Oyunlarda %100 CPU sorunu
Son 1 haftadır oyunlarda %100 CPU kullanım sorunu ile karşılaşıyorum. Sürekli %100'de kullanılıyor ve hem oyun yavaşlıyor hem de Alt Tab yaptığım zaman PC'nin yavaşladığını fark ettim. İşlemcinin tam performansta çalışması normal bunu biliyorum ama bu durum eskiden yoktu ve fifa oynarken %100 oldugu zaman oyun yavaşlıyor hatta oyunun ekranında bilenler bilir sarı çizgiler çıkıyor oyunun yavaş aldığına dair. Önceden böyle bir sorun yoktu birden bire oldu. Sadece FIFA 23'te değil, diğer oyunlarda da aynı şekilde. Sadece oyunlarda böyle oluyor, oyun açık değilken bir sorun yok.
İşlemcim: 12th gen Intel Core i5-12400F.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 306
0.
Ekranda anlık renk patlamaları oluyor
Sorunu kelimelerle nasıl anlatırım tam bilmiyorum. Videoda görebileceğiniz gibi arka planı değiştirince, Google Chrome'da yeni sekme açınca vs. aniden beyaz ekran çıkıyor ya da arka planı değiştirince bir önceki wallpaper gözüküyor. Bu sorun üzün zamandır var ve can sıkmaya başladı. Sürücülerim güncel.
Video izlerken anlık takılma sorunu
RAM16gb 2400mhz
SSD veya HDD modeli -ssd KINGSTON SKC2000M8250G - hdd HGST HTS721010A
Ekran kartıgtx 1050 İşlemci intel core(tm) i7-7700HQ CPU 2.80ghz 2808 mhz
HP Pavilion Gaming laptop kullanıyorum. Google Chrome'da veya bilgisayarda inmiş bir şekilde video izlerken anlık takılmalar oluyor. Mesela YouTube'da video izlerken bir süre sonra mouseyi hareket ettirdiğim zaman anlık bir takılma oluyor. Film izlediğim zaman dakikada bir anlık olarak kendi kendine takılma oluyor. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum, bu sorun uzun süredir devam ediyor, ne yaptıysam çözüm bulamadım. Bütün sürücülerim güncel.
LoL de imleç hızı değişiyor
LoL'de oyun başladığı zaman imleç hızı kendi kendine hızlanıyor. Bu işlem sadece oyun başladığı zaman oluyor oyun bittiğinde eski ayarına geri dönüyor. Oyun ayarlarından fare hızına hiç karışmıyorum orası hep aynı kalıyor. Bu ayarın değişmemesini nasıl sağlarım? Görselde gördüğünüz kısımdaki ayar oyuna girince bir tık artıyor.
Kulaklık takınca video sesleri geç geliyor
|
|
Kaybedenler Kulübü Yolda
|
Kaybedenler Kulübü Yolda DVD çıkış tarihi
|
PUBG çözünürlük değişmiyor
PUBG çözünürlük değişmiyor
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.369 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware