Şimdi Ara

Müzik için kulaklık önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunlukla müzik ve film için kullanabileceğim mikrofonlu bir kulaklık arıyorum. Fakat mikrofonlu aradığım için kafaüstü pek bulamadım. Sizin önerebileceğiniz kulaklık var mı ? Eğer ses kalitesi çok iyise kulakiçi tavsiyesi de alabilirim. Bütçem max 400 tl

• https://goo.gl/Gk8hpi

Kulaklık fazlasıyla iyi üstelik mikrofon da hediye ediyorlar.
  • Tsuda kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bu kulaklık benim de ilgimi çekmişti fakat mikrofonu yok diye es geçmiştim. Bu fiyat bandında daha iyi bir alternatif var mı hocam yoksa bu bütçeyle alınabilecek en iyi kulaklık bu mu sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynefaynel

Teşekkür ederim bu kulaklık benim de ilgimi çekmişti fakat mikrofonu yok diye es geçmiştim. Bu fiyat bandında daha iyi bir alternatif var mı hocam yoksa bu bütçeyle alınabilecek en iyi kulaklık bu mu sence ?

Ath m40x flat bir kulaklık, daha çok monitörring gibi işler içindi yanlış hatırlamıyorsam. Ekolayzırsız müzik dinlenmez bu segmentteki kulaklıklarda. İyi bir ekolayzır ayarı yapıldığında çok güzel ses elde edildiği söyleniyor. Kulaklık bu arada çok övülen bir kulaklık özellikle üst modeli m50.

Müzik kulaklıklarına pek mikrofon koymuyolar bende sıkıntı çekiyorum o konuda. Başarılı gaming kulaklıklarınada bakılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk sarı

quote:

Orijinalden alıntı: Lynefaynel

Ath m40x flat bir kulaklık, daha çok monitörring gibi işler içindi yanlış hatırlamıyorsam. Ekolayzırsız müzik dinlenmez bu segmentteki kulaklıklarda. İyi bir ekolayzır ayarı yapıldığında çok güzel ses elde edildiği söyleniyor. Kulaklık bu arada çok övülen bir kulaklık özellikle üst modeli m50.

Müzik kulaklıklarına pek mikrofon koymuyolar bende sıkıntı çekiyorum o konuda. Başarılı gaming kulaklıklarınada bakılabilir.

Flat kulaklık müzik için daha iyidir üstelik M50X'in tizleri M40X'ten daha kötüymüş(ve bütçeyi hayli aşar).

Bir an flat ses tercih etmediğim için arkadaşında tercih etmiyeceğini düşündüm, tercih meselesi tabi hocam

• Evet hocam monitör kulaklık , studio kulaklığı diyorlar bu da biraz kafa karıştırıyor. Araştırdığım kadarıyla bu tür kulaklıklar gerçeğe yakın ses veriyorlar orijinalinden uzaklaşmıyorlar. Peki bu tür kulakların müzik-film keyfi iyi midir sizce ? Yani gerçeğe yakın ses vermesi iyi bir müzik keyfi olacağı anlamına mı gelir ? Oyuncu kulaklıklarının müzik konusunda çok başarılı olacağını düşünmüyorum açıkçası özellikle bu tür kulaklıklarla yarışamazlar. Sadece hyperx cloud 2 denedim ve hoşuma gitti açıkçası ama bu kulaklıklara göre nasıldır karşılaştırma imkanı bulamadım. Sizin var mı oyuncu kulaklıklarında göze çarpan iyi bir ses deneyimi sunan tavsiyeniz ?
  • Lynefaynel L kullanıcısına yanıt
    Monitörlere ekolayzır ayarı çekince dinleniyor diyorlar araştırmak lazım. Gamingdede hyperx cloud II güzel bende denemiştim başarılı bir kulaklık komfor, milrofon ve ses kalitesi olarak. Gaming kulaklık kullanmıyorum, müzik kulaklığı performansı veremez ne kadar iyi olurlarsa olsunlar. Boom pro mikrofon aldım, müzik kulaklığımı o ile kullanıyorum mikrofona ihtiyaç duyduğumda.

• Siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuz ve memnunmsnz ?
    Hocam araştırdığım kadarıyla bazıları m40x daha başarılı buluyor tabi bu değişkenlik gösteriyor. Şuan gönlüm m40x den yana bakalım daha iyi bir alternatif bulamazsam bunda karar kılıcam gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.