Şimdi Ara

MÜZİK EDİT PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tavsiye edeceğiniz ,müzikleri kesip yapıştıracağım bi programa ihtiyacım var (indirme linki varsa çok memnun olurum..)
    teşekkürler..

• https://itunes.apple.com/us/app/logic-pro-x/id634148309?mt=12 tam bir müzik kesip yapıştırma programı . Fiyatı sonuna kadar hakediyor düşünmeden al . Müzik kesme yapıştırma yapabilen nadir programlardan biri . Manual'i dikkatli okursan 2-3 ay içersinde kesip yapıştırmayı sökersin diye düşünüyorum 1000 sayfa falandı manual'i gayet kısa ve öz . NOT : Bu mesajda ciddi değildim kimse takmasın zaten bilerek gerizekalı gibi yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celaldk -- 6 Ocak 2015; 21:52:09 >

• teşekkürler,iyi bi program olduğu yorumlardan belli.ama fiyatı yüksek biraz,devamlı kullanıcak olsam acımam alırdım.
  • garageband de kesip birleştirme gibi işlemler var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

garageband de kesip birleştirme gibi işlemler var mıydı?

Bende az önce ilk defa açtım, kesme veya basit editleme özellikleri var gibi sanki bence idare edebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 6 Ocak 2015; 20:19:19 >
  • evet bende baktım çok kullanışlı gelmedi ama biraz uğraşmak lazım..teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_adonis

teşekkürler,iyi bi program olduğu yorumlardan belli.ama fiyatı yüksek biraz,devamlı kullanıcak olsam acımam alırdım.

İlk mesajda ciddi değildim garageband'in yetmesi lazım size boşuna para vermeyin Logic Pro çok profesyonel bir programdır işiniz sesle alakalı değilse çekilcek çile değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • celaldk kullanıcısına yanıt
    Adam akıllıca sormuş niye ciddi ciddi cevaplamak yerine aptalca şeyler sunarsiniz bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • audacity diye bir program var. Tam aradığınız şey bence. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.