Şimdi Ara

İngilizceyi geliştirmek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene ydt ye girip kendimi denemek isterim ingilizceyle yaklaşık 2 senedir aram yok
    Gramer kitabı falan da uğraşamayacağım açıkçası
    Sınav odaklı değil de daha çok ingilizcemi geliştirme odaklı nasıl bir yok izleyebilirim tavsiyeleriniz var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up güncel

• Ben yabancılarla chatleşe chatleşe baya bir şey öğrendim. Ama grammer fln çalışmadığın için yarım yamalak oluyor maalesef. Akademik alanda iş yapmıyor

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Chatleşecek yabancıyı nasıl buldunuz hocam

• ballilimon kullanıcısına yanıt
    Interpals gibi birkaç uygulama (zor baya burada eleman bulmak)
    Among ustan Romanyalı bir kızla tanışmıştım ahahah
    Instadan fln da tanıştığım birkaç kişi olmuştu.

11.sınıfta çok girişkendim bu konuda. Ama ingilizcede az çok iyi bir yere gelindiğinde daha iyi olur bu konuşma işi. Adam basit bir cümle kuruyor çeviri kullanmak zorunda kalıyorsun hoş değil. Seviyesi kötü olan biri için grammer çalışmak her zaman daha iyi

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

• ingilizceye maruz kal, youtubeda yabancı kanallar izle ilgi alanlarınla ilgili şeyler mutlaka izliyosundur. dizi film klasik zaten seviyene göre tr altyazılı - ing altyazılı - altyazısız. bi şeyler oku redditte takıl falan aklına ne gelirse. üşenmezsen yazış, discord veya camblyden falan konuş levelın yetiyosa

seviye çok düşükse dediklerim pek geçerli olmaz tabi. o durumda ne yapılır bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seviyem konuşmak için düşük sanırım hocam ya yengelerim var isveçli onlarla konuşma pratiği vs yapabilirim biraz gelişse

• Bol bol okuma yapman lazım bir zaman sonra cümle kalıpları kafana yerleşmeye başlayacak konuşurken aklına nereden geldiğini bile anlamayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 31 Ağustos 2022; 20:3:48 >
  • YDT'de yüksek net görmek istiyorsan önerilere bak tamam. Ama yüksek dil sıralaması istiyorsan dil çalıştığın kadar TYT de çalışmanı öneririm.

• Tyt m belli bi seviyede ben mf öğrencisiyim zaten hocam ydt ye de öylesine girmek kendimi denemek istiyorum

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden okuma yapmayı önerirsiniz. Yoksa kitap okumaktan mı bahsettiniz.

• Thorun Kılıcı kullanıcısına yanıt
    Readable diye bir uygulama buldum belki işinize yarayabilir

• Thorun Kılıcı kullanıcısına yanıt
    Kitap da olabilir makale de.

Engoo'da seviye seviye ayrılmış makaleler var.
    Özellikle bir yerden okuma yapmaya gerek yok bence. İlgini çeken konuları İngilizce kaynaklardan takip et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udemy’de Elif Bala diye bir kadının kursu var. 50 lira. Henüz çok azını dinledim ama memnun kaldım. Size de tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce kelime dağarcığını geliştirmek için de Memrise bulunmaz bir nimet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grameri iyi öğrenmeden ingilizceni belirli bir düzeye çıkaramazsın. Hep bir şeyler eksik kalır.

• Teşekkürler hocam önce grameri öğreneyim öyleyse

• Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için

• discord indir bir sürü ingilizce öğrenme amaçlı kurulan sunucu var. "english" de bunlardan birisi. onlarca kişi bulabilirsiniz konuşmak için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.