merhaba dosdum. önce ilgilendiğin için teşekkürler. benim sorunum, müzik indirince winampa otomatik yönleniyordu ama sürümü yükseltim winampın ve şimdi medya playere yönleniyor ve ordada açılmıyor. müziği indiremiyorum. müziği indirmek için ne yapmalıyım. belki çok kolaydır ama cevabı cahillik böyle bir şey. teşekkürler
İndirmek derken sanırım downloaddan bahsediyorsun böle bişeyin olma ihtimali warmıdır bilmem download ederken winampı yada mediaplayer genelde kullanılmaz ama bazen mediaplayer devreye girebiliyo sen genede download için flashget kullan derim...
indirdiğin yerin üzerinde sağ klik farklı kaydeti dene temporary files kalsörüne atıyr
Arkadaş indirmek derken müzik çalmayı kastetmiş herhalde,eğer yanlış anlamadıysam çalacağın müzik dosyasını sağ tıklayıp birlikte aç-program seç-winamp seç ve tamam de ayrıca "bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan" onay kutucuğu da işaretli olsun
ilginiz için teşekkürler. sorudan sonra bide winampı silip yeniden yükleyeyim dedim. ve yaptım, oldu. müzikleri indirdim. ha nasıl oldu ?bilmiyorum ama. acemelik ve konu hakkında cahillik kötü ama çözüm aramamak affedilmez dimi. cevap yazan ve yazmayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. böyle giderse çoook yardımınıza ihtiyacım olacak.
serdar 21 arkadaşıma tamamen katılıyorm doğru cevap o dur.Kardeşim çok güzel yazmiş tebrik etmek lazım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme