Bildirim
müzik parçası eklenmiyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hafıza kartını cıkarıp bilgisayarda biçimlendir(yedeklemeyi unutma)
bendede aynı sorun olmuştu(n73te) sorunu biçimlendirerek çözdüm -
hafıza kartı kullanmıyorum ki..zaten 16 gb alanım var.ordaki müzikleri bir şekilde göremiyor veya ekliyemiyor..sorun bu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poloko -- 17 Mart 2009; 17:58:18 > -
başka bir formata çeviripde deneseniz -
format ile ilgili bir sorun değil..herhangi müzik formatını dahi görmüyor/bulamıyor.. -
yani "E:DEPO HAFIZASI" nı müzik çalarda yenileme yaptığımda görmüyor...aynı sorun zil sesi-mesaj sesi-alarm v.b. durumlar için de geçerli..bir türlü görmüyor.. -
Dostum hangi klosorde arıyorsun. Telefon şu anda elimde değil tam söyleyemiyorum ama. Kitaplığı güncelle dediğinde tüm parçalar kısmında şarkıların çıkması gerekiyor. -
tamam denileni yapıyorum..ama telefon kendi orjinal gömülü programlarının hiçbiri (müzikçalar, zil sesi tercihinin yapıldığı kısım v.b.) mp3 olsun,aac olsun v.b. sesleri görmüyor/algılamıyor..!
!başka programlar müzikleri görüyor çalıyor ve dinleyebiliyorum.!!.. -
Coreplayer veya benzeri bir program yükledin mi telefona? Bahsettiğin problem bu programlardan dolayı olabilir. Coreplayer programını çalıştırıp aşağıdaki ayarı yaparsan sorun düzelebilir.
Menü/araçlar/tercihler' e gir. Sayfa seç' ten dosya uzantılarına gir. Çıkan listeden ''hiçbirini seçmeyi'' tuşla. Tamam tuşuna bas. Programı kapat. Şimdi müzik ekleme işlemini dene. Eğer olmazsa yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra telefonu kapat-aç ve öyle dene müzik ekleme işlemini. -
alakası yok
direk tele format at sürüm güncelle. -
sürüm güncel.. -
quote:
Orjinalden alıntı: poloko
sürüm güncel..
Yukarıda yazdığım mesajı okuyup uyguladınız mı?
Alakası yok diyen arkadaş, benim bahsettiğim hıusus kesin çözüm olur demiyorum fakat telefona kurulmuş olan bazı programlar kodek çakışmasına sebep olabiliyor ve bunun sonucunda bahsedilen problem ortaya çıkabiliyor. -
format attınmı telefona
belki formattan sonra orjinal klasörler silinmiştir
n96 topiğine git sana oradan daha rahat yardımcı olurlar -
quote:
Orjinalden alıntı: akay635
quote:
Orjinalden alıntı: poloko
sürüm güncel..
Yukarıda yazdığım mesajı okuyup uyguladınız mı?
Alakası yok diyen arkadaş, benim bahsettiğim hıusus kesin çözüm olur demiyorum fakat telefona kurulmuş olan bazı programlar kodek çakışmasına sebep olabiliyor ve bunun sonucunda bahsedilen problem ortaya çıkabiliyor.
aynı sıkıntı benim n82 telefondada oldu arkadaşın yazdığı yöntemi denedim işe yaradı teşekkürler... -
ilgi için teşekkürler...coreplayer'la da çözülmedi..
acaba diyorum teli pcye bağlarken(veri aktarım modu veya depolama modu) müzikçalar "e:depo hafızası"ndaki müzikleri (mp3,wma,aac..vb) çaldığından ötürü mü sorun yaratmışdır.çünkü tel veri aktarım modunda e'yi depolama alanı görür (hatırlayın pcde sürücü sıralamasında mass memory-çıkarılabilir disk- olarak gözükür.)..ayrıca bütün diğer müzikçalar uygulamalarını kaldırdım genede düzelmedi..
ha birde "orjinal klasörler silinmiştir." ne demek?.. -
ancak format atarak düzeldi..(soft) -
n82 kuLLanıcısıym dedikLerinizi bir bir uyquLamama raqmen sorun dewam ediyor!
en son format atacam heraLde S:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shéwky -- 23 Mayıs 2009; 16:56:40 > -
soft format....ama..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X