Şimdi Ara

Müzik indirme!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 e kullanışlı stabil çalışan bir müzik indirme programı önerirmisiniz ?

• musicbox bu uygulamayı cydıa ıcınden ındırıp kullanınız cok beğenıceksınız :)
  • Jb yok çok üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahir212

musicbox bu uygulamayı cydıa ıcınden ındırıp kullanınız cok beğenıceksınız :)

Yalniz ipod kismina aktaramamiz cok kotu olmus :S
  • arkadasım bak ben ıtools ıle ıcındekı dızınden mp3 lerı alıp masaustune bılgısayarıma oradanda normal sekılde muzık klasorune atıyorum cozumu bu sekılde halledıyorum :)
  • quote:

arkadasım bak ben ıtools ıle ıcındekı dızınden mp3 lerı alıp masaustune bılgısayarıma oradanda normal sekılde muzık klasorune atıyorum cozumu bu sekılde halledıyorum :)

itools da musicboz ın içinde şarkıları bulamadım. nasıl bulucam o şarkıları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahadutkuner

quote:

arkadasım bak ben ıtools ıle ıcındekı dızınden mp3 lerı alıp masaustune bılgısayarıma oradanda normal sekılde muzık klasorune atıyorum cozumu bu sekılde halledıyorum :)

itools da musicboz ın içinde şarkıları bulamadım. nasıl bulucam o şarkıları?

selam arkadaşım verdiğim dizinleri gir en son en altlara doğru in indirdiğin bütün mp3 lerei orada göreceksin :)

filesystem'E tıkla ilk önce ve daha sonra ve sağ tarafta en alt kısımda filesystem (jailbreak) var ona tıkla user ve library tıkla en alt kısıma in mp3 hazinen orada .)
  • Ya peki direk olarak müzik (ipod) klasörüne atan mucizevi :) bi tweak var mı?
  • pwntunes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

pwntunes

Bilgisayardan bağımsız, direk iphone dan indirip müzik evatabileceğim demek istedim :)
  • downloads diye bir app var.Bende itunes us ta yorumları görünce indirmiştim.Herkes müzik indirmek için kullanıyormuş,hakkaten çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

downloads diye bir app var.Bende itunes us ta yorumları görünce indirmiştim.Herkes müzik indirmek için kullanıyormuş,hakkaten çok kolay.

O tür bi uygulama için bence en iyi seçenek PerfectDownloader. Mutlaka deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.