Şimdi Ara

Müzik için ses sistemi!! yardımcı olur musunuz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağırlıklı olarak müzik dinliyeceğim için o na göre bi sisitem istiorum.forumlarda takip ettiğim kadaryıla jazz 9940 ve 9940b den çok bahsediliyor ama daha çok sinema için heralde,müzik dinlerkende beni tatmin eder mi acaba? şu anda hi-fi bi sony müzik setine baglı bilgisayarım alacağım sistemin bundan iyi ses vermeside gerekiyor tabi.bu hi-fi sistemde bana yetmiyor çünkü daha çok 5.1 bi sistem olsun istiyorum.oda 8-9 m kare civarında..ama araştırdığım kadarıyla bu setlerde (jazz,mega,logi vs.)müzik dinlerken kaliteli ses vermiyormuş.bunun için toplama bir sistem yapmak daha mı mantıklı (sub ı ayrı,anfi ayrı,hoparlörler ayrı yani bi set olmadan) ? .... mesela 5.1 reciver alıp 5 tane tavisye edebilceğiniz hoparlör + sub ? yada jazz ın sub ını da kullanabilirimm... anlamışsınızdır kafam çok karıştı kararsızım bi aydınlatırsanız beni sevinrimmm :)

• Aga teknosada creative 5.1 5100 (bence cok ii alet boş ver jazz'ı) cok ucuz 127 ytl'yidi galiba ama kampanya elini cabuk tutsan ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gti

Aga teknosada creative 5.1 5100 (bence cok ii alet boş ver jazz'ı) cok ucuz 127 ytl'yidi galiba ama kampanya elini cabuk tutsan ii olur

5100 dinelemedim.fakat 5200 altı birşey nasıl olabilir onu bilemeyiceğim.Jazz 9940b alabilirsin Müzikte kötü oldunu kimse sölemedi bu işlerde Wolverine Çok tecrübeli ona danışabilirsin.
  • toplama sistemlerin müzik konusunda daha başarılı olduğu doğrdurur.ama ne biliyim jazz9940 logitech 5500 ve gigaworksdede müziğinn kalitesizliği oamaz bence.
  • Dostum sound, sen alacağın bu markaların hi-fi kalitesinde olduğuna inanıyormusun. Ayrıca Hİ-Fİ ile bilgisayarın birleştirilmesi sence doğrumu. Sen bilgisayardamı kullanacaksın bunları yoksa amfi alıp televizyondamı bence sen hem iyi müzik dinleyip hemde 5.1 ses almak istiyorsan kendin güzel bir sistem kur. Sana tavsiyede bulunmak isterim ama öncelikle bu sistemi bilgisayaramı yoksa evemi kuracaksın bunu yaz.
  • ama en az bi hi-fi set kadar kalite verebilir mi 9940 ? çünkü dediim gibi elimdekinden iyi olmalı..115 watt amp.li bi hi-fi var bende şu an ses iyi denebilr ama çok dağılmayor odaya, sadece hoparlörlerin bulunduğu yere yakın olursan iyi geliyor ses.Surrond bi sistem olsun istiyorum.ayrıca şu toplama sistem konusunda sorduklarım konusunda bilgisi olanlarda yardımcı olursa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SounD_ -- 5 Şubat 2005, 16:14:58 >
  • 5.1 pc sistemleri elindeki hi-fi kadar ii deiller,,müzik anlamında söylüyorum bunu,,
    ama oyun film konusunda da elindeki hi-fi 5.1 sistemin yerini tutmaz,,yani müzik dinlerken hi-fi,,oyun ve filmlerde 5.1 daha iyi performans verecektir,,,toplamak istediğin amfili receiverli sistemler ise tv de film izleme ve müzik konusunda seni hi fi sistemden daha fazla memnun edecektir,tabi bu kuracağın sistemin bileşenlerinin kalitesine bağlı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte bende müzikle sinema olayını ayrı tutmak istiyorum çünkü aynı sistemde her ikisinden de iyi performans almak zor.bunun için jazz 9940 alıp onu film ve oyunlarda kullanabilirim ama müzik için bi tavsiye istiyorum..çok abartı pahalı olmayhan bi sub,reciver ve hoparlörler... ya da bu jazz ın sub ını kullanabilrmiyim ayrıca?
  • bugun yarın kurmayı düşünüroum bi yardım edin ya lütfen
  • hiçbir 5+1 ses sistemi 2 tane baba ve kaliteli anfiden oluşan sesi veremez onun yeri ayrı diğerinin yeri ayrıdır
  • ya bi marka model alternatif verin lütfen ya gerçekten çok bilgim olsa gidip alcam da yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SounD_ -- 6 Şubat 2005, 3:26:25 >
  • bir kere amaç müzik dinlemekse tercih kesinlikle stereo olmalı.
  • müzik için alcaksan 2.1 al yalandan 5.1 e para verme çünkü 5indende aynı ses çıkar.
    bende 2.1 araştırıorum logitech x230 a ii diolar bide philips mms430 çok güçlü ses veriomuş
    bunların dışında 2.1 olarak altec ATP3 ile CS21 e ii diolar ama hiçbiyerde bulunmuo türkiyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhancin166

Dostum sound, sen alacağın bu markaların hi-fi kalitesinde olduğuna inanıyormusun. Ayrıca Hİ-Fİ ile bilgisayarın birleştirilmesi sence doğrumu. Sen bilgisayardamı kullanacaksın bunları yoksa amfi alıp televizyondamı bence sen hem iyi müzik dinleyip hemde 5.1 ses almak istiyorsan kendin güzel bir sistem kur. Sana tavsiyede bulunmak isterim ama öncelikle bu sistemi bilgisayaramı yoksa evemi kuracaksın bunu yaz.

bilgisayara kurcamm
  • ben sana bir i-trigue 3350i yazıyorum , derdine derman olacaktır amacın müzik dinlemek ise
  • bu
    quote:

Orjinalden alıntı: psionic

müzik için alcaksan 2.1 al yalandan 5.1 e para verme çünkü 5indende aynı ses çıkar.
    bende 2.1 araştırıorum logitech x230 a ii diolar bide philips mms430 çok güçlü ses veriomuş
    bunların dışında 2.1 olarak altec ATP3 ile CS21 e ii diolar ama hiçbiyerde bulunmuo türkiyede

şu an bende woofer sız iki hoparlör var bu bana yetmio 2+1 olduğu zaman yetecek mi peki? fazla bilgim olmadığından soruyorum yanlış anlamayın..bide philips in bu modeli 50 watt az deil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SounD_ -- 6 Şubat 2005, 3:40:18 >
  • 50 watt yeter. Ama odan çok büyükse ve komşu derdin yoksa daha iisini alabilirsin..
    bu arada dandik hoparlörlerin üzerinde 500watt falan yazar onlara inama 100 katını falan yazıolar.
  • odam 9 m kare fln.bendekilerde iyi ses veriyo ama odaya dagılmıyo ses sadece bilgisayarın basındayken güzel.onun için bendenkinden daha güçlü olsun ve mümkünse 2 den fazla hoparlör olsun diorum..bide şu toplama hakkında bilgi vercek biri olursa...
  • kardeşim eğer kaliteli bişey olsun diyosan komşuların rahatsız olmayacağını biliyosan al bi anfi tak iki bufur gümbür gümbür dinle... dum tıs dum tıs
  • ses deyince CREATIVE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.