Şimdi Ara

Radyo dinlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsana müthiş dinginlik veriyor. Erzurum'dan İstanbul a giden kamyoncuyla,balıkesirdeki emekli evde tek başına günlerini geçiren amca/teyzeyle, Konya'da iş yerinde mesaiye kalan kişiyle Kayseri'nin bilmem ne köyündeki dayıyla aynı şarkıları dinlemek mutluluk veriyor.

Çalan şarkıları kendin secmiyorsun. Öyle beklenmedik anda eski aşklarını hatırlatan şarkıda çalabilir, ömürden geçen yılları hatırlatan yada daha mutluluk verici bir parçada çalabilir. Bu belirsizlik çok güzel.

Youtubeda bu yok İşte. Algoritması dinlediğin x sayıdaki şarkıyı döndürüp döndürüp karşına çıkartıyor. En son ne zaman hiç bilmediğim bir şarkıya denk geldim hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskiden çok radyo dinlerdim. evde odamda teyip vardı, Walkman vardı gece kulaklığı takıp dışarı çıkıp yürürdüm dinleyerek. sonra mp3 çalar geldi ondan dinledim. üniversiteye gelince Sony Walkman telefon aldım, şehirler arası otobüs yolculuklarında bi naneli şeker bi de radyo olmazsa olmazdı. hatta Matrax vardı onu dinledim iki sene falan.

hayatında hiç radyo dinleme alışkanlığı olmamış kişiler belki "neyi abartıyor bunlar" diyecek, haklılar yani altı üstü ses, ama o devirde akıllı telefon yok hiçbir şey yok. radyo gerçekten keyif veriyordu.

mesela rahmetli Halit Kıvanç'ın: "Futbol Bir Aşk" isimli genel kültür ve tarih üzerine olan programı sadece radyoda yayınlandı, TV ya da internette bile yok. sonradan internete koydular ama yeni bölümler çekip koydular, radyoda yayınlanmış eski bölümler yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo güzelde. Aslında en güzeli biraz teknolojiden uzak durmak bir süre, wifi, ekran vs olmadığı bir zaman dilimi geçirmek istiyorum. Doğayla bütünleşmek daha iyi gelir. Ormanda ağaçların altında esen tatlı rüzgarla beraber yürüyüp çam ağaçlarının kokusuyla yola devam etmek çok güzel bir şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.