Şimdi Ara

Müzik kültürünü geliştirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle yabancı pop dinlerim genellikle. İşte katy perry,rihanna birtney bruno mars vb.
    Ama önümüz yaz. Kendimi birşeylerde geliştirmek istiyorum. Müzik dinlemeyi de severim. Müzik konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.
    Şöyle konu açıldığında hakim olmak istiyorum.
    Kendimi nasıl geliştirebilirim??
    Yardımcı olursanız çok makbule geçer. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle o bilgisayar yapımı şuanki şarkıları dinlemeyi bırak ve gerçek sanatçıların elinden olan şarkıları dinle .

Şuan dinlediğinden farklı gelicektir ; ama arkadaş ortamında vs. hep öne çıkarsın ve daha bilgili olursun .

Sana önerim eski sağlam grupları ve kişileri dinlemen . Pink Floyd , The Beatles , Queen , Led Zepeelin , AC/DC gibi gruplarla başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerenick

arkadaşlar herkese öncelikle merhaba.
    Öncelikle yabancı pop dinlerim genellikle. İşte katy perry,rihanna birtney bruno mars vb.
    Ama önümüz yaz. Kendimi birşeylerde geliştirmek istiyorum. Müzik dinlemeyi de severim. Müzik konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.

Boşver Pink Floyd'u, Beatles'ı falan. Pop müziği seviyorsan, tarihçesini öğren. Alt tarzları hakkında bilgi sahibi ol. Europop'u Synthpop'u, Teenpop'u, Indie Pop'u öğren, Madonna'yı, Michael Jackson'u, Prince'ı, ABBA'yı, Stevie Wonder'ı ve bu isimler gibi artık tarihe adını yazdırmış şarkııları hatmet. R&B, Soul, Gospel, Vocal Jazz gibi türe yol açmış diğer tarzları incele. Az çok bu konularda bilgi sahibi olursan, hem zevkini daha iyi anlarsın hem de ne dinlediğini iyi bilmiş olursun, Demet Akalın gibi varoş popçulara ya da Justin Bieber gibi gelip geçici bebelere takılmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ɛnslaved

quote:

Orijinalden alıntı: Cerenick

arkadaşlar herkese öncelikle merhaba.

Boşver Pink Floyd'u, Beatles'ı falan. Pop müziği seviyorsan, tarihçesini öğren. Alt tarzları hakkında bilgi sahibi ol. Europop'u Synthpop'u, Teenpop'u, Indie Pop'u öğren, Madonna'yı, Michael Jackson'u, Prince'ı, ABBA'yı, Stevie Wonder'ı ve bu isimler gibi artık tarihe adını yazdırmış şarkııları hatmet. R&B, Soul, Gospel, Vocal Jazz gibi türe yol açmış diğer tarzları incele. Az çok bu konularda bilgi sahibi olursan, hem zevkini daha iyi anlarsın hem de ne dinlediğini iyi bilmiş olursun, Demet Akalın gibi varoş popçulara ya da Justin Bieber gibi gelip geçici bebelere takılmazsın.
    önerileriniz için çok teşekkürler.
    Dinlemem gereken başka hangi isimleri verebilirsiniz??
    Metal caz pop fark etmez. Pop dinlemeyi seviyorum ama bütün türleri öğrenmek isterim.
    Önerebileceğiniz kitap dergi blog site... Hiç fark etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Öncelikle o bilgisayar yapımı şuanki şarkıları dinlemeyi bırak ve gerçek sanatçıların elinden olan şarkıları dinle .

Şuan dinlediğinden farklı gelicektir ; ama arkadaş ortamında vs. hep öne çıkarsın ve daha bilgili olursun .

Sana önerim eski sağlam grupları ve kişileri dinlemen . Pink Floyd , The Beatles , Queen , Led Zepeelin , AC/DC gibi gruplarla başlayabilirsin.

Arkadaş'ı O Müziklerden hemen nasıl terfi ettireceksiniz zaman gerekli.
    Şimdi Europhia Motopony Tarzı şarkılara bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Öncelikle o bilgisayar yapımı şuanki şarkıları dinlemeyi bırak ve gerçek sanatçıların elinden olan şarkıları dinle .

Alıntıları Göster
    Mesaj yazan diğer kişilere saygım sonsuz , arkadaş müzik kültürünü geliştirmek istemiş siz ise onu pop ile sınırlandırmışsınız .

@vahocan

Ben de arkadaş gibi hit müzik dinlerdim bir yerden başladım gerisi geldi .

