Şimdi Ara

Yabancı Müzik İstasyonu (Radyo) Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şuan metro fm dinliyorum ama hep aynı güncel şarkılardan çaldığını için bir kaç saat sonra ayıyor insanın dinleyemesi geliyor hep aynı şarkı olduğu için bana şöyle hep güncel olmayan yeri geldiğinde 90larda 2000lerden yabancı şarkı çalan karışık çalan bir radyo kanalı tavsiye edebilirmisiniz varsa bir ildiğiniz tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

number one, fenomen, power, metro virgin fm harici tavsiyelerinizi bekliyorum.

edit: Radyo internetten yayın yapan değil istanbul da frekansı olan yani cep telefonundan da dinleyebileceğim yabancı müzik istasyonu olması gerekiyor.

Şimdilik ( Pal Station 106.0 )a karar verildi, sürekli güncel şarkıları değil 10 yıl içindeki şarkıları veriyor top 40 da daha güzel sanki reklam hiç yok rastlamadım böyle giderseler batarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 2 Nisan 2012; 2:37:07 >

• Radio Fg
  • Takipteyim
  • radyo bilkent
    radyo odtü
    max fm tam sana göre
  • Radyo Üniversite.
  • Pal Station
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden Power Fm dinlerdim ama Pal Station şimdi daha iyi
  • 2 arkadaşın tavsiyesiyle Şimdilik Pal Station (106.0)a karar verildi, sürekli güncel şarkıları değil 10 yıl içindeki şarkıları veriyor top 40 da daha güzel sanki reklam hiç yok rastlamadım böyle giderseler batarlar
  • Bu pal station sahte bal reklamı yapmaya başladı tek farkları yanında tasarruf cihazı vererek 129.00tl yapmışlar fiyatı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.