Şimdi Ara

Müzik için Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde 8 - 10 m2 bir mekanda , müzik dinleme , yapma ve müzik edit için kullanacağım fiyat performans ı iyi bir ürün arıyorum ne tavsiye edersiniz ?

2 + 1 tercihimdir ....

• sana tavsiyem müzik için ideal bir sistem olacak ben kullanıorm 15 m2 odada bassları çok iyi ses desen zaten çok güzel tabiiki öle son sste bile bozma yok diemem bu bozmalar her türlü sistemde oluyor olmaz diende kendini kandırır 22 watt rms si var bu sistemin Genius Sw-2.1 850 benim kullandığım sistemdir çok güzel ses verşyo fiyatıda çok uygun 50 ila 60 arası deşiyor

Bu da resmi

Müzik için Tavsiye

şekil şemal larak da güzel görünüyor
  • ben de araştırıyorum şu an için en iyisi solo 7c gibi görünüyor ama karar veremedim henüz
  • solo 7 seni müzikte fazlasıyla tatmin eder
  • öncelikle çok teşekkür ederim . bazı modeller de benim aklımda kaldı , mesela bu diyeceklerim nasıldır ?

ALTEC LANSING VS2321
    LOGITECH X230
    MICROLAB FC-530
    ya da MICROLAB FC-361 nasıl olur ?

(250 tl civarı bir fiyat düşünüyorum maksimum malum zatn 9 - 10 m2 . )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Fisher -- 1 Kasım 2009; 0:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DLI

bunu al
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000321-z-523-2+1-360-derece-ses-sistemi-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=40630

kullandınızmı acaba. ses kalitesi nasıl. 360 DERECE SES SİSTEMİ dedikleri şey satış kandırmasımı yoksa faydası nedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlık muzık ıcın olduguna gore tecrubelerıme dayanarak logitech i ele dıyorum... logitech muzıkal anlamda setler uretmıyor.. basslar hep tız ve mıdlerınonundedır.. muzık performansı ıyı degıldır... yukarda yazmıs oldugun mıcrolab fc serısı en ıyı muzık keyfını sana sunar... tecrubeyle sabıttır
  • MICROLAB FC-361 mi yoksa Microlab Fc-530 mi dersiniz peki ?
  • muzik dinliyecem diyorsan logitechi sil kafandan solo7 oneririm
  • Logitech z-523'ü ilk geldiği gün denedik ofiste...Şöyle söyliyim sakın yaklaşmayı bile denemeyin :) o kadar vasat ki logitech'e hiç yakıştıramadım...8" lik pressure driver'ı 6.5"e düşürmüşler ve kabin içindeki gerçek sürücüyü de down-firing olarak alta almışlar yani subwoofer kutusunun altına yerleştirmişler yine port yok ama kullanılan Lf driver o kadar kalitesiz ki görmeniz lazım şaşırırsınız...Hele hele fiyatı tam facia 250tl civarında...Güya directional ses veriyormuş ama biz hiçbir şekilde doğru düzgün bir ses alamadık her türlü ayarda bırakın normal sesi..Sonuç; Logitech'in ender kötü sistemlerinden biri..
  • cevaplarınız için çok saolun . Solo 7 elvette benim de düşüncem ama odamda hem o kadar yer yok hemde 2 + 1 sistemi gerekli.
  • Kardeş Philips SPA2300 öneriyorum sana. Gerçekten çok temiz ses veriyor. Ses kartında iyi olursa çok süper ses alırsın. Ben audigy 2 zs aldım çok memnunum. Tertemiz bass ve tizler dengeli daha ne olsun. Tabi solo-7 de alıcam bahara doğru. Stereo bir sistemin yerini tutmaz hiçbiri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.