Şimdi Ara

Spotify Bazı Müzikleri Çalmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarda son birkaç gündür spotify kullanırken bir sorunla karşılaşıyorum.bazı müziklerde kapak resmi de gelmiyor müzik de çalmıyor.ama bu sadece pcde böyle, iphone 7 cihazımda da spotify kullanıyorum onda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.hesabım premium ama çaldığım müziklerde (pcde) çevrimdışı mod kullanmıyorum.Spotify Bazı Müzikleri Çalmıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spotify Bazı Müzikleri Neden Çalmıyor?

Spotify kullanıcıları, bazen belirli şarkıların çalınmadığı veya açılmadığı sorunuyla karşılaşabilirler. Bu sorunun çeşitli nedenleri olabilir:

• Erişim Kısıtlamaları: Bazı şarkılar, telif hakkı sorunları veya bölgesel kısıtlamalar nedeniyle belirli ülkelerde veya bölgelerde mevcut olmayabilir.
    • İçerik Temizliği: Spotify, uygunsuz içerik içerdiğini tespit ettiği şarkıları platformundan kaldırabilir.
    • Hesap Ayarları: Hesabınız geçersiz bir ödeme yöntemiyle ilişkiliyse veya hesabınız askıya alınmışsa, şarkılar çalınmayabilir.
    • Zaman Aşımı: Şarkılar, çok sayıda kullanıcı aynı anda erişmeye çalıştığında zaman aşımına uğrayabilir.
    • Önbelleğe Alınmış Veriler: Bozuk önbelleğe alınmış veriler, şarkıların çalınmasını engelleyebilir.

Sorunu Çözme Adımları:

• İnternet Bağlantısını Kontrol Et: Sağlam bir internet bağlantısına sahip olduğundan emin ol.
    • Spotify Uygulamasını Yeniden Başlat: Uygulamayı kapatıp yeniden açmak, geçici aksaklıkları giderebilir.
    • Önbelleği Temizle: Spotify uygulamasının önbelleğini temizlemek, bozuk verileri kaldırabilir.
    • Hesap Ayarlarını Kontrol Et: Geçerli bir ödeme yönteminin bağlı olduğundan ve hesabının askıya alınmadığından emin ol.
    • Şarkının Mevcutluğunu Kontrol Et: Şarkının halen Spotify'da mevcut olup olmadığını kontrol et.
    • Müşteri Desteğiyle İletişime Geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Spotify müşteri desteğiyle iletişime geçebilirsin.

Çoğu durumda, bu basit adımlar Spotify'da bazı şarkıların çalmaması sorununu çözecektir. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için Spotify'ın destek merkezine başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun bende de var, eski sürümü indirip onu kurmanı tavsiye ederim fakat bilgisayarını kapatıp açarsan tekrar güncel sürüme geçecektir.
    Eğer eski sürümü indirirsen sürekli spotify'ı silip eski sürümü yüklemek zorundasın.

Not:Eğer bir çözümünü bulursan bildirirsen sevinirim bu durum canımı çok sıkıyor ^^
  • http://upgrade.spotify.com/upgrade/client/win32-x86/spotify_installer-1.0.7.157.g2a6526f9-88.exe

Spotify'ın eski sürümü bu indirirseniz sorununuz çözülecektir
  • Aynı sorun bende de var ilk başta bazı müzikler çalmıyor şimdi hiç bir müzik çalmıyor kaldırıp tekrar kurdum ama fayda etmedi.
  • bu sorunun bir çözümü yok mu şu an aile üyeliğine geçtim fakat iphone de müzikleri çalarken bilgisayarda hiçbir şarkıyı çalmıyor listelere baktığım zaman indirmeden listelerin içeriğini göstermiyor sorun güncelleme mi acaba cidden
  • Sorunu nihayet bilgisayarı windows 10'a geçirerek çözdüm, biraz geç oldu ama belki başkalarının işine yarar.
  • benim pc win 10 ama sorunu yinede yaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Migrain kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözümü:
    C:\Windows\System32\drivers\etc konumundaki hosts dosyasını silin
  • @asparagas adamsın bro oldu
  • asparaagas kullanıcısına yanıt
    İŞE YARADI TEŞEKKÜR EDERİM <3
  • Aylar önce bu problemi yaşamıştım ve Spotify destekten şu cevabı verdiler ve sorunum cozulmustu.

Spotify'ı bilgisayarında kullanırken karşılaştığın bu durumun çözümü için aşağıdaki adımları takip etmeni rica ediyoruz:

1. Bilgisayarından C: dosyasını aç.

2. Users'a (Kullanıcılar) gir.

3. Username (Kullanıcı adını) seç.

4. AppData, oradan da Local dosyasına gir.

5. Spotify'ı seç ve Storage dosyasına giderek önbelleği temizle.

Bu işlemleri yaptıktan sonra buradaki adımları takip ederek Spotify'ı yeniden yüklemen gerekmekte. Bu adımların sorunu çözeceğini umuyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.