Şimdi Ara

Müzik için kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz? max 130

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar müzik için kulak üstü kulaklık alacağım. Genellikle dışarda kullanmayı düşünüyorum. Yalıtımı çok iyi olmasına gerek yok fakat dışardan çok gürültü yapmayan bir kulaklık olsun bütçem 130 lakin zorlarsam 150 ye çıkabilirim. Her türlü müzik dinleyen birisiyim yalnız Rock, Remix, Pop ağırlıklı olursa daha iyi olur.
    Şuanlık urbanears plattan almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz daha iyileri var mı? Teşekkürler. .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sony zx610 alabilirsen süper
    zx600 zx660 falan vardı bi de galiba

olmazsa zx300 zx310

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkhunter82 -- 23 Ağustos 2016; 23:35:46 >
  • Sennheiser hd 202. Bugün sennheiser momentuma geçmemle emekli ettiğim kulaklık. 160 liraya sıfırı bulunabilir. Bence fiyatına göre mükemmel bir sesi var. Ah bir de kablosu 3 metre olmasa... Kutusundan çıkan kablo dolayicisina fazla kismi sarip dolayicinin klipsini beline geçirip öyle dolanıyosun dışarıda. Ama sesine bayıldığım için bunu kabullenerek aldım ve 3 5 yıl kullandım. Hatırlamıyorum kaç yıl oldu.

• Bundan önceki kulaklığımın kablo uzunluğu 2m kadardı ve bu beni rahatsız ediyordu. 3m değil 2m ye katlanamayan bir insanım. Ama yorumunuz için teşekkürler.

• darkhunter82 kullanıcısına yanıt
    Kablo dolama aparati yoktuysa 3m olmasina ragmen cok daha rahat kullanirsiniz bunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.