Şimdi Ara

Müzik dinlemek zehirliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnanırmısın oyun jenerik müziklerini bile denedim nasıl etkilenebildiğimi ben de anlamış değilim . Söz olmayınca hayal dünyası da sana ait oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muziksizlik ruhun gidasidir. Müzik dünyadaki en kötü şeydir. Mozart müzik yüzünden sağır oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: GenkaNuank

Muziksizlik ruhun gidasidir. Müzik dünyadaki en kötü şeydir. Mozart müzik yüzünden sağır oldu

Fazla sert oldu sanki

• Bu aralar keman ve ney'e sardım, müthiş birşey.

Bunlar beni nasıl zehirleyebilir ki? Ne tarz müzik dinliyorsun onu söyle önce sen?

• regular show izlemiş, hemen konu açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

regular show izlemiş, hemen konu açmış.

Iğğ summertime sadness :D alakası yok çocukluğumdan beri böyleyim

• Valla daha fazlası olabilir müziğe dur demezsen.müzik kültürü son zaman larda Avrupa başta olmak üzere dünya üzerinde bile çok değişti.saçma sapan sözler sırf arka plandaki müzik için dinlenir oldu.buda insanların bu tur müzik dinleryenlerin bilinç altını çöplüğe çevirdi .sonuç müzik duyduğunda hipnotize olan insan toplulukları oldu.hani hep diyoruz ya geyiğe dönmüş masonlar filan diye.müzikte mason locasinin elinde.adamlar müziğin insan psikolojisi üzerinde yapacağı etkiyi araştırıyorlar bos insan topluluğu uretmeye çalışıyorlar.bu sayede dünya üzerindeki insan topluluğunu beyni boşalmış yönetilmeye hazır topluluklar yapmayı amaçlıyorlar.uğraştıkları NLP bilinç altı yönetme teknikleri var.mesela adnn oktr.eskiden bu adam Harun Yahya mahlasıyla Allahın varlığı birliği ne dair kitaplar yazan bir alimdi.daha sonra Yahudiler İslamiyeti böylesine anlatan adamı keşfettiler ve Amerika da NLP uyguladılar.şimdiki adnn oktr a bak çoluk çocuğun eğlencesi oldu.maalesef ki ülkemizde de bunlara uymayan ünlü olacam diyeni piyasada barindirmiyorlar.yani demem odur ki müzik ruhun gidasidir deyip bize müzik dayayanlarin da bunların maşası olduğunu unutmamak lazım.müzik ruhun gıdası değil belasidir.nefsin gıdası belki olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aye aye -- 19 Mayıs 2016; 14:17:09 >

• Benden Öte Ben Var kullanıcısına yanıt
    Acaba, film ve dizilerde aynı etkiyi yapmakta mıdır hocam?
  • Müzik dinlemek haramdır. Müzik yapanlar ve dinleyenler cehenneme gidecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GenkaNuank

Muziksizlik ruhun gidasidir. Müzik dünyadaki en kötü şeydir. Mozart müzik yüzünden sağır oldu

Boş konuşma

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 19 Mayıs 2016; 14:44:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

Valla daha fazlası olabilir müziğe dur demezsen.müzik kültürü son zaman larda Avrupa başta olmak üzere dünya üzerinde bile çok değişti.saçma sapan sözler sırf arka plandaki müzik için dinlenir oldu.buda insanların bu tur müzik dinleryenlerin bilinç altını çöplüğe çevirdi .sonuç müzik duyduğunda hipnotize olan insan toplulukları oldu.hani hep diyoruz ya geyiğe dönmüş masonlar filan diye.müzikte mason locasinin elinde.adamlar müziğin insan psikolojisi üzerinde yapacağı etkiyi araştırıyorlar bos insan topluluğu uretmeye çalışıyorlar.bu sayede dünya üzerindeki insan topluluğunu beyni boşalmış yönetilmeye hazır topluluklar yapmayı amaçlıyorlar.uğraştıkları NLP bilinç altı yönetme teknikleri var.mesela adnn oktr.eskiden bu adam Harun Yahya mahlasıyla Allahın varlığı birliği ne dair kitaplar yazan bir alimdi.daha sonra Yahudiler İslamiyeti böylesine anlatan adamı keşfettiler ve Amerika da NLP uyguladılar.şimdiki adnn oktr a bak çoluk çocuğun eğlencesi oldu.maalesef ki ülkemizde de bunlara uymayan ünlü olacam diyeni piyasada barindirmiyorlar.yani demem odur ki müzik ruhun gidasidir deyip bize müzik dayayanlarin da bunların maşası olduğunu unutmamak lazım.müzik ruhun gıdası değil belasidir.nefsin gıdası belki olabilir

Dinlediğim her müziği kelime kelime araştırırım . Bir kelimeden verilen birsürü mesajın farkındayım. Amaçlarından haberdarım ama niyeyse araştırıp ne ima ettiğini gün yüzüne çıkarmak hoşuma gidiyor. Paylaşmak istiyorum herkesle ama kimsenin umrunda değil. Bilinçaltına yollanılan sözlü yazılı görsel veya frekansla bile yollanılan sesleri algılamadığımız için savunmasızız . Neyi kabul edip neyi reddedeceğimizi bilmek için o şeyin bilincimizde olması lazım. Ben araştırıp yaklaşık her şeyi çözdüğüm için bir şarkıdan bilincimde olduğunu ve şanslı olduğumu düşünüyorum ama bu sefer de bahsettiğim sorunlarla karşılaşıyorum . Sonuçta insan bilincinde olan şeyden etkilenir. Başkası için şarkı denen şey bana neler çağrıştırıyor ne evrenlere ne boyutlara ulaştırıyor anlatamam.bunun paranoyaklık olduğunu düşünmüyorum. Kimsenin umrunda değil HERKES İLGİLENMELİ . Ne dinlediğini ne gördüğünü ne kokladığını vs. insan araştırmalı . Malesef ki merak etmeyi çoktan kaybettik 'cool' olunacak diye . Müzik dünyası aşırı kurnaz . Klip çekerken bir insanın şarkı sözünden anladığı ne varsa onu çekiyorlar . Mesela roar mı ? Kaplan kükremesi işte ormanda geçen bir klip çekiliyor . Keşke anlatılmak istenen şarkı sözlerini insanlar araştırsa. Hiçbir şey göründüğü gibi değil . Araştırmaya bayılan biriyim ama insanlar 'psikolojin bozulur uğraşma' cümlesinde hapsediyor. Algılarınız açılır deli olmazsınız merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

quote:

• quote:

quote:

quote:

İşkence!!!

• Al bunu dinlede sanat gor.

• quote:

quote:

quote:

summer time he he he he loving in the summer time

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Al bunu dinlede sanat gor.

Bi ara aklıma takıldı ne yalan söyliyim

• @Hardstyler
  • Günah ayol müzik.
  • Kuran dinleyin sizde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.