• quote:

quote:

hocam rock, metal dinlemeye hevesi varsa zaten kısa sürede alışır bende 2 hafta gibi bir sürede alışmıştım şimdide pop falan hiç dinleyesim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

quote:

hocam rock, metal dinlemeye hevesi varsa zaten kısa sürede alışır bende 2 hafta gibi bir sürede alışmıştım şimdide pop falan hiç dinleyesim yok

Alıntıları Göster
    kural-1:

rihanna,katty perry tarzı kişilerle müzik kültürü gelişmez.

çözüm:bunları azaltıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ınfiniti red bull racing

kural-1:

rihanna,katty perry tarzı kişilerle müzik kültürü gelişmez.

çözüm:bunları azaltıyoruz.

Alıntıları Göster
    Her şeyden önce bilgisayar yapımı müzikleri bırak, enstrüman olan müzikleri dinle, artık dinleyeceğin enstrümanı zevkine göre anlarsın zamanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilus

Her şeyden önce bilgisayar yapımı müzikleri bırak, enstrüman olan müzikleri dinle, artık dinleyeceğin enstrümanı zevkine göre anlarsın zamanla.

Alıntıları Göster
    Psychedelic Rock dinleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Psychedelic Rock dinleyebilirsin.

Alıntıları Göster
    sunabileceğim seçenekler(şimdilik aklıma gelenler) ; J.S Bach , Mozart , Armik , Madeleine Peyroux , Fradrika Stahl , Amy Macdonald , Torun Eriksen , Scott D. Davis , Shuggie Otis.keyfini çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexandre7

sunabileceğim seçenekler(şimdilik aklıma gelenler) ; J.S Bach , Mozart , Armik , Madeleine Peyroux , Fradrika Stahl , Amy Macdonald , Torun Eriksen , Scott D. Davis , Shuggie Otis.keyfini çıkar

Alıntıları Göster
    Pop müzik popüler müziktir. Kültürel bir değeri yoktur.

Blues'dan başla derim ben. Hemen Jimi Hendrix'i araştır. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Pop müzik popüler müziktir. Kültürel bir değeri yoktur.

Blues'dan başla derim ben. Hemen Jimi Hendrix'i araştır. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor

Alıntıları Göster
    enslaved'in dediği gibi müzik kültürümü geliştireceğim ayağına dinlediğin müzik tarzını değiştirmene gerek yok,belki sonradan dinleyeceğin tarzı sevmeyip zoraki dinleyerek müzikten bile soğuyabilirsin.pop müzik seviyorsan adam akıllı pop yapanları dinleyeceksin.

• Death dinle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

Death dinle.
    Dream Theater, Rush, Opeth, Muse dinle. Bunları seversen sana enstrümanlarla dolu gerçek müzikten oluşan yeni bir dünyanın kapıları açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 9 Haziran 2012; 23:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantaxy

Dream Theater, Rush, Opeth, Muse dinle. Bunları seversen sana enstrümanlarla dolu gerçek müzikten oluşan yeni bir dünyanın kapıları açılacak.

Alıntıları Göster
    Dinlediğin müziklere bakılırsa Sinplus sevebilirsin. Unbreakable ve Happy and Free başlangıç olarak dinleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

Dinlediğin müziklere bakılırsa Sinplus sevebilirsin. Unbreakable ve Happy and Free başlangıç olarak dinleyebilirsin.

Alıntıları Göster
    Tıkla imzama
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakata

Tıkla imzama

Alıntıları Göster
    Neyi dinlemek seni mutlu ediyorsa onu dinle. Herhangi bir müziği dinlemek seni kültürlü kılmaz. KEndi sevdiğin hakkında bilgi sahibi olmak ise seni mutlu eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim

Neyi dinlemek seni mutlu ediyorsa onu dinle. Herhangi bir müziği dinlemek seni kültürlü kılmaz. KEndi sevdiğin hakkında bilgi sahibi olmak ise seni mutlu eder.

Alıntıları Göster
    jazz ce blues e yönel. eddie veddre, moody blues, pink floyd, bob marley, pearl jam, eagles, metallica vb.. ne varsa eskilerde var arada yeni gruplarda fena değil. türk sanat musikiside gayet iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

jazz ce blues e yönel. eddie veddre, moody blues, pink floyd, bob marley, pearl jam, eagles, metallica vb.. ne varsa eskilerde var arada yeni gruplarda fena değil. türk sanat musikiside gayet iyidir.

Alıntıları Göster
    Pop dinleyerek müzik kültürünü falan genişletemezsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.