Şimdi Ara

Müzik dinlemek zehirliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla bağımlısıyımdır müziklerin. Bir şey yaparken o çalsın ben dinlerim havasında dolamıyorum dalıp gidiyorum şarkının türü bile farketmez-troll şarkı atıo bunla dalıp git demeyin- cidden soyutlanıyorum . Bi aşamada dinlememe gerek kalmadı . Kafamda playlist içinde çalar oldu hiç durmayan . Sanki gökyüzünde 2 çift kocaman hoparlör varmış gibi . Şarkı değişip remixler yapabiliyordum . Başta iyi gibi görünse de çok zararı var . Dalabiliyorum bu bir ikincisi de dikkat dağınıklığı yapıyor çok fazla hem de. İlk defa olan bişe değil senelerdir oluyor belkide aşırı hayalperestliğimdendir. Bunu çoğu kişiye sordum araştırdım bana müzik zehirlenmesi dediler nedir bu ? Böyle bişe var mı cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hm?

• Şarkı dinlemiyorum ama arada sırada dinlemek iyi geliyor
  • Aynısı bende de var yalnız değilmişim

• Gerçekten de günümüzde müziğin zararları yararlarının önüne geçmeye başladı.

• yakında ben de olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gundur sia titanium dinliyorum. Belki bin kere acmisimdir. Dinlerkn midem bulaniyor ve basim aagriyor artik ama dinlemeyi birakamiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günümün yarısından çogu müzk dinlemekle geçiyor

dışarı kulaksız hayatta cıkmam
    eve geldigimde ilk işim müzik açmak
    sabah kalktıgımda muzik
    akşam yatarken muzik
    ders çalışırken muzık
    öyle
  • banada aynısı alarm ve telefon çalma sesinden oluyor.her sabah lanet telefonun çalmasıyla uyanıyorum okul için.artık sessizlikte veya aklıma telefon geldiğinde sesini duyuyormuş gibi oluyorum.ama uzun tatil günleri falan olmuyor hiç.yarıyıl tatili veya yaz tatili gibi
  • Favori şarkılarımdan soğuduğum o boş geçen zamanlarda ufak tefek şarkıların aklımda olması hiç hoş olmuyor. Günlük hayatı etkiliyor huzursuz olduğum kesin

• Müzik kötüdür. Müziksizken kendimiz oluruz müzikliyken kendimizi harcarız.

• bende de var . Ritimler cayır cayır dönüyo kafamda
  • Edit: Uykusuzluk sağolsun konuyu yanlış okuyup yanlış değerlendirmişim. Sori.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 19 Mayıs 2016; 1:37:20 >
  • Orası öyle de giderek gerçek dünyadan koparıyor gerçekler basit gleiyor düşük geliyor acı veriyor burada yaşamak . Müziğin seni götürdüğü yeri yaşam yerin olarak belirliyorsun . Müzik bu sayede bana çok şey katıyor . en başta sanata. İnsan akranlarıyla mutlu olamıyor bu yüzden . Hepsinin yaptığı aktivite o kadar basit geliyorki yalnız hissediyorsun kendini . Senden bir tane daha olmadıkça kimseyle dost olamıyorsun. Arkadaş çok hem de binlerce . Hangisi ile mutluyum?

• Enstrüman versiyonu var bir de bunun. Hayali olarak solo atmak denize karşı gibi.

• Sınavlarda kendimi susturamıyorum.Sürekli şarkı çalıyor kafamda bir türlü odaklanamıyorum

• Çözümü var mı

• günde 100 yeni parça dinliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Favori şarkılarımdan soğuduğum o boş geçen zamanlarda ufak tefek şarkıların aklımda olması hiç hoş olmuyor. Günlük hayatı etkiliyor huzursuz olduğum kesin

post-rock dinle içinde söz geçmiyor tekrarlayacağın bir şey yok

https://youtu.be/Ad4T-j_bOVc
    https://youtu.be/nngbv6829Fg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 19 Mayıs 2016; 10:59:12 >

• begendigim muzik sayisi baya bi az o yuzden durmadan ayni sarkilari dinliyorum ve buda onlardan sogumami sagliyor.begenebilecegim yeni sarkilarda bulamiyorum dogru duzgun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.