Şimdi Ara

Müzik Kariyeli Yapan Birisi DP'leri Nasıl Vermeli - Hangi Yetenekleri Öğrenmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu da müzik kariyeri yapanların ana konusu olsun bari

Gerekirse liste de yaparım. Şimdi benim 1-2 sormak istediklerim var.

Zeka ve Müzik Yeteneği'ni fulledikten sonra Ses'emi yoksa Dış Görünüşümü fullemek gerekir?
    Müzik kariyeri için ses diyebilirsiniz fakat konserde yapacağımız atraksiyonlara göre dış görünüş daha demişti ivb arkadaşım.

Yetenek olarak ise (rock için)

Temel Bestecilik (genel)
    Temel Telli Enstrümanlar isteğe göre Temel Vurmalı Enstrümanlar (rock)
    Elektro Gitar isteğe göre Davul/Bateri (rock)
    Temel Şarkı Söyleme , Solistlik , Vokalistlik hepsi ayrı. (genel)
    Rock Tarihi (rock)
    Halkı coşturan müzik besteleme isteğe göre Dile dolanan müzik besteleme , Marş besteleme (genel)

...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Zeka ve Müzik Yeteneği'ni fulledikten sonra Ses'emi yoksa Dış Görünüşümü fullemek gerekir?

Önce zeka ve müzik yeteneği, sonra çekicilik. Dış görünüş ameliyatla düzeliyor. Sesin ise özel atraksiyonlar dışında bi değeri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

quote:

Önce zeka ve müzik yeteneği, sonra çekicilik. Dış görünüş ameliyatla düzeliyor. Sesin ise özel atraksiyonlar dışında bi değeri yok.

Ses'in yerini Temel Şarkı Söyleme , Solistlik , Vokalistlik vs ile doldurabilirmiyiz ? Çünkü biriyle ilgilen dediğimde şarkı söyle şeçeneğine tıkladığımda harika 19/26 söylüyor Temel Şarkı Söyleme *8 o kadar. Bir de birşey sorucam solo sanatçı olarak takılan biri için Solistlik mi Vokalistlikmi gerek ? Yoksa ikisi birdenmi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

quote:

Ses'in yerini Temel Şarkı Söyleme , Solistlik , Vokalistlik vs ile doldurabilirmiyiz ? Çünkü biriyle ilgilen dediğimde şarkı söyle şeçeneğine tıkladığımda harika 19/26 söylüyor Temel Şarkı Söyleme *8 o kadar. Bir de birşey sorucam solo sanatçı olarak takılan biri için Solistlik mi Vokalistlikmi gerek ? Yoksa ikisi birdenmi?

Sesin yerini doldurmana gerek yok ki.. Bak oyundaki ses kavramı gerçektekiyle tamamen farklı. Sen sese hiç dokunma derim ben. Ama Temel şarkı söylemeni geliştir elbette.
    Bir de Karakter numaranı PM den atarmısın? Solo takılma beraber takılalım. Ben de Dansçılık+Solistlik düşünüyorum.
    Ama önce benim biraz yetenek kasmam gerek.

• Hocam 20 gün sonra dünya turuna çıkıyorum ondan sonra düşünürüm ama benim aklımda solo takılmak var. Çünkü çok prova falan yapıyorum , sürekli konser işte şehir değiştirme falan tek başıma olduğumdan rahat oluyor.
  • ses tamamen gereksiz birşey (1-2 atraksiyon hariç gereksiz). zekayı fulle ardından müzik yeteneği ardından çekicilik ardından dış görünüş ve en son ses. hatta sesi fulleme taraftarı değilim ben. enstrumanının ön yeteneğini, enstruman yeteneğini, temel şarkı söyleme ve solistlik yeteneğin minimum 8* olsun 4* kişisel performans sergilersin . şarkılarının kalitesi ile atraksiyonlarının yeteneklerinin seviyesi ne kadar yukarda olursa okadar yukarda sonuç alırsın solo olsan bile. yani ilerleyen zamanlarda solo olarak destansı konserler bile verebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 18 Ekim 2011; 1:10:41 >
  • lasts0ul hocam teşekkürler öncelikle yeteneklerimi yazayım müzik ile ilgili

Temel telli enstrümanlar *10
    Elektro gitar *7 (şuanda bu gelişiyor)
    Temel şarkı söyleme *7 (yukarda 8 demişim özür.)
    Temel bestecilik *8
    Rock *8

Zeka full
    müzik yeteneği harika
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elektro ve şarkı söylemeyi 8 yaptıktan sonra solistlik yeteneğini 8 yap ve bu sırada en az 1 er yıldızlı mikrofon ve elektro gitar edinmeye çalış. bunları hallettikten sonra baya bir süre konserlerde cover yap. söz yazma yeteneğini ve bestelemeyi en az 9 yapki cover yapmayı bırakıp kendi müziklerini yapabilesin(cover yapmayı pat diye bırakamazsın tabiki, yeni şarkı yazdıkça planına ekleye ekleye cover yapmayı bırakman en az 7 hafta sürer baktın olmuyo sen yeteneklerini geliştirene kadar gruba besteci al) atraksiyon seçimi için şimdilik yetenek gerektirmeyen atraksiyonları seç.
    geliştirdikten sonra özel atraksiyonları yapabilirsin

bunları yap 1,5-2 aya hazırsın ondan sonrası paraları saymak ve arkana yaslanmak
  • Bestecilik yetenekleri derken başka neyi kasttettiniz ? Temel Şairlik falanmı ? Temel bestecilik *8 çünkü.

Bir de cover için 7 şarkı aldım onları ekledim ama herkes Blues Rock yapıyor e ben hep Hard Rock yaparım bu şarkılarıda hard rock diye ekledim bir sorun olurmuki?
  • quote:

Bestecilik yetenekleri derken başka neyi kasttettiniz ? Temel Şairlik falanmı ? Temel bestecilik *8 çünkü.

Bir de cover için 7 şarkı aldım onları ekledim ama herkes Blues Rock yapıyor e ben hep Hard Rock yaparım bu şarkılarıda hard rock diye ekledim bir sorun olurmuki?

Temel şairlik ve bestecilik yeteneklerini diye yazmışım yani ikisini kast ettim

blues rock ı hard rock yapman yada başka bir şey yapman birşey değiştirmez seslendiği kesimi etkiler sadece. şarkılarının bir kısmı blues rock diğer kısmı hard rock olursa bütün kesimlere hitap eder. aynı şekilde sadece blues rock yaparsan yetişkinlere hitap edersin sadece hard rock yaparsan gençlere hitap edersin

• Anladım ne demek istediğini. Bunları yapabilmek için (blues rock , hard rock , jrock falan) yanlızca rock bilmek yeterli öylemi ? Öyleyse iyi. Neyse bir sonra ki konserim 12 gün sonra coverları ilk orda çalıcam o zamana kadar 5-6 kez provaya gireyim bakalım sonuç nasıl olacak. Sağol tekrardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.