Bildirim
müzik programı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer sıfırdan müzik yapacaksan, Guitar Pro, Drumsite gibi programları kullanıp müziği oluşturmalısın...Daha sonra bu müzikleri Sound Force 8.0 la düzenleyebilirsin..Ancak şu varki,kendin internetten indirdiğin mp3leri düzenleyemiyosun malesef...Zaten öyle bir program varsa lütfen banada biri söylesin -
yaw aslında istedğim şu...bir şarkıda arka fondan sesler duyuyorum..mors alfabesi sesleri...ve bu tüm bilgisayarlarda var...yni müziğe özel olarak işlenmiş...mors alfabesini biliyorum ama sesleri tam alamıyorum şarkıdan...arka ses fonunu acacak bir program lazım yani -
böyle bir program var sesleri ayırabilirsin müzikteki ama kullanması gerçekten zor programlar adobeninkine bakabilirsin sitesinde vardır deneme sürümü... -
bunu yapan bi program yok bıldıgım ama eq ayarlarından yapabılırsın belkı ama bunun için ses konusunda baya bi tecruben olmalı -
böyle bi program yok arkadaşlar sesleri enstrümanlara göre ayıramazsınız anca midi dosyasıysa mümkün.en basiti realteki onboard ses kartlarında vokal kısma gibi bi seçenek var o da şansına kayıttaki stereo özelliklerine göre bazı parçalar kısılıyo vokaller biraaz bide ekolayzr biraaz oynayarak belki istediğin sesleri ön pşlana çıkarabilirsib.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X