Şimdi Ara

Müzik için telefon tavisyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 4 yıldır nokia 5800 kullanıyorum ve hala kendisinden çok memnunum. fakat annemin telefonu bozulduğu için nokia'yı ona paslayıp başka bir telefon alacağım.

günde telefondan yaklaşık 2 ya da 3 saat müzik dinliyorum. öyle internettir twitterdır bilmemnedir çok giren bir adam değilim ama akıllı telefon alacağımı varsayarsak spotify kullanabilirim.

benim için en önemli özellik şarjının uzun süre gitmesi (ortalıkta şarj arayan insanlar çok zor durumda gibi görünüyor) ve sağlamlığı. maşallah nokia kaç kere yere düştü hala tıkır tıkır çalışıyor.

oyun oynamam, fotoğraf çekmem, öyle kamerası şöyleymiş böyleymiş ihtiyacım yok.

bütçemin iphonelara vs'lere yeteceğini zannetmiyorum ama o klasmandaki telefonlarda çok cazipse taksitle almayı düşünebilirim. sanırım alt eşiğim 800 lira.

şimdiden teşekkürler.

• Konu müzik olunca sony ve htc beats modelerine bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu müzike Sony en iyisidir zaten telefondan önce mp3-mp4 işiyle uğraşıyorlardı.Htc'de gayet iyi müzik kalitesi varç
    Bulabiliseniz Sony Ericson W995 müzik konusunda harika.Bulamazsanız;

-Htc 8x ses kalitesi olarakda gayet iyi cihaz.512 mb ram olmasına rağmen oyunda oynamıyacağınızı düşünürek rahatlıkla 2 seneyi geçik götürür sizi.Fiyatı 530 Tl.
    -Xperia L-Ses kalitesi olarak harika.Clear Audio+ teknolojisiyle üst düzey ses alırsınız.
  • ozellıkle cok mp3 dınlerken sarjının yarı yolda bırakmaması adına,ılk dusmede pert olmayaıp nazık olmaması dolayısıyla,sd kart takıp mp3 arsıvını yanına alabılmen dolayısıyla,1250 den 800 kusure ınmıs fıyatı dolayısıyla,ne cok buyuk nede cok kucuk ele tam oturması dolayısıyla sony xperıa sp onerırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ozellıkle cok mp3 dınlerken sarjının yarı yolda bırakmaması adına,ılk dusmede pert olmayaıp nazık olmaması dolayısıyla,sd kart takıp mp3 arsıvını yanına alabılmen dolayısıyla,1250 den 800 kusure ınmıs fıyatı dolayısıyla,ne cok buyuk nede cok kucuk ele tam oturması dolayısıyla sony xperıa sp onerırım.

velhasıl bineanaleyh dolayısıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ozellıkle cok mp3 dınlerken sarjının yarı yolda bırakmaması adına,ılk dusmede pert olmayaıp nazık olmaması dolayısıyla,sd kart takıp mp3 arsıvını yanına alabılmen dolayısıyla,1250 den 800 kusure ınmıs fıyatı dolayısıyla,ne cok buyuk nede cok kucuk ele tam oturması dolayısıyla sony xperıa sp onerırım.

velhasıl bineanaleyh dolayısıyla

yada internetten almıyacağım mağazadan alcam diyorsan xperia L

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.