden iyi bence. Reklam kokan hareketler bunlar :)

Sitenin tasarımıyla mı ilgileniyosun işleviyle mi onu anlamış değilim. ona bakarsan craiglist sadece yazılardan oluşan bir site ama milyonlar kullanıyor. Yetersiz bir yorum. Yetersiz bir inceleme. Yetersiz bir düşünce emin olwww.muzikdinleindir.com hepsinden daha iyi. ayrıca isminde nasıl bir kusur buldun anlayamadım

tasarımı önemsiz mi dedin? bi adam hiç bi bilgisi olmadan grooveshark ve muzikdinleindir'e girse sence hangisine girer? tasarım en önde geliyor bi kere. ayrıca muzikdinleindir direk olarak youtube'u kullanıyor, insan video izlemek istese gider youtube'da arar.

ismi kalitesiz işte, isim bulamamışsınız, yaratıcılık 0.

edit: ayrıca reklam yeri değil burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 19 Nisan 2012; 18:17:38 >

• Reklam yapma
  • quote:

quote:

quote:

tasarımı önemsiz mi dedin? bi adam hiç bi bilgisi olmadan grooveshark ve muzikdinleindir'e girse sence hangisine girer? tasarım en önde geliyor bi kere. ayrıca muzikdinleindir direk olarak youtube'u kullanıyor, insan video izlemek istese gider youtube'da arar.

+1

• quote:

quote:

quote:

sen süper bir bilgisayarı kasasının tasarımı kötü diye kullanmaz mısın yani? peki bu senin düşüncen. 2. si reklam falan değil ve bir 3. sü sitenin işlevi adından ve tasarımından önce gelir vee bir 4. sü de sitenin adını ben mi koydum

• quote:

Dediğiniz sitelerin hepsine baktım çok teşekkür ederim. Yalnız söylediklerinizin hepsinde eksiklikler var. birinde olan diğerinde yok.www.muzikdinleindir.com da ise hepsi mevcut. kendi playlistini oluşturup hesabına kaydettikten sonra istediğin zaman istediğin yerden girip ulaşılabilmesi çok iyi mesela ve bu playlistteki parçaları rastgele çaldırabiliyorsun. Bu hiçbirinde olmayan bir özellik. ayrıca arama çubuğu da çok gelişmiş. Kısacası içlerinde en çok gözebatanı varsa o dawww.muzikdinleindir.com

Adamlar reklamını yapman için sana ne kadar veriyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.