Şimdi Ara

Müzik kasetleri geri dönüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • özellikle plaklar efsaneydi bence geri gelmesi güzel ,dijital müzik o tadı vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

Kalem takıp kaset sarmayı yeni nesilde öğrensin bakalım

• Flac bile kaset'in kalitesini veremiyor. Eskiye dönüş değilde kaliteye yöneliş bence bu

• Konuyu gördüğüm sırada da şu güzelliği dinliyordum, kaset candır Müzik kasetleri geri dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 28 Ocak 2017; 14:28:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hipster'lar sağolsun, eskileri öldürmezler.
  • Hala kullandığım en iyi müzik çalardan birisi olarak yerini koruyor...

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41NFMZKPEBL.jpg

• Plakların ses kalitesi hatta çıtırtıları bile güzeldir dinlenir ama kaset uzak olsun. rezalet ses kalitesi vardı en kaliteli chrome serisi medyaya bile yaptıgın kayıtta arkada bir tıs sesi sürekli olurdu. zaten kısa sürede bozulur kafaya sarar kopar vs, tam işkenceydi.
    elime ne zaman evin içinden kutulardan bir yerlerden kaset geçse direk çöpe atıyorum
  • biz eski nesillere nostaljiden öteye gitmez kanımca.

• ONY86 kullanıcısına yanıt
    "iki yıllık hortlatma oscar'ı" da sana gitti böylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumun algoritmasının suçu.çıkardı önüme dayanamadım yazdım
  • üç satır yazıyı üç sayfa yapan adam gibi adamdır ekrem71.
  • Evde binlerce kaset var, hemde hepsi değerli klasikler.
    Köşe olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plaklar her daim olur, olacak analog müziğin de belli bir kitlesi var ama kaset olayı bitti be abi.
  • kasetin güzelliği hiçbirseyde yok kasete dokunmak kapağını açıp kaseti çıkarıp takmak dinlemek ayrı bir zevk kasetten aldığım kaliteyi hiçbirseyde bulamıyorum gerçek müziğe dokunmak bambaşka birsey sonuçta albüm kanlı canlı kaset olarak bende

• odesy kullanıcısına yanıt
    değdi mi hortlatmaya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki değdi
    iyi yarasın madem.

• hocam senin derdin ne anlayamadım benim yaptığım yorumu alıntılayıp bana cevap vermek yerine konuyla ilgili kendi düşüncelerini yazabilirsin kaldıki ben konu altına yorum yaparken sana yazmadım yada niyetim başka birine cevap vermek değildi bunun konu hortlatmaklada alakası yok sen kaset dinlemezsin cd dinlersin yada spotify dinlersin çıkar burda yazarsın düşüncelerini bu kadar basit bu iş manalı manalı laflar etmenin anlamı yok kaldıki burya kadar bana yazmanızın anlamıda yoktu
    benim sorunum yok. en son 6 ay önceki konuya, üstelik yeni hiç bir bilgi vb. vermeden cevap yazmışsın. hort yapmana değdi mi diye sordum. eyvallah.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.