Şimdi Ara

Müzik dinlerken çıt pıt sesler geliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendimden biliyom codec. hepsini uninstall et bazen uninstall da yetmiyor. unregister etmek gerekebiliyor.
  • seskartının slotunu değiştirip denedinmi?
  • Ayni sorun bir arkadasimda vardi , extigy alarak kurtuldu :)
  • DMA abicim senin sorun aynısı benim başıma geldi. pio yap düzelir
  • ya bendede audigy2 var 6600 var sırf videolarda oluyor hoparlördemi sorun var yükleniyorum bass a tize sonuna kadar açıyorum tık yok acaba bide tane video ÇIT ÇIT ÇIT ÇIT delirecem ya.
  • cd den okuttugunuz herşeyde yapıyorsa bilgisayardan kullndıgınız seslerde sorun yoksa tabi bu çıt çıtlardan bahsediyorum tamamen dma dan kaynaklanıyor...bizzat şahsen yaşadım
  • Hayır arkadaşlar Pio yaptım halen düzelmedi sorun aynı. Hemde CDRW de yaptım ne olur ne olmaz diye yine sesler geliyor. Ayrıca ses kartının çıkışında bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü hem arka speaker hemde önlerde tek tek dinleyince yapıyor yani iki çıkışta da sorun olmalı.
  • bir bakışış açısıda şu olabilir..
    bit düzeyleri denetişm asasında ses sekmelerinden bit düzeylerini ayarlaman gerekebilir....
    ama bunun xp de nereden yapıldığını bilmiyorum..
  • Yani arkadaşlar cdromdan dinlediğim şarkılarda da yapıyor yani cd den hard disk den dinlediğim mp3ler de yapıyor.
  • hardiskden dinlediğin mp3 lerde de yapıyorsa sorun başka benim yalnızca cd den çaldıklarımda yapıyordu dma değişikliği ile düzelmişti hardiskdekilerde de yapıyorsa o zaman iş değişik boyut kazanıyor
  • Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm ama niye anlam veremedim? İlkten hadi dedim TV kartını çıkartıp deneyiyim ama diğer usb ethernet kablolarını falan takmadım sonra bir baktım sesler yok heyecanlandım dedim tv kartındanmış sonra yazıyı yacaktım buraya sayfayı yazdım enter dedim açılmadı aha dedim kablo modemi takmayı unuttum usb ye onu taktım hemen çıt çıt yapma başladı şimdi sorun kablo modem denmiş ama neden yapıyor bunu şimdi buna yardım gerek.
  • Daha önceden Ethernetden di kablo modem o zaman böyle sorunum yoktu diğer pcyi takmak için usbye aldım modemi.
  • Arkadaşım bende de vardı bu sorun daha evvelki sistemimde sorunun ana kaynağı power supply. Eğer ups takarsan düzeldiğni göreceksin veya daha güçlü bir power supply takarsanda olur. Türkiyede ki çoğu kasa peynir tenekesine elektrik verilmiş olduğu için bu tür sorunlar oluyor ne yazık ki. :)
  • Hocam UPS var ve takılı Kasa da T10 sence daha kaliteli ne olabilir :)
  • Ya aslında bana da saçma geliyor ama inan bana benim problemim öyle düzeldi. Bir de kasada kaçak olup olmadığını kontrol et istersen. Son bir şey daha biostan usb sayısını düşür bir de öyle dene. :)
  • Ya benim esas düşündüğüm kaçak la ilgili ya da topraklamadan dolayı yani kaçak olabilir kontrol kalemi ile bakmak lazım ama esas düşüncem topraklama.
  • Ya benim daha önceden yapıyordu böyle XPde direk karşıma mavi ekran geliyordu işte dumping birşeyler diyip 100 e kadar sayıyordu sonra restart atıyordu makinaya ama bu sefer hatayı buldum hata USB fn kaynkalanıyor büyük ihtimal çünkü orda hata yazarken usb ile ilgili birşey yazmış hatayı göstermiş bu hata daha önce 3-4 kere daha başıma geldi ve kablo modemi usbye aldığımdan beri. Ayrıca USB benim bazen birisi çalışmıyor şimdi mouse takılı bir sorun yok ama mousenin takılı olduğu yer arada sırada görmüyor durduk yere.
  • prizde topraklama olmadığından yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.