Creative in 5200 modelini tavsiye etmem, onun yerine philips a2.610 al, ikisini de test ettim philips kesinlikle hem daha ucuz hem sesi daha iyi hem toplam rms si daha yüksek... Her modeli için soylemiyorum bu iki ürün arasında kıyas yapıyorum... Philipsin teknosa da kampanyalı fiyatı da kalitesne gore çok ucuzdu
Anlaşılan senin kafan baya karışmış. Sana şu kadarını söyliyim bilgisayara alacağın herhangi bir sistem bu 5.1 veya stereo olsun hiçbiri sana gerçekten çok iyi ses vermez tabii bu benim kulağımla ancak illaki bilgisayara kuracağım diyorsan müzik setini bilgisayardan sök iyi bir ses kartı tak ve logitech Z5500 al o zaman tatmin olursun. Ben bilgisayarda logi X230 kullanıyorum bu bilgisayarda yetiyor ama iş müziğe ve sinemaya geldiği zaman ayrı sinema sisteminde dinliyorum bütçen yeterse böyle yap. Biliyorsun herşen bütçene bağlı. Takıldığın birşey olursa burdayım.
Anlaşılan senin kafan baya karışmış. Sana şu kadarını söyliyim bilgisayara alacağın herhangi bir sistem bu 5.1 veya stereo olsun hiçbiri sana gerçekten çok iyi ses vermez tabii bu benim kulağımla ancak illaki bilgisayara kuracağım diyorsan müzik setini bilgisayardan sök iyi bir ses kartı tak ve logitech Z5500 al o zaman tatmin olursun. Ben bilgisayarda logi X230 kullanıyorum bu bilgisayarda yetiyor ama iş müziğe ve sinemaya geldiği zaman ayrı sinema sisteminde dinliyorum bütçen yeterse böyle yap. Biliyorsun herşen bütçene bağlı. Takıldığın birşey olursa burdayım.
evet baya bir karışık kafam...
ben bilgisayara bağlamak istyorum çünkü mp3 leri ordan dinlemek daha çok işime geliyor.Bir de hafiften müzikle de uğraştığım için amatörcede olsa benim için bilgisayara bağlamam daha iyi.Sen müzik için ayrı bir sistem yapmamı öneriyorsun da öyle yapsam bilgisayara bağlayamaz mıyım? Benim de daha çok işime gelir toplama bi sistem.Bu konuda bikaç birşey önerrirsen sevinirim..
Bir de önerdiğin Z5500 e bakarken bi sistem daha gördüm iyi midir sizce?
atalay açılmıyor abi bu resimler yada ben açamıyorum
bir dreamweaver eklentisi gerekli..
dostum benimde 3 ay önce kafam çok karışıktı müzik konusunda baya araştırdım toplama mı 5+1 set mi alıyım diye toplama işi biraz zahmetli geldiği için vestel av 2000 5+1 aldım tahminim basın zayıf kalıcağı yönündeydi olmadı sony actif sub alırım diyodum ,, tam tersi çıktı baslar iyi ama toplam ses miktarı biraz az ama genelde iyi.... ama bütçemde biraz kısıtlı olduğu için aldım 5+1 i ,,, yoksa 5 kanal hoparlor seti 5 kanal amfi alıyodum ve dinledim inanılmaz bir ses çıkıyor,, arkadaşta 5*100 sony amfi var sesi yarıdan fazla açamıyomuş...(müzik hastasıdır kendisi) tavsiyem 5+1 hporlor seti koda vs. olabilir ben masret marka dinledim iyidi oda .. 5*60 vatt bi sony yada başka bir amfi ve dvd player süper bi set olur ve tadından yenmez maliyeti 1 milyara yaklaşır ama değer bence,,,,,,,,
Logitech'in Z-5300 modelini dinliyorum arkadaşım satın aldı.Çok başarılı bir set.280W RMS ile sesi de çok kaliteli.
Bana kalırsa kafanı daha fazla karıştırma. Şunu uygulayabilirsin ev sineması istiyorsan hazır sistemlerden al televizyona veya ben denemedim ama yapabilirsen bilgisayara bağla, bir tavsiye Panasonıc sc-ht520 hepsiburada da indirimde dışarıdanda belki o fiyata bulabilirsin. Müzik istiyorsan elindeki amfi ne kadar kaliteli bilmiyorum ama onu bilgisayara bağla (oradan dinlemek istediğin için) ve iyi bir çift monıtör hoparlör al. Bu monitor hoparlör dediklerim gerçek Hİ-Fİ kalitesine yakındırlar yani şu stüdyoda kullanılanlardan ama biraz pahalıdırlar. Bu hoparlörlerden sana tavsiyede bulunmak isterdim ama bu senin bütçene bağlı araştırmak istersen jamo,yamaha,tannoy,dali gibi markalara bakarsan iyi olur. Birde bu ayki home tecnologie dergisini al orda bunları satan firmaların telefonları var.
Ha bu arada o bahsettiğin sistem iğrenç öyle markalara bakma bile.
Arkadaş işin gerçekten zor. Biliyorum çünkü 3 aydır bende kaliteli 5.1 set arıyorum ancak hala alamadım. Benim istediğimde anfili toplama bir set almakdı önceleri ancak 1 milyara ya uyduruk markalar almak zorundasın yada 2 hoparlör + anfi. O yüzden ben en son logi z5500 alıp kurtulmaya karar verdim ancak onun aptal distürbitörleride bu seti 1 aydır getirmiyorlar hala beklioz bakalım. Ayrıca abd de fiyatı 260$ a düşen bu seti bize hala 440$ a kakalıyolar ya onada sinir oluyorum. Bu forumdakiler anfili setlerden fazla anlamazlar, kaliteli ses sistemi sorduğunda creative der çıkarlar. O yüzden başka forumlara takılmanı tavsiye ederim. Benim araştırdığım kadarı ile wharfedale diamond 8 oldukça methedilen bir hoparlör seti. Ben ankara olduğum için alamıyorum ama sen istanbulda isen bi araştırmanı tavsiye ederim. JBS almanı tavsiye etmiyorum, benim fikrim JBL in adını taklit eden uyduruk bir marka. Gokhan seninde tavsiyelerini bekliyoruz ben film izlemek için arıyorum logi z5500 ü beklemeye devam mı edeyim yoksa bu fiyat civarlarında tavsiye edeceğin anfi li güzel ne gibi setler var?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